GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21199
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 14 users

Užívateľ > badyslaw2008 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Alan Wake je hra ktorú sa 100% oplatí zahrať.Je parádna jednoducho hneď ako zapnete Alan Wake ste ako očarený. Pripúta vás to k počítaču až do konca hry. Grafika, príbeh, atmosféra, hrateľnost, strach. Toto všetko je obsiahnuté v titule Alan Wake.
Dalšia výborná hra od Ubisoftu. Grafika , príbeh, hrateľnost a mnoho dalšieho. Vrelo túto hru odporúčam !!
Podľa mňa sa im to veľmi podarilo...super príbeh, grafika, hrateľnost a to mesto...je veľké s veľa možnostami a Ezio aj ked je starší je špica :)
Suprová hra odporúčam všetkým. Grafika, príbeh, hrateľnosť. Všetko to tvorí nádhernú hru. A pre mna suprové stealth akcie !!
Hra je podla mna dost dobra. Pekne menu, grafika, auta, trate a hlavne Gymkhana :D. Tuto hru som ocakaval a niesom sklamany.
Len pár slov. Kvalitné RPG co sa týka grafiky aj ovládania. Celý system tejto hry je dobre vymysleny a zarucila my vela dobrej zábavi.
Tato hra je podobne ako dvojka parádna. Grafika OK, systém hry OK, dialógy su zbytočne brutálne dhlé neviem ani prečo :D, AI ma trošku prekvapila síce hrám na Normalnej obtiažnosti ale nieje problém dať či už Bossa alebo normálnych mimoženšťanou ale celkovo táto hra je veľmi dobrá a fascinujúco zakončuje trilógiu :)
Táto hra nie je moc zaujimavá. Podla mna je to stereotyp na kazdom rohu. Aj ked pekna grafika trosku vyladila moje bodovanie, nie je to dokonalá hra.
Táto hra je velmi výborná. Zabavila ma na vela dlhých herných vecerov. Aj ked je tam vela bugov po grafickej stránke, príbeh ma uchvátil.
Krásna grafika, realita a všetko čo sa toho týka. Proti hre výhrady nemam a z datadiskami je to dokonalé. Túto hru hram odvtedy čo vyšla a stále je tam niečo nové.
Hra sa mi veľmi páči kone, mačky ,psi. Presne toto som čakal. A nové mesto je tiež krásne. Výborné !



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |