GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21225
5455
5063
1438
1600
7336
6061
12970
1687

Online 18734 users

Užívateľ > hugo2580 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

+grafika
+hudba a zvuky
+technické spracovanie
+príbeh
+národy , bohovia
+kampaň
+editor

-krátka kampaň nová atlantída

Pre mňa najlepšia real-time stratégia všetkých čias . Hra ktorá svojou grafikou, ozvučením a technickým spracovaním predbehla svoju dobu . Hra , ktorá ani po desiatich rokoch nestratila nič na svojej dokonalosti . Dokonalá grafika, prefektná hudba, jedinečná atmosféra a skvelý príbeh . Jednoznačne doporučujem, lepšia stratégia už možno ani nevyjde !
Amnesia je asi najatmosférickejšia a najstrašidelnejšia hra akú som kedy hral . Žiadna hra ma tak nepohltila ako táto . Je to naozaj strašidelný a napínavý zážitok, ktorý si rozhodne nenechajte újsť ! V izbe tma, doma nikdo, volume maximum a nasraté v gatiach ...:-D Teším sa na dvojku !
+zaujímavá grafika
+dokonalá a pohlcujúca atmosféra
+strašidelný dizajn monštier
+hudba a zvuky

-občas neviete čo máte robiť
Zastaralá ale stále veľmi zábavná hra so skvelými mapkami . Dá sa to hrať aj dnes . Kľudne to na full detailoch rozbehnete aj na šijacom stroji . Counter strike je proste klasika ktorá by nemala chýbať v nijakom pc .
Dobrá hra ale jednoducho counter strike 1.6 má svoje čaro a táto hra ho prostre neprekoná.
+ optimalizácia
+ pôsobivá grafika
+ zvuky
+ efekty
+ viac zbraní
+ módy

- po nejakom čase omrzí
- absencia nastavení hry
- málo módov a mapiek
Counter strike v novom kabáte . Bohužial zmenila sa tu len grafika a nič iné. Je to dobrá hra ale counter strike 1.6 je lepšia. Má svoje čaro :-)
+ lepšia grafika
+ lepšia fyzika
+ lepšie zvuky
+ lepšie efekty

- nevýrazné mapky
- menej módov
Toto je hnus velebnosti. Ľutujem ľudí, ktorý za tento odpad vyhodili peniaze. Toto sa nepokúšajte ani stiahnuť, je to strata času.
Skvelý a jedinečný zážitok od thechineseroom a teraz ešte aj s českým dabingom alebo českými titulkami. No neber to !
Zábavná hra ktorá vás zabavý na dlhú dobu . Dobré spracovanie , vela áut a ich vyzbrojovanie , krásne efekty , pekne prepracované prostredia , zábavný multiplayer , peknú grafiku a príjemnú hudbu obsahuje táto návyková hra . Síce pôsobí trocha zastaralo ale to až tak nevadí. Odporúčam !
+grafika
+prostredia
+rozmanité veže a ich upgradovanie

-vysoká obtiažnosť

Celkom to ujde avšak vysoká obtiažnosť my bráni dať vyššie hodnotenie . Jedna z najťažších hier aké som kedy hral . Hra má 20 levelov a už deviaty level neviem vôbec vyhrať . Musel som stiahnuť trainer :-) A to som na tower defense hry zvyknutý. Pri tejto hre treba mať zapojené všetky mozgové závity a treba premýšlať akú vežičku kam dať. Je to naozaj veľmi ťažká hra. Ak sa na to cítite tak choďte do toho ale neviem neviem.
Hra roka 2012
+ grafika
+ atmosféra
+ hudba
+ charakter mesta
+ 3 konce
+ príbeh a zvraty
+ záver
+ znovuhratelnosť

- nič
+autá a množstvo zbraní

-nezaujímavé trate
-trápny humor
-tuctová hudba
-vysoká obtiažnosť
-absencia vizuálneho tuningu
-otrasné ovládanie
-obyčajná grafika
-zlá optimalizácia
-more bugov

...a mám ešte pokračovať ? Toto je naozaj zlá hra. Nápad dobrý ale spracovanie slabé. Na to, že je to indie hra tak to celkom ujde ale radšej odpurúčam Death Rally 2012. P.S. Tiscal Games - 80% - to ako vážne ??


Koniec sveta , budúcnosť , roboty , cyberpunk , povstanie strojov - to sú presne tie námety ktoré milujem . A táto hra ich obsahuje . Nájdete tu kvalitnú grafiku , pôsobivé zvuky , výbornú optimalizáciu , perfektné technické spracovanie , kvalitný vizuál , cyberpunkovú atmosféru , adrenalínovú hudbu , dynamickú akciu , zábavu , upgrady zbraní a masívnych bossov . A pokiaľ prekúsnete občasný stereotyp , jednotvárnosť prostredí a vyššiu obtiažnosť tak sa budete dlho baviť . A s datadiskom extended edition to je ešte väčšia zábava . Odporúčam :-)
+atmosféra v 2.polovici hry
+námet aký tu ešte nebol
+úvod hry
+občas zábava
+bossovia
+záver

-grafika
-opakujúce sa textúry s nízkym rozlíšením
-efekty
-linearita
-stereotyp
-nevyužitý potenciál
-opakujúca sa hudba

Chce to poriadny remake !
Pekná grafika a technické spracovanie, slušná optimalizácia, kvalitné zvuky, dobrý námet aj príbeh. Bohužiaľ to je v tomto prípade absolútne zbytočné. Hra má totiž pokazený engine a nevyhráte ani prvú misiu. A vraj ju nikdy neopravia. Škoda, malo to potenciál.
+grafika
+hrateľnosť
+jedinečná atmosféra
+hororvé prvky
+prekrásna hudba
+neobmedzené možnosti
+zábava
+multiplayer

-zlá optimalizácia
-bugy na každom kroku
-technické chyby

Rob si čo chceš ! Minecraft je najväčší sandbox aký som kedy videl, a preto je aj táto hra taká oblúbená. Má neobmedzené možnosti a krásnu hudbu, ktorá dotvára jedinečnú atmosféru. Bohužiaľ jedna z najzabugovanejších hier aké som kedy hral.
+mix FPS akcie a stratégie

-zastaralá grafika
-zvuky
-efekty
-AI
-technické spracovanie
-žiadna atmosféra
-fádne prostredia
-nuda
-stereotyp
-optimalizácia
-málo zbraní
-málo možností
-žiadna motivácia
-nevyužitý potenciál
-akcia postráda dynamiku
-absencia tutoriálu
-absencia kampane a príbehu

Strašne oničom akože vôbec ma to nebavilo . Nevidím jediný dôvod prečo by si to mal niekdo stiahnuť alebo dokonca kúpiť . Je to tá nejobyčajnejšia a nejneoriginálnejšia strielačka akú som kedy videl . Ani strielacie a ani strategické časti nezabavia , skôr po 10 minútach príde nuda. Škoda , vyzeralo to nádejne .
Toto je Port Royale 1 v novom kabáte . Čiže lepšia grafika a viac možností . Samozrejme pre niečo som dal menej percent . Napríklad to že na 1 vašu loď ide celá flotila alebo šermiarske súboje ktoré sa mi do tejto hry vážne nehodily nemaju hlavu ani pätu a sú až moc jednoduché . Takisto tu je aj vyššia obtiažnosť ktorá by niekomu nemusela sadnúť . Proste keď máte doma prvé Port Royale a druhé nie , tak sa nič nedeje .
Naozaj zlá hra ! Slabá grafika , nevýrazné mestá , zlé spracovanie a úbohá hudba sťahujú túto hru na dno . Je vidieť že túto hru nerobilo Ascaron . Pretože keby to aj Ascaron robilo tak by táto hra nedopadla takto zle . Absolútne sa tu vytráca čaro jednotky a dvojky . Takto zle využitú šancu som ešte nevidel . Neodporúčam ani sťahovať ! 30% dávam za to že hra má nejaké kvality ale radšej si zahrajte pôvodné Port Royale !
Pekná hra s príjemnou hudbou . Zastaralá grafika my nevadí . Aj po 10 tokoch sa to stále dá hrať . Je to rovnako ako Age of Mythology príjemná klasika ktorá má svoje čaro :-)
Táto hra je skutočne zlá. Nuda nuda nuda. Nechápem ako to mohlo robiť Ascaron. Radšej Port Royale ako tento odpad.



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |