GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 20484 users

Užívateľ > Endeavor > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Klobúk dolu UBISOFTu za to, že dokázali vytvoriť fiktívnu históriu a vytvoriť hru, na ktorý hocikto nezabudne. Škoda len toho, že sa musíte 9x opakovať, Ale príbeh je schopný riadne pohltiť hráča do hry. U mňa sa to aspoň stalo. 8)
Slová ťažko môžu opísať to, čo hra dokáže. Takmer dokonalý dej by si už zaslúžil 100%. Ale taká hra asi neexistuje. Assassin's Creed 2 je omnoho lepší než jeho starší rodinný príslušník. Ponúka toho viacej. Viacej možností zabitia, nové zbrane, atď. Soundtrack je tiež priam neskutočný a hre dodáva tú správnu atmosféru. Skrátka UBISOFT dokázal vytvoriť jednu z hier, o ktorej sa bude rozprávať po stáročia.
Je priam až neuveriteľné, kam Ubisoft dokáže zájsť. Nový nemainstreamový strhujúci príbeh(okrem mayského dátumu sa mi páči), nové úžasné prostredie, nové možnosti v hraní(spôsob lovu, bitka na oceáne, rekonštrukcia vlastnej usadlosti, hranie minihier ako sú mlyny, dáma), nový perfektný soundtrack, skrátka vytvorili ďalšiu originálnu hru, o ktorej sa bude omieľať veľmi dlho. Hádam Ubisoft bude v tomto všetkom aj naďalej pokračovať. Veď v predstave, že majú tucet možností: Veľká francúzska revolúcia, Sever proti Juhu, Boj o španielske dedičstvo, Nezávislosť Mexika, Zjednotenie Talianska, atď. No, my môžeme len dúfať, že sa niečo nepokazí a stále sa budeme môcť tešiť na Assassin's Creed.
Na túto hru som najprv zanevrel a vôbec som ju neregistroval. No teraz musím priznať, že je to jedna z najlepších hier, akú som kedy hral. Grafika, hrateľnosť, hudba a zvuky sú parádne, ale najlepšia je originalita prostredia a dialógy a tie robia hru veľdielom. Odporúčam hrať len v tme a sám, aby ste neprišli o fantastický zážitok.
Krásne, čo 2K Games dokázali vytvoriť po prvom diely. Nemainstreamové, očarujúce(mám na mysli adoptovanie Little Sister), masaker pri získavaní ADAMa, nové zbrane s vylepšeniami, tucty možností ako hrať, nádherné spracovanie dialógov...no, len dodám, že som rád, že som sa narodil do doby, kedy vznikol Bioshock.
Ako malý som hrával Command & Conquer série a postupom času sa z nich stali moje najobľúbenejšie hry. A táto hra to len potvrdila. Jedna z najlepších hier, ktoré som kedy hral. Odvýjanie sa od predchádzajúcich C&C stratilo trochu na originalite, ale to je zanedbateľné, lebo hru prevyšuje grafika, hrateľnosť, obtiažnosti, nová rasa(teda nielen ľudia) Scrin a zvuky, ktoré so sebou prinášajú a soundtrack. A keby chceli, tak by sa ráčilo aj film spraviť.
Futuristická paráda. To čo sa podarilo výrobcom je priam neuveriteľné. Výber, či misiu spravíte masakrom a necháte za sebou pár mŕtvol alebo to dotiahnete do dokonalého stealth módu, je len a len na vás. Hackovanie je tiež super, len niekedy je to ťažšie ako to vyzerá a Augmentácia, no bomba. Príbeh dokáže tak poriadne pohltiť hráča, že odporúčam všetkým, aby si túto hru zahrali. Hádam sa niekto v budúcnosti odhodlá aj na spracovanie filmu, to by som rád uvítal.




Adventúry neznášam, lebo keď neviem ako ďalej, tak mám chuť niečo roztrieskať. Pri tejto hre to bolo iba málokedy, lebo hádanky boli celkom dobré. Ani nie ľahké, ani ťažké, aj keď samozrejme som pri niektorých niečo roztrieskať chcel. Príbeh je parádny, super domotaný a zároveň tak perfektný, že vás hra pohltí a nepustí, kým sa nedozviete komplet všetko.
Po drvivej kritike som sa rozhodol urobiť menšie zmeny v mojom hodnotení. Očakávania od hry nesklamali, lebo príbeh, prostredie a štýl boja sa mi veľmi páčili. Zmätky nastali počas taktiky, ale tie sa stratili behom pár sekúnd. Hlúpe je, že je to len o Američanoch. Schopnosti vašich spolujunákov sú fajn, len škoda, že každý má niečo iné, a to čo by sa hodilo najviac, niekedy mať nemôžete. A vo väčšine sú to skôr retardi ako agenti, keďže všetko si odmakáte len vy sami, teda iba ak im nedáte príkaz niečo konečne urobiť. Tiež aj výzor nepriateľov mohol byť originálnejší, ale AI je veľmi dobre spravený. Vývojári sa snažili aj trochu šialenej atmosféry, ale to im moc nevyšlo. Ale potenciál tu bol, škoda len že slabo využitý.
Keď vidím tie max. hodnotenia tak kukám že čo? Ale tak budiš. Je to niečo nové a nové je aj super. Zmenila sa totiž celá koncepcia Lary lebo vykrádanie hrobiek je už len druhotná a v tejto hre aj trochu odveci záležitosť. Vašim priateľom ide o život a vy si hľadáte poklady, ktoré aj tak neukážu. Celý princíp sa točí okolo šialenstva, ktorý Lara musí prežiť a zachrániť pri tom ostatných. Dobrou novinkou sú skilly a vylepšenie zbraní, ale škoda, že výber je len v poradí a nie podľa dôležitosti či sympatií. Sprostosť je munícia takmer všade, veď je to Survival mód a pri tom treba 1000x zomrieť než to prejdete a trochu by som pridal na šialenstve a hudbe, aj keď zase, hudba je celkom fajn. Tiež aj hádanky v hrobkách mohli dať ťažšie, ináč je to len otázka pár minút. A najväčšia blbosť sú HW nároky, ale čo už. Tak to zhrnúť, no...je fajn, že je tu nový Tomb Raider v totálne zmenenej podobe, hádam len že s tým aj budú pokračovať, však Tomb Raider je už legenda, no nie?



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |