GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21225
5455
5063
1438
1600
7336
6064
12975
1687

Online 43932 users

Užívateľ > Parm1 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Nalinkovaný sešit nemusí být vždycky na škodu. Stejně tak je to s touhle hrou. Oproti Gothicům, Morrowindům a Oblivionům vám řeknou, kam máte jít, co tam máte dělat a samozřejmě kdy jít na záchod:)
Takový předchůdce dnešního Skyrimu ve stylu Might and Magic. 3D rpg, které pobaví, ale člověk na něj časem zapomene.
Desítky tisíc clicků myší za hodinu, co víc si přát:) Kvůli této hře jsem si to počítadlo clicků skutečně pořídil. Hra bez pořádného příběhu, ale s neomezeným množstvím stále nových a nových generovaných předmětů. Až datadisk Lords of Destruction s přidaným pátým aktem hru dotáhl na 100%.
Díky skvělému datadisku je to jedno z nejlepších rpg své doby, které v podstatě nemá žádný pořádný příběh, ale vtáhne vás do hry hlavně celou atmosférou a přímočarostí hry. Výhody vidím především v tom, že se náhodně generují předměty a jejich vlastnosti, takže pořád můžete nacházet další a další nové věci, které se vám můžou hodit. Dodnes se k němu vracím.
Slušný následovník svého předchůdce, ale nezabaví na tak dlouho. Některé prvky převzaté ze hry World of Warcraft se slušným potenciálem a především aukce je skvělá věc. Nevýhodu vidím hlavně v tom, že postava dostane přesně zadaný počet bodů síly, životů, apod. a naučí se všechny dovednosti, bez toho aby si hráč mohl vybrat, jak body rozdělí a kterou schopnost se naučí a kterou ne.
Tato hra se ostatním RPG v mnohém vymyká. Především možností měnit se v draka a v pozdější fázi vlastnit palác se sloužícími, kteří pro vás shánějí věci, co zrovna potřebujete.
Oproti jedničce výrazný pokles obtížnosti především v tom, že zrovna neovládané postavy dělají samy to, co mají. Skvělé rozhovory, které člověka baví a nemusí je po pár dialozích rychle odklikávat. Hra vás dost nutí měnit často vybavení a to mi přijde jako mínus.
Hra s vyšší obtížností, než na jakou jsme zvyklí, s návratem ke tradičnímu boji v partě, kde je ale takřka nutnost ovládat všechny postavy. Především bych chtěl vyzvednout krásné trpasličí město.
Hra vyvážená ve všech prvcích. Ve svém žánru absolutní jednička. Postapokalyptický svět, zfetované štětky na každém kroku a možnost zahrát si v pornofilmu jako Barbar Onan zcela jistě zaujme každého:) Další pokračování už nikdy nedosáhly kvality druhého dílu. Na dnešní dobu mizerná grafika.
Nejlepší arkádové závody aut, co člověk může hrát. Spousta rozdílných tratí (město, venkov, les, pole, apod.), vidlácká hudba a moje oblíbené záseky uprostřed trati. Naučit se ovládat některé vozy je skoro nemožné, ale když se vám to podaří, odměnou vám bude brzský kariérní růst. Kam se hrabou novější díly Need For Speed.
Ze začátku docela hardcore, ale pro milovníky toulek krajinou, kde o nepřátele a časté přepady není nouze, jde jen o čas nabrat potřebné množství expů. Především skvělé technologické stromy a tahový boj v partě dělají z této hry to, čím je.
Především na svou dobu inovativní grafické prvky doplněné o rozsáhlý svět a dobrý příběh. Volnost, kdy byla radost jen běhat přírodou, občas zabít nějakého toho vlka, popovídat si z pocestným, vykuchat pár banditů a pak se vrátit do města a dělat vše, co se člověku zlíbí.
Rozhodně slabší než předchozí díl. Na můj vkus příliš megalomanský svět, opakující se situace, kdy přijdete do města, získáte si tam reputaci, osvobodíte ho od orků a tak to děláte pořád dokola. Pak se přesunete do další lokace a čekají vás další opakující se postupy.
Ne, tohle není World of Warcraft ani z daleka, i když všude čtu, že je to něco lepšího, ale není to pravda. Proto od této hry nemá cenu čekat stovky hodin zábavy, protože je nedostanete.
Grafiku bych této hře nevyčítal, protože co se týče herní stránky, prvních pár hodin je to opravdová pecka, ale později, když začnete zjišťovat, že za svoje vynaložené úsilí nedostanete skoro nic, vás hra začne pomalu štvát a je jen otázkou času, kdy hru vypnete. Ale jistě se k ní budete zase vracet, pořád a pořád dokola, protože vylepšování postavy je zde opravdu zajímavé. K tomu všemu skvělý soundtrack, který opravdu stojí za to. Jinak, hru bych ani tak nepřirovnával k Diablu, ale spíše k tahovému GoldenLand.
Určitě povedená konverze ps hry na pc, ale pro milovníky přímočařejších her nedoporučuju, protože se budete daleko víc schovávat, šplhat po zdích a přepadat ze zálohy, než střílet po všem, co se hýbe.
Might and Magic 6, 7, 8 byly skvosty svojí doby. Bohužel jen byly, protože už tehdy pokulhávající grafika dneska přitáhne jen opravdové nadšence. Nezapomenutelné prostředí, velké možnosti vylepšování postav. Kdybych hodnotil před 10-ti lety, dal bych 100%.
Díl této série, kde se objevila hospodská karetní hra Arcomage. Na dnešní dobu skoro nehratelné kvůli grafice, ale hratelnost téhne hodně. Rozsáhlé možnosti vylepšování postavy a skvělá atmosféra společně se soundtrackem. Kdybych hodnotil před 10-ti lety, dal bych 100%.
V dnešní době hra pro opravdové milovníky, protože tak šílenou grafiku nenajdete snad u žádné hry. Především rozsáhlý svět a možnosti vylepšování postavy bylo to, co lidi k této hře přitahovalo. Kdybych hodnotil před 10-ti lety, dal bych 100%.
Pro mě nejslabší díl této série, který jsem hrál. I když v novém enginu se spoustou inovací, tak především nezvyklé umístění ikonek postav, na které si člověk po předchozích dílech dost těžko zvyká, dělá z této hry průměrný závěrečný díl.
Hra, která se vymyká všem žánrům. Propojení rpg, kdy postava má velké možnosti v přerozdělování bodů a parádní středověké akce, ať už při bitvách na bojištích, tak hlavně při dobývání a obraně hradů.
Arkádové závody ve velkém stylu. Počátky série byly zajímavé a inovativní, především kamerou z pohledu řidiče, včetně palubovky,apod.
Oproti dvojce přidané nové tratě a zajímavá auta. Vždycky si vzpomínám na malou formulku, jak uhání po zasněžených silnicích.
Není nic lepšího, než sednout do auta a nechat se honit policií. Tohle tato hra nabízí. Nic víc, nic míň, snad jen všechny klasické arkádové závody té doby dohromady. Nezapomenutelné především záseky uprostřed trati.
Bezesporu nejlepší díl série. Dlouhá a hlavně těžká kariéra doplněná o vylepšování a tuning auta. Především závody o auto byly hodně napínavé. Naopak kroužit 8 kol po nejdelší trati a nemoct udělat ani jednu chybu, to už bylo sousto pro opravdové milovníky arkádových závodů. Dále pak spousta standardních závodních turnajů.
Herně i graficky velice povedený nástupce čtyřky. Především pro milovníky vozů Porshe, mezi něž patřím, absolutně nepostradatelný kousek. "Sériový" tuning ze čtyřky nahradilo specifické vyměňování dílů vždy na každou trať zvlášť. Velká změna je hlavně v tom, že už po většinu času nekroužíte kolečka, jak tomu bylo u předchozích dílů, ale jezdíte hlavně z bodu A do bodu B a naopak.
Underground byl založený na úplně jiném principu než předchozí díly. Arkádové závody tu propukly v plném proudu a člověk zasažený vizuálním, i mechanickým tuningem aut, si tuhle hru musel zamilovat.
Především možnost jezdit po městě některé lidi hodně zaujme, pro mě ale slabší díl, než jeho předchůdce.
Bez diskuze nejlepší střílečka / arénovka, co jsem kdy hrál. Možnost volby obtížnosti před každou hrou.
Pár hodin zábavy doprovázených sem tam nějakým tím bugem, víc od této hry nečekejte a nebudete sklamaní. Se sérií Gothic se nedá vůbec srovnat.
Moje první počítačová hra, kterou jsem měl doma a měl možnost si ji zahrát. A možná i jedna z nejlepších vůbec. Akční střílečka, kde máte možnost ovádat velké roboty a v dalších misích zase hrajete jen sám za sebe.
80%SiN
S rotačním kulometem v helikoptéře oblétáváte sídliště. Kulky létají úplně všude a nejen kulky, krev, maso a všechno ostatní. A nejen to. Pro milovníky žánru naprostá klasika, dnes už bohužel zapomenutá věc, vzhledem ke stáří hry.
Tahle hra mě nezasáhla stejně jako Gothic, i když se držela starých principů. V té době člověk chtěl nějakou inovaci. Ale co by za to dal dneska:)
Já prostě nemůžu zapomenout na to, když jsem začal hrát, předemnou se objevilo nějaké zvíře a já ho chtěl zastřelit. Natáhl jsem luk, založil šíp, zamířil, vystřelil a šíp dopadl asi 2 kroky předemně. Tituly a hodnosti mi připoměly staré dobré hry, kdy podobné věci byly naprosto běžné. Dneska už bohužel nejsou.
Je asi zbytečné tu vypisovat všechny klady Skyrimu, to už tu za mě udělaly desítky lidí, ale Skyrim má jeden pro mě veliký zápor a to, že když vyskillujete typ zbraně, co používáte, na 100, tak už v podstatě zabíjením nestvůr a bojováním všeobecně nelevelujete postavu. Pokud chcete zvyšovat level bojem, musíte sáhnout po jiném typu zbraně a ten skillovat úplně nanovo. A to je u mě velké mínus, proto jen 80%.
Hra, která mě ze začátku vůbec nebavila, ale později totálně chytla. Vytkl bych jen to, že když chci něco stavět a mám toho rozpracovaného více, obvykle na to čekám neskutečně dlouho.
Nemohl jsem se nabažit úvodního videa a když se potom spustila akce s dobýváním nepřátelského hradu, byl jsem radostí bez sebe, ale později, kdy jsem po hodinách běhání nemohl najít střípek úkolu ke splnění a s přibývajícím se procházením lokací stále dokola, mě hra přestala bavit.



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |