GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 4138 users

Užívateľ > brano582 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Výborná hra. Spočiatku som mal predsudky, kedže je to licencovaná hra a tie sú väčšinou nie práve najlepsie. Spočiatku som bol trochu dozorientovaný ale tak po 30minútach som si zvykol a začal si hru užívat. Príbeh je výborný a aj bojový systém, ale čo ma najviac uchvátilo sú postavy, ich charaktery a výborný dabing. Jediné čo by som vytkol je, že jednotliví bossovia mohli byť trocha väčšou výzvou (hral som na normál). Taktiež hra slúži aj ako encyklopédia batmanovského univerza a po dohratí kampane môžete vyskúšat taktiež režimy výziev.

Zhrnutie: skvelá hra, veľa obsahu, výborná hrateľno, chartkery postáv, ich dabing, celková zábavnost. Odporúčam vyskúšat.


Skvelá hra. Začiatok bol pre mňa trochu chaotický, ale neskôr keď som sa oboznámi s prostredím a možnosťami začal som sa baviť. V hre sú veľké možnosti plnenia úloh, a vedlajšie úlohy okrem toho, že predľžia hernú dobu pomôžu aj v hlavnom queste napr. dostanete klúč alebo indicie k splneniu misie... Dej je taktiež dobrý, obsahuje aj niekoľko neočakaávaných zvratov. Darmo tu vypisovať možnosti, beže do obchodu a vyskušajte si to sami, nikto určite nebude sklamaní.
Konečne závodná hra ktorá ma bavila od začiaatku do konca. Skvela hratelnost, vela aut, dobry príbeh,zvuky proste všetko. Všetky ulophy v hre su paradne a na kazdú jednú misiu som sa tešil či to bola nahánacka, útek policii alebo zavod. Jednoducho najlepsia závodná hra. Doporučujem všetkým.
Hra bola zo zaciatku nie moc zaijímavá, ale po prejdení 1-2 misíí som objavil čo je v tejto hre. Ostatné misie boli veľmí zábavné a rozmanité. Napr. kradnutie cisterny a let vo vrtulníku krorý sa velmi dobre ovláda, tychý prechod cez územie, odstrelovacské časti...
Najviac akcie je v poslednej misii a hra ma aj celkom dost zbraní.
Mínusy sú v krátkosti kampane a nudnóm štarte hry.
I keď dnes už hra neohromí najnovšou grafikou stále je to jedna z najlepších hier. Skríva v sebe mnoho detailov z ktorých je dokopy pekný celok a nastava pocit ako by ste v tej hre naozaj boli. Môžete si napríklad pozrieť telku alebo z automatu kúpiť nápoj v plechovke či odtrhnúť kúsok z toaletného papiera. Fyzika predmetov je tiez veľmi dobrá. Poteší aj množstvo zbraní. Veľmi dobrá hra.
Skvelá hra, pre mňa jedna z najlepšich závodných poslednej doby. Treba však prekusnúť prvú nudnú hodinku kedy je potreba zvyknúť si na trochu oneskorené reakcie auta a systém závodov. Keď si to osvojíte začnete sa výborne baviť. Efekty grafiky sú skvelé, závodenie je plynulé bez nejakých zásekov a soudtrack taktiež nie je najhorší. Týmto všetkým, ktorých baví arkádové závodenie odporúčam tento titul.
95%RAGE
Hra ma velmi dobru atmosferu, výbornú hratelnost, a je velmi zaábavne. Medzi mínusom je len príbeh. Grafika je Tiez velmi pekná a optimalízacia na PC je tiez dobra po patchnuti hry uz neni ziadny problem.Odporucam si zahrat.
Výborná a zábavná hra. Začiatok je trochu nudný ale po takej 1 hodine odohranej sa hra rozbehne a bude veľmi dobre baviť. Misie sú zábavny, príbeh jednoduchý, veľa RPG prvkov (vylepšiť sa dá asi všetko). Jedíny mínus je len trocha horšia grafika a respavnovanie aut takmer 10 metrov pred vami.
Táto hra je jedna z najlepších čo som za poslednú dobu hral. Ponúka skvelú zábavu, má výbornú atmosféru, dospelý príbeh, zábavné hlavné aj vedlajšie misie a vybalancovanú hrateľnosť. A keď už začne zabíjanie nemcov nudiť hru spestria závody na autách. Odporúčam každému zahrať!



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |