GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21206
5455
5063
1438
1600
7336
6055
12956
1687

Online 4754 users

Užívateľ > rabo55 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Singleplayer :Po hernej aj grafickej stránke veľmi kvalitná hra , chyba mi tu akurát kampaň za nemecké jednotky, aj napriek tomu že si zahráte kampaň len za spojencov nebudete o nič ukrátený pretože THQ si dalo záležať aj na dobrom príbehu a v prípade že vám ani to nebude stačiť môžete si zahrať aj za Nemcov ale už len proti UI v skirmishi . Čo sa týka prepracovanosti strojov a jednotiek ako spojeneckých síl tak aj nemeckých síl hodnotím maximálne pozitívne tak isto ako fyziku.
Multiplayer : Ponúka veľkolepú zábavu s ničenia nepriateľských línii , stavania obranných pozícií , výskumu jednotiek, po hodinách hrania sa vám stále nebude chcieť odísť od hrania pretože ničenie nepriateľských tankov nebolo nikdy tak zábavne ako v tejto hre a v prípade že hráte 8 vs 8 hráčov , tak zistíte že dohrať mapu bez zmien v prírode nie je možné .




















Na prvý pohľad klasická defense tower hra z množstvom nepriateľských jednotiek , a množstvom vežičiek od výmyslu sveta ktoré sa dokážu ešte vylepšiť. Bohužiaľ autor nejak z obyčajných jednotiek robí maximálne silné a hráč ktorý na začiatku zničil 10 pešiakov s dvoma vežičkami nechápe čo sa stalo keď v poslednom kole ty istý pešiaci prejdú okolo veľkého množstva vežičiek takmer bez škrabnutia a to ste si ich ešte vylepšili. Aj napriek nepochopiteľnému zlepšovaniu odolnosti daných jednotiek sa jedná o veľmi zábavnú hru z množstvom strávených hodín rozmýšľaním nad neľahkým úkolom ochrániť manželky a deti vo svojich domoch .




























+ Free to play
+ Cryengine
+ systém levelovania
+ množstvo zbraní a vybavenia
+- (beta verzia) stále sa vylepšuje
- množstvo divných okamihov (bugy a nedoladenia)
-oneskorene vyhodnotenie trajektorie guliek -bezite a moze sa stat ze zomrete za prekazkou ked uz vas nikto nemoze zabit pretoze 1-2sekudny pred tym do vás niekto strielal (neni to lagovaním internetu )
-množstvo hekerov -zneprijemnuje hru
Inak v celku odporúčam , hra na dobrej úrovni a myslím si že sa onedlho nedostatky odstránia a ak nie tak to bude len škoda













© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |