GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 8810 users

Hry > Car Mechanic Simulator 2015 > hodnotenie


Car Mechanic Simulator 2015
70%

Moje hodnotenie - Car Mechanic Simulator 2015





Recenzie - Car Mechanic Simulator 2015

Pod kapotou sú jednotlivé vozidlá takmer totožne zostavené, zaradenie do tried mení len komponenty, ktoré musíte vymieňať. Nič iné ako stavanie a skladanie aut, zložených z približne 200 objektov, ani nečakajte. Na nič viac sa tento causal simulátor ani nehrá. Zopár nedomyslených vecí a monotónnosť, ktorá vám začne prekážať po pol hodine snorenia pod kapotou, žiaľ, k budgetom prirodzene patria. Dlhšie vás hra neudrží, nemá na to potrebný obsah, rozšírené herné prvky, detailnejšie špecifikácie a popisy fungovania jednotlivých častí auta alebo vlastne čokoľvek, čo by bolo odlišné od klikania na aktívne body na obrazovke. Napriek tomu je to stále jeden z tých zábavnejších simulátorov pre nenáročných. A to sa predsa ráta, hlavne ak vidíme progres oproti predchodcovi.


Užívateľské hodnotenia - Car Mechanic Simulator 2015

100%mico7
Stručne:
+ zábava
+ ovládanie
+ prehľadnosť
+ chytí aj ne-znalcov
- niekomu chýba čeština (čo si myslím že je len otázka času)

Hru hrám len niekoľko hodín zatiaľ, uvidíme časom potom pridám dlhšiu a konkrétnejšiu recenziu no 100% ostáva pretože hrá zabaví čo je aj účel a hlavne hneď od začiatku.

Hru odporúčam každému

+2 Dobré Zlé
-: absencia lisencií, obmedzené funkcie, rozhodnutie autorov pre DLC, absencia dražby pri predaji vozidiel, dlhý loading, kamera, hudba, priemerná grafika, slabé možnosti úpravy, postupný stereotyp, slabý manažment
+: audio, automobily a ich modely, diagnostika, obtiažnosť, množstvo dielov, zábava, atmosféra, herná doba, RPG prvky, ovládanie, možnosti dielne, edukačné prvky hry, intro, menu, originalita
Verdikt: S hernými simulátormi sa roztrhlo vrece a dobre, že sme nehrali aj za vibrátor. Car Mechanic Simulator 2015 je serióznym herný titul, ktorý hráčovi umožňuje vyskúšať si denný chlebík automechanika. K dispozícii je dielňa, kde postupne opravujete a renovujete automobily. Zákazky sú postupne náročnejšie na diagnostiku a opravu, no začiatok poslúži ako skvelý tutoriál. Postupne sa sprístupňujú nové pomôcky a funkcie. Hra je doslova až návyková v zmysle: Ešte jedno auto a idem spať... Nájde sa tu však viacero negatív ako absencia licencivaných značiek automobilov, miestami nie najlepšia kamera, slabý manažment dielne, nedostatok funkcií, ktoré podľa autorov majú doraziť s DLC. Slabinou je taktiež grafika a hudba, ktorá je prezentovaná iba elektrom. Časom sa k tomu dostavuje postupne stereotyp, kvôli opakujúcim sa úlohám a počtu automobilov. Treba ale uznať, že po práci sa jedná o príjemný relax a autori celkovo vytvorili zaujímavé prieskovisko so silným potenciálom, ale všetko to závisí práve od nich, ako to využijú.

0 Dobré Zlé






| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |