GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21206
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12956
1687

Online 6501 users

Užívateľ > martinseven > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |



Hrám bfp4f ta hra neni zla dobra grafika dobre zbrane len sa mi nelubi že za oblečenie musíme platiť eura alebo aj zbrane môžme aj zarobiť na zbraň ale aj dať práve peniaze to sa mi na tej hre nelubi a terás len keť mam len 13 rokov zatínam ohodnocovať hry budem skusať som pocitacovy maniak aj keť som dyslektik ale viem sa opraviť musíte mat trpezlivosť v tejto hre.
Hra ma veľmi dobru grafiku ta hra neni zla zbrane kupujete opchode veľmi dobre misie ako kradnúť auta a motorky ces internet v hre preto dávam také hodnotenie.


Tato hra je proste skvela a je to dobre si to aj zahrat na mobile alebo tablete tato hra proste nema chibu treba mat na to trpezlivost a da sa to aj prejst.


O tuto hru uš veľa lúdi nemá záujem. Ale niektorých to stále baví FILMY prví bol veľmi dobrí film druhi sa mi tak nelubyl a tretí kompletne sa mi nelubyl ale hra ma stále baví aj ket sa dá zohnať len za 5 eur stále je to veľmi dobra hra.
+ Grafika na tu dobu keť ju vimisleli je parádna
+ Ti chrobáci niekedy lezú na nervy ale da sa
+ Veľa zbrani
- Krátka kampaň
Tato hra ma dobru grafiku dobra historicka hra aj ket je to len vimislene ras si to stiahnem a budem to hram tak ako nikdi ine hry.
Je to skvela hra ale este to nehram len pozeram videa a velmi ma to zaujima ta hra a ket budem hrat tu hru tak aj zmenim hodnotenie. Chvilku som to hral asi 30sekund lebo mi to sekalo ale bozeram vidiea je to dobra kombinacia survil a horor bolobiskvele kebi tam dali aj pre viacej hračov abi mohli kamaradi hrat spolu to bi bolo skvele ale možno to tam bude.
hra sa zda je moze bit velmi dobra tak si ju stiahnem ras a ohodnotim este. tak abisa sa stalo tak neviem nauzaj neviem co mam robit bez internetu
Tato hra je veľmi dobra naučíme sa mena tankov 2 svetovej vojny ako som čítal na internete som sa dozvedel že sa tato hra zmení bude okrem world of tanks sa spoje tato hra aj s inými hrami tato hra bude skrižena s World of warplanes + world of tanks + world of warship bude to potom taške musíme mat pevne nervy klanové valky mat územia a veľa iného musíme mat a veľa zarábať.
Dobra ale pokým si nezaplatíte 20 eur tak to stoji na dve veci.
+ Grafika
+ Ovládanie

- CZ dabing znie divne
- pokým nemáte VIP tak budete stále prehrávať



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |