GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 6010 users

Užívateľ > misko11 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Vynikajúca hra plná akcie a napätia s krásnou grafikou a užasne spracovaným prostredím s možnosťou navštíviť reálne miesta.Naozaj zaujímavý príbeh a množstvo zbrani a možnosti ako si poradiť s nepriateľom sú zárukou že hra udrží hráča pri PC za do konca :)
Ďalšie vynikajúce pokračovanie v ktorom sa objavuje veľké množstvo nových prvkov a možnosti. Nádherne spracovanie prostredie a opäť napínavý dej plný zvratov ktorý udrží hráča pri monitore až do konca a po dohratí bude chcieť hrať hneď ďalšie pokračovanie. Jediné mínus čo som našiel bola krátkosť hlavného deja ktorú však slušne dopĺňa množstvo postranných a vedľajších úloh.


Skvela hra ktorá ma nadchla pre svoj príbeh dej ma držal tak ze som skoro nešiel ani do roboty aby som mohol hrať :) Musím však uznať že niektoré stránky sú slabšie ako v DA:O.
Hlavne opäť sklamaný s toho aká je hra krátka aj keď pri takýchto skvelých hrách je to tak vždy že sa mi zdajú krátke pretože nechcem aby som už dohral. Spracovanie bojov sa mi páčilo viac ako pri DA:O Celkovo odporúčam zahrať rozhodne to zato stojí.
túto hru som presiel už 2x bola to naozaj geniálne spracovana hra s pútavým zaujimavym pribehom s velkym mnozstvom moznosti zmenit konecny vysledok hry naozaj najlepsie singleplayerove RPG za posledne roky
Výborne grafické spracovanie a zaujímavý príbeh plný zvratov. Avšak neustala potreba preháňať sa po meste autom veľmi rýchlo omrzí a hra a začne nudiť práve tým že v aute strávite väčšinu hry.
Napínavá strieľačka s naozaj úchvatným grafickým spracovaním.Fyzika postáv hra svetla to všetko spracovane do najmenších detailov nadchne každého kritika náročnej grafiky.Prepracovaná grafika nieje na úkor tak isto kvalitného príbehu.
Vynikajúca pretekárska hra pre milovníkov rýchlych luxusných aut návrat k starším dielom bez tuningu sa naozaj vydaril. Pekne graficky spracovane prostredie nádherne auta a vynikajúca atmosféra pri policajných naháňačkách ma fakt držali pri tejto hre dlho. Odporúčam každému kto rad preteká :)
Zaujímavý príbeh, prakticky neobmedzené možnosti ničenia prostredia a nepriateľov robí s tejto hry príjemnú zábavu avšak veľmi krátka kampaň je sklamanim :)
Vynikajúca hra s peknou grafikou v zaujímavom prostredí + skvelý príbeh s postavami s filmu dodávajú na atraktivite pre fanúšikov SW. Veľký mínus je však opäť krátka kampaň ako v minulom diely.


Nenormálne úžasná RTS so skvelým príbehom ktorý človeka udrží až do konca a keď hru prejde chce aby už vyšla kampaň za ďalšiu rasu.Grafické spracovanie-paráda, hrateľnosť ostala Tak isto sa mi páčilo že zachovali všetko s 1 a ešte vylepšili čo sa dalo. Páčilo sa mi že ani jedna misia kampane nebola rovnaká vždy bolo úlohou niečo iné každá misia bola niečim spestrená to je veľké plus:) Musel som kúpiť ogiro pretože ako vždy Blizzard si to za každý svoj počin zaslúži.



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |