Car Mechanic Simulator 2015 | ABCgames.net

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 69174 users

Car Mechanic Simulator 2015


Genre:Simulátor
Release Date:23. Apríl 2015
Stránky hry:www.playway.com/index.php?option=com_content&vie...
Developer:Red Dot Games, PlayWay
Buy Game Car Mechanic Simulator 2015
Buy Game

Hráči v hre Car Mechanic Simulator 2015 prevezmú úlohu mechanika. Zákazník k nim príde a oznámi, ktorá časť vozu sa mu nepozdáva. Mechanik musí nájsť skutočný pôvod problému, splniť prianie zákazníka, znova poskladať auto do pôvodného stavu a hlavne to stihnúť včas.

V CMS 2015 bude šikovný mechanik a zároveň podnikateľ najprv do svojej dielničky dokupovať ďalšie stroje a nástroje a neskôr sa bude môcť presunúť do pozície záchrancu starých vrakov. Po lacnom nákupe investuje veľa času a peňazí do obnovy zašlej slávy štvorkolesového tátoša a dúfa, že na tom nakoniec slušne zarobí. Minulý rok musel úbohý mechanik zobrať džob, ktorý mu hra práve ponúkla, no tentokrát na tom bude lepšie, keďže si bude môcť vybrať z niekoľkých zákazníkov s rôznymi problémami a podmienkami.

Každý automobil sa dá rozobrať na vyše 200 samostatných dielov. Rozoberať sa bude samozrejme motor, ale napríklad aj interiér a vymeniť sa dajú i časti karosérie. Okrem bežných opráv sa mechanik naučí robiť aj "vizuálny tuning" a vo foto móde zachytávať veľavravné obrázky vozov pred a po generálke. Majiteľov vlaňajšieho titulu má nalákať aj 16 úplne nových automobilov.




Alternate Titles
CMS 2015

More videos »


Car Mechanic Simulator 2015 - screenshot
screenshoty »



Game Rating
70%

Reviews
Sector.sk65%
Pod kapotou sú jednotlivé vozidlá takmer totožne zostavené, zaradenie do tried mení len komponenty, ktoré musíte vymieňať. Nič iné ako stavanie a skladanie aut, zložených z približne 200 objektov, ani nečakajte. Na nič viac sa tento causal simulátor ani nehrá. Zopár nedomyslených vecí a monotónnosť, ktorá vám začne prekážať po pol hodine snorenia pod kapotou, žiaľ, k budgetom prirodzene patria. Dlhšie vás hra neudrží, nemá na to potrebný obsah, rozšírené herné prvky, detailnejšie špecifikácie a popisy fungovania jednotlivých častí auta alebo vlastne čokoľvek, čo by bolo odlišné od klikania na aktívne body na obrazovke. Napriek tomu je to stále jeden z tých zábavnejších simulátorov pre nenáročných. A to sa predsa ráta, hlavne ak vidíme progres oproti predchodcovi.


My Review
Post a review


Users
mico7100%
Stručne:
+ zábava
+ ovládanie
+ prehľadnosť
+ chytí aj ne-znalcov
- niekomu chýba čeština (čo si myslím že je len otázka času)

Hru hrám len niekoľko hodín zatiaľ, uvidíme časom potom pridám dlhšiu a konkrétnejšiu recenziu no 100% ostáva pretože hrá zabaví čo je aj účel a hlavne hneď od začiatku.

Hru odporúčam každému
NORD_KING72%
-: absencia lisencií, obmedzené funkcie, rozhodnutie autorov pre DLC, absencia dražby pri predaji vozidiel, dlhý loading, kamera, hudba, priemerná grafika, slabé možnosti úpravy, postupný stereotyp, slabý manažment
+: audio, automobily a ich modely, diagnostika, obtiažnosť, množstvo dielov, zábava, atmosféra, herná doba, RPG prvky, ovládanie, možnosti dielne, edukačné prvky hry, intro, menu, originalita
Verdikt: S hernými simulátormi sa roztrhlo vrece a dobre, že sme nehrali aj za vibrátor. Car Mechanic Simulator 2015 je serióznym herný titul, ktorý hráčovi umožňuje vyskúšať si denný chlebík automechanika. K dispozícii je dielňa, kde postupne opravujete a renovujete automobily. Zákazky sú postupne náročnejšie na diagnostiku a opravu, no začiatok poslúži ako skvelý tutoriál. Postupne sa sprístupňujú nové pomôcky a funkcie. Hra je doslova až návyková v zmysle: Ešte jedno auto a idem spať... Nájde sa tu však viacero negatív ako absencia licencivaných značiek automobilov, miestami nie najlepšia kamera, slabý manažment dielne, nedostatok funkcií, ktoré podľa autorov majú doraziť s DLC. Slabinou je taktiež grafika a hudba, ktorá je prezentovaná iba elektrom. Časom sa k tomu dostavuje postupne stereotyp, kvôli opakujúcim sa úlohám a počtu automobilov. Treba ale uznať, že po práci sa jedná o príjemný relax a autori celkovo vytvorili zaujímavé prieskovisko so silným potenciálom, ale všetko to závisí práve od nich, ako to využijú.


All (8) »

Related Games Car Mechanic Simulator 2021
Tank Mechanic Simulator
Plane Mechanic Simulator
Car Mechanic Simulator 2018
Train Mechanic Simulator 2017
Truck Mechanic Simulator 2015
Farm Mechanic Simulator 2015
Car Mechanic Simulator 2014

Discussion Car Mechanic Simulator 2015 Add a post
19.09.2016 11:18 - AHOJ mám problém, mám car mechanic 2015 a při nákupu ...
22.08.2016 08:53 - Ahoj, pokud máš Windows 7, zkus se podívat do adresář...
06.07.2016 12:27 - Prosim Vas kde sa ukladaju savy?
26.11.2015 14:45 - načo by si to robil ?
25.11.2015 17:42 - Můžu hru instalovat 2x na stejném PC ? Děkuji
...
View all posts (40) »

| Games |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |