GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21199
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 6540 users

Užívateľ > MaThKo > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Neviem už aká bola jednotka, ale dvojka je u mňa sklamanie. Príbeh možno aj zaujímavý, ale inak dosť nuda. Celý čas mi hra pripomínala hranie DOOMu. Inými slovami pekne spravené bludisko plné divných "ľudí", v ktorom sa nedalo rozbiť ani sklo, na polovicu rozbité jedným z tých narušených, ktorého ste museli zastreliť. A to, že má byť BigDaddy? :/
Veľmi príjemné prekvapenie po takom dlhom čakaní.
Fascinujúci príbeh, ktorý ihneď vtiahne do deja rovnako ako Mafia I a nepustí niekedy aj hodiny:)
Začínať od nuly, "pomaly" sa vypracovávať a nedržať sa stále na vrchole. Engine aj grafika sú akurát. Takto som si predstavoval Mafiu II.
Ale vytkol by som neprítomnosť bočných misií. Čisto lineárny dej je v dnešnej dobe celkom veľký nedostatok. Samozrejme, že u hier typu Modern Warfare je to očakávateľné, ale u mafie si to tvorcovia mohli odpustiť.
I tak sa jedná o slušnú hru, ktorá miestami skôr pripomínala film. Keďže dobré mafiánske filmy môžem, tak sa mi páči aj predstava byť súčasťou deja. Mafia 2 túto možnosť určite ponúka, preto dávam svojich 82%
BioWare proste vie vyrábať kvalitné hry. Super dej, nádherná grafika, pomerne pestrá ponuka vylepšení, možnosť zvoliť si stranu dobro/zlo, motivácia v podobe ocenení.
Je to jednoducho hra, ktorú som musel prejsť dva krát po sebe.
Skvelá stratégia, kde je rozhodujúca takika a nie množstvo. Zásahové zóny, rôzny dostrel a taktiež skutočnosť, že nejakým 37mm kanónom nemožno zničiť ťažké tanky ako napr. nemeckého Tigra (poprípade iba poškodiť pásy alebo hlavnú zbraň) sú skvelým spestrením. Takúto skvelú stratégiu som asi ešte nehral. Vrelo odporúčam hráčom zaujímajúcich sa o WWII.
(nemožno porovnať s ospevovaným Company of Heroes, v ktorom tanky na seba útočia z pol metrovej vzdialenosti)
Nádherne spracovaná hra a to v každom smere, teda skvelý engine, pekná grafika, zvukovo taktiež vynikajúca a tiež som sa aj neraz zasmial.
V poslednej dobe sa už nebránim logickým hrám typu Angry Birds alebo Crayon Physics Deluxe, no a keď som dostal do rúk Portal 2... wow. Niekedy som sa inak zapotil, aby som zistil, že riešenie je naozaj veľmi jednoduché. Oplatí sa preskákať logickými hádankami, aby ste zhliadli krásne spravený koniec.
Jediná chyba (moja) je tá, že som nehral Portal (1).
Inak veľmi dobrá hra, ktorú vrelo odporúčam hráčom vybaveným logickým zmýšľaním a hľadajúcim výzvu.



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |