GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21206
5455
5063
1438
1600
7336
6055
12956
1687

Online 3192 users

Užívateľ > lubostar > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Uz som predtym hral AC2, takze som vedel zhruba do coho idem. Na gameplay sa da rychlo zvyknut, to vobec nie je problem. Jedine minusy by som dal za predvidatelnu dejovu liniu a za trochu slabsi zaver. Nechytilo ma to tak ako dvojka.
Dosť náročný gameplay. Kým sa do toho hráč dostane aby mu postavička neskákala tam kam nechce a zvládnuť šermiarske súboje chce veľa praxe. Potom je to ale už oveľa lepšie.
Skvelá dejová línia, prelínajúca sa so skutočnými historickými udalosťami a postavami. Na výber množstvo misií v otvorenom svete. Čo viac si môže taký kajšmentke ako ja želať?
Zaciatok hry s Haythamom sa mi velmi pacil. Neskor, ked sa hlavnou postavou stava Connor, ma hra prestala bavit a velmi pomaly si znovu ziskavala moju priazen. Ku koncu hry som mal rad uz aj Connora, ale Haytham bol ovela zaujimavejsia postava. Dostojne ukoncenie Desmondovho pribehu.
Páčila sa mi náväznosť na AC2 vo viacerých rovinách. Za prvé, dejová náväznosť. Dej pokračuje tam, kde skončil v AC2. Dokonca na začiatku AC:B dostaneme krátku rekapituláciu, čo je super, lebo AC2 som hral už pomerne dávno. Zostala aj náväznosť v hratelnosti, teda ovládanie postavy zostalo rovnaké, iba tam pribudlo zopár vecí ako napríklad skoky padákom. Nakoniec, zostal aj rovnako dobrý pocit z hry. Tak ako ma bavil AC2, tak ma bavil aj AC:B.

S rovnakou hratelnosťou zostalo rovnako aj neúmyselné skákanie zo striech budov na chodník alebo do priepasti. Ten Ezio je proste nepoučiteľný :) Strašne ma tiež znervózňovalo, keď sa v niektorých priestoroch menil pohľad kamery, čím sa menil aj smer pohybu postavy. Raz sa mi aj stalo, že som spadol medzi textúrou do ničoty :) Zostalo aj niekoľko logicky nedotiahnutých vecí, ako napríklad keď hliadke nevadí, že som jedného z nich vtiahol do kopy sena a kľudne si odkráčajú preč.

Kvôli týmto všetkým nedostatkom nemôžem dať plných 100 bodov, ale hra ma inak dosť bavila.


80%Blur














Vesmír je kruté a desivé miesto. Toto vaša postava zistí veľmi rýchlo. Nezostáva iné ako sekať všetko čo sa pohne. Veľmi silná hra čo sa týka atmosféry, grafického podania a dejovej línie (aj keď úplný záver hry je trochu predvídateľný).


85%DOOM










































Velmi prijemny gameplay. Hra mi pripominala GTA San Andreas, ale s ovela lepsou grafikou. Pribeh Lincolna Claya je zaujimavy, ale dost priamociary a predvidatelny. AI bolo trochu hlupe, hra sa aj na najtazsej obtiaznosti dala polahky prejst.


Mal som tu rozpísané dlhočizné hodnotenie, ale kým som ho stihol dopísať tak mi zomrela session a hodnotenie sa samozrejme neuložilo... takže f*ck it, budem už radšej stručný... hra je skvelá, aj keď má drobné chyby. Určite stojí za to ju vyskúšať. END.




Velmi naivny pribeh + absencia zlych rozhodnuti v decision-based hre je velke minus, ale hratelnost bola fajn.
Dnes už kultová hra, ktorú by si mal zahrať každý kajšmentke. Hra vyniká skvelou atmosférou, príbehom a hratelnosťou. Doteraz som v žiadnej hre nevidel lepšie spracovaný bullet-time ako v tejto hre.
Max Payne 1 s lepšou grafikou, viacerými zbraňami a multiplayerom. Ak prvý diel by si mal zahrať každý, druhý diel je potom logickým pokračovaním ktoré presahuje svojho predchodcu, za čo môžeme byť len radi.




















Hrať túto hru sám v noci mi bolo až nepríjemné, čo bolo vlastne presne to čo som pri tejto hre hľadal :) Väčšinu hier hrám na najťažšej obtiažnosti, ale túto hru prejsť na najťažšej obtiažnosti impossibru. Musel som si prepnúť na nižšiu obtiažnosť, čím hra u mňa trochu stratila na kráse. Ale možno som len ja taký krivý.


Skvelá sci-fi logická FPS hra, dokonca so zaujímavým príbehom. Valve je už tradične značka, na ktorú sa dá spoľahnúť že hra pobeží plynule aj na vyšších detailoch. V hre je záporný hrdina, ktorého nie je možné nemať rád, aj keď sa vás snaží zabiť :)


Pre mňa osobne je zaujímavý iba Become a legend mód, ostatné ma tak nebavia. Become a legend mód som prešiel dva krát = viac odohraného času, než je pre súdneho človeka prijateľné :) V zásade nemám veľmi čo vytknúť, možno iba málo líg oproti FIFE a chýbajúce licencie, na čo sme si pri PES už zvykli. Hra sa mi veľmi páčila, a neskôr som už hral na najťažšej obtiažnosti bez väčších problémov.
Become a legend mód totálne zlý, nehratelné... Become a legend mód som v PES 2011 prešiel celý, dva krát, na najťažšej obtiažnosti, a hratelnosť bola super, spokojnosť... ale toto, nemám slov, otras. Človek môže byť rád keď sa za zápas 3x dotkne lopty, vyhrať hlavičkový súboj impossibru, 4 body za sezónu s ratingom pod 6 tiež nie je zrovna podľa očakávaní...
Oceňujem že mi to išlo celkom plynule aj na vyššom rozlíšení, prepracované osobné súboje na zemi, lepší a menej predvídateľní brankári, inak otras. Radšej by som si znova zahral PES 2011 ako hrať toto.










Hra má dobrú grafiku, hratelnosť je zo začiatku trochu náročná, ale človek si zvykne. Obtiažnosť sa prispôsobuje hráčovi, takže splniť nejakú úlohu je čím ďalej tým ťažšie, čo je dosť frustrujúce. Hru som nakoniec ani neprešiel, aj keď sa mi podarilo dostať aspoň raz do finálového levelu. Celkom príjemná oddychovka, aj keď po čase rýchlo omrzí.

Bohužiaľ, nastaviť gamepad bol challenge sám o sebe, a nakoniec som aj tak skončil na klávesnici, pretože môj gamepad nemá dostatok buttonov aby som mohol hru plnohodnotne ovládať.











































© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |