GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 14029 users

Walkthroughs > Assassins Creed 3: The Tyranny of King Washington - The Betrayal


Zobrazení:7743
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. Útek z väzenia

Kráľ Washington nariadi vašu popravu a opúšťa väzenie. Aktivujte dvere, ale stáž neprilákate. Tak aktivujte neviditeľnosť. Keď zmiznete, stráže sa domnievajú, že ste utiekli a tak vbehnú do cely, aby zistili, že ako. Vyjdite neviditeľný poza nich a zamknete ich v cele. Vo vedľajšej cele je Kanen´tó:kone, váš priateľ z detstva. Vezmite spoza dverí kľúč a otvorte mu celu, aby ste ho oslobodili. Z vedľajšej miestnosti si potom zo stola vezmite luk a štyri šípy.

Nenápadne zabite 3 stráže.
Vojdite do haly, kde sú stráže, cez ktoré musíte preč. V base nemôžete povolať svojich vlkov, pretože tu majú magickú ochranu. Z trámov pod stropom môžete zabiť pár stráží lukom a šípmi. Inak využite neviditeľnosť, ktorá vám tu stále funguje a zabite ostatné stráže. Na konci vyskočte hore a zoskočte k posledným dvom strážcom, ktorých sa zbavte.


2. Výprava do nebeského sveta

Ochráňte všetky vajcia.
Napijete sa čajíku z Veľkej vŕby, ktorý ste si ušetrili z minulého dielu, aby ste sa viac posilnili. V anime potom vylezte na strom k orlovi. Potom ste pri orlom hniezde, v ktorom sú tri vajcia a na hniezdo útočia pumy. Pre splnenie úlohy stačí ochrániť jedno vajce, pre bonus všetky. Ale nie je to problém. Proste časovo stanoveným stláčaním kláves likvidujte jednu pumu za druhou.

Dvakrát naviažte v lete troma preleteniami za sebou.
Potom získavate schopnosť krátkodobého letu. Namierte zameriavač na orla na konári, aktivujte let „Q“ a preletíte k nemu. Teraz len orla nasledujte po stromoch a pňoch. Pre výzvu musíte zvládnuť tri preletenia bez zastavenia. Môžete mieriť zameriavač na orla, alebo na ďalšie konáre. Na konci máte tri stromy po ktorých sa to dá spraviť ľahko, tak to aspoň raz zvládnite predtým. Inak ho len nasledujte a z posledného stromu skočte skok viery.

Vyhnite sa všetkým prekážkam.
To isté, čo ste už raz zažili v pôvodnej hre. Ste v podobe orla a letíte kaňonom. Len sa vyhýbajte skalám. Časom sa niektoré budú pred vami aj posúvať, tak len sledujte trasu a vyhnite sa všetkému čo vám stojí v ceste.


3. Strmhlavé bombardovanie

Stráže vám búchajú na dvere. Vyleťte pomocou novej schopnosti letu z miestnosti hore. Preleťte na trám a z neho si orlím útokom zamerajte dvojicu stráží (len podržte „Q“). Rozletíte sa, zhmotníte sa nad nimi a zabijete ich, ako pri zoskoku so skrytými čepeľami.

Zabite všetky stráže bez toho, aby vás odhalili.
Vykonajte v sklade 3 orlie zabitia.

Potom do skladu vtrhne päť ďalších vojakov. Vyleťte na trám pod strechou a sledujte ich. Pre bonusy musíte byť nenápadný a trikrát využiť orlie zabitie. Stačí byť trpezlivý a vystriehnuť si osamotených vojakov na ktorých nik nevidí. V podstate takto môžete dostať všetky stráže, alebo si posledné len podajte ako neviditeľný.

Zabite Benjamina Franklina pomocou orlieho zabitia.
Po ich likvidácii vyjdete von, kde sa dá Franklin na útek. Prenasledujte ho po strechách a pre rýchly presun na strechy využite lietanie. Dostaňte sa na miesto vyššie, ako je jeho pozícia, zamerajte si ho a zabite orlím útokom.

Washington vás potom vtiahne do Animu. Napadnite ho dvakrát orlím útokom a potom dvakrát neviditeľný. Zhodí vás preč od seba. Teraz len preleťte vždy z jednej plošiny na ďalšiu. Na každej sa vám ozve buď Washington, alebo vaša matka a keď zmizne ich tvár, proste preleťte ďalej až na poslednú a preberáte sa naspäť v Bostone pri Samovi Adamsovi a svojom priateľovi z väzenia.

Tým je táto úloha splnená a môžete začať hrať voľne. Prístupné máte jedine mesto Boston, ktoré je plné nepriateľských hliadok a trochu pozmenené s pár barikádami. Nemáte body pre rýchle cestovanie, jedine k misiám môžete použiť rýchly presun po mape. Na voľné chvíle tu máte len štyri výzvy, čo je v podstate pomoc obyvateľom, ale tie úlohy sa objavujú donekonečna a nemajú žiadny vplyv, ukončenie ani dôsledok, takže stačí splniť len počet požadovaný výzvou. Na mape sú viditeľné polohy truhlíc, ktoré obsahujú zásoby. Napokon už sú tu len tri artefakty spomienky.


Výzvy

- Nájdite konvoj a osloboďte zajatcov (4x).
Presne to isté čo v predošlej epizóde. Nájdite konvoje so zajatcami, ktoré premávajú náhodne po uliciach. Pri dvojici vozov len pobite všetkých vojakov, ktorí vozy sprevádzajú a potom otvorte oba vozy, aby ste teleportovali zajatcov preč.
- Pomôžte hladujúcemu civilistovi (5x).
Zo zabitých zvierat tu už nezískavate žiadne kože, či zuby, ale len surové mäso, ktoré môžete používať ako návnadu. V meste môžete naraziť na pár zajacov, alebo získate mäso okrádaním zabitých vojakov. Je to to isté, čo v predošlej epizóde. Nájdite si hladujúceho civilistu a dajte mu surové mäso. Keď bude vo vašom okolí taký civilista, dostaňte o tom správu a aj sa zobrazí jeho symbol na mape. Nájdete ich na rôznych miestach, dosť ich je v centrálnej časti pri budovách neďaleko móla prístavu. Jeden je aj na východnej strane jazera, pri ktorom môžete zachraňovať pred vlkmi aj patriotmi ďalších civilistov.
- Zachráňte civilistu, ktorého napadli vlky (2x).
Náhodne môžete naraziť na civilistu, ktorého ohrozuje trojica vlkov. Keď bude vo vašom okolí taký civilista, dostaňte o tom správu a aj sa zobrazí jeho symbol na mape. Stačí dobehnúť a zabiť vlky. Prvého môžete obvykle zabiť priamo, ale zvyšných dvoch buď zastrelíte, alebo ich dostanete klasickou akciou stláčaním kláves. Jedno miesto, kde útočia, je na jazere na západe mesta. Na južnom cípe poloostrovčeka na severe jazera. Ďalší útok je pri tom istom jazere, ale na jeho južnej strane.
- Zachráňte civilistu pred patriotmi (4x).
Stačí napadnúť vojakov, ktorí ohrozujú civilistu. Ide vždy o konkrétneho civilistu a keď bude vo vašom okolí taký civilista, dostaňte o tom správu a aj sa zobrazí jeho symbol na mape. Pretože bežne narazíte na vojakov mlátiacich civilistov, alebo sa chystajúcich k poprave, ale tí sa nerátajú. Deje sa to napríklad úplne na severe oblasti, na severnom cípe pri mori. Ďalší útok je pri jazere na západe mesta, na ostrovčeku neďaleko mlyna na severnej strane jazera.


Artefakty spomienky

1. Prvý je pri budove poniže červenej, zakázanej zóny v prístave. Rovno pod ním prijímate štvrtú hlavnú úlohu. Je tam malé námestie s kostolom a šibenicou. Na streche domu medzi nimi aktivujte mušketu a uvidíte spomienku na seba pri Bostonskom masakri.
2. Druhý je v severnej časti mesta. Medzi jazerom na juhozápade a mólom na severovýchode. V strede je obdĺžnikové usporiadanie budov, na ktorých je aj truhlička so zásobami, ktorú vidíte na mape. V ulici pod týmito budovami, pod barikádou ulice, aktivujte na stole klobúk a palicu a získate spomienku na Achila.
3. Posledný je na západnej strane. Poniže jazera na západe a povyše kopcovitej a relatívne prázdnej oblasti je štvorcové zoskupenie budov, pri ktorých je aj truhlička s pokladom podľa mapy. Tam na dvore medzi týmito budovami aktivujte krabicu pri obesencovi a získate spomienku na Stephanea Chapheaua, ktorý bol vaším prvým vrahom v pôvodnej hre.
Keď získate všetky tri artefakty, sprístupní sa vám Fragment spomienky. Je na severovýchode mapy. Je to vlastne mimo mesta, na lodi kotviacej severovýchodne od brehu. Na lodi vylezte, respektíve môžete teraz aj vyletieť hore na hlavný sťažeň, kde je váš duch v obleku vraha. Aktivujte ho a uvidíte pokračovanie minulej spomienky. Vtedy vás objavil táboriť v lese Washigton. Teraz k vám pristúpi a povie vám, že ho sužujú zlé sny a že za to zrejme môže rajské jablko, ktoré vytiahne, aby vám ho ukázal.


4. Návrat k odosielateľovi

Vyhoďte súperovi 2 figúrky.
Sam Adams chce oslobodiť ich zajatých druhov a vy máte sledovať Franklina. Keď ste ho zabili, bola to zjavne halucinácia. Choďte najprv do krčmy modrokabátnikov. Pred krčmou pobite pár vojakov a vojdite dovnútra. Vnútri zájdite za chlapíkom pri stole, oslovte ho a začnete hrať dámu. Je to na odvrátenie pozornosti, aby ste si vypočuli rozhovor vojakov. Pre bonus mu máte vyhodiť aspoň 2 figúrky. Nesnažte sa vyhrať, ani na to nebudete mať čas, proste len urobte zjavné otvorenia, nech vám vyhodí vaše figúrky a aby ste vy následne vyhodili aspoň 2 jemu. Len čo si vypočujete rozhovor, automaticky sa presuniete von.

Dozvedeli ste sa o kuriérovi s listom od Franklina. Neviditeľný dobehnite za kuriérom, zviditeľnite sa a ukradnite mu list. Automaticky sa presuniete bokom a prečítate si ho. Franklin sa chce stretnúť s Putnamom. Potrebujete, aby k tomu došlo, takže treba list vrátiť naspäť kuriérovi. Vo vyznačenej oblasti nájdite kuriéra pomocou orlieho pohľadu ako klasický zlatý cieľ. Keď ho máte, len mu vráťte list – zase ho okradnite a list mu zasuniete naspäť do vrecka.

Zabite oboch vojakov do 20 sekúnd.
Potom bežte do prístavu na miesto stretnutia. Vylezte na rozostavanú loď a uvidíte dvoch strelcov, ktorých tam má Franklin pripravených. Oboch ich treba zabiť a pre bonus to treba stihnúť za 20 sekúnd. Preto využite lietanie. Preleťte na lešenie susednej lode a tam k strelcovi, ktorého zabite. Odtiaľ preleťte na vrak lode vo vode a z neho k druhému strelcovi a stihnete to.
Potom sa vráťte na svoje pôvodné stanovisko a uvidíte Franklina, ako sa stretne s Putnamovým človekom. Po ich rozhovore zastreľte vojaka (len trápne stlačte „Q“) a potom si zamerajte utekajúceho Franklina a vystreľte po ňom („F“ a „Q“). Zraníte ho, tak len dobehnite za ním, aby ste ho zajali.
Potom ho len odveďte k neďalekej budove. Pri nej sa objavia traja vojaci, ktorí vyrazia proti vám. Len privolajte svojich vlkov a tí sa o nich postarajú. Franklinovi začnete zrazu dôverovať a pošlete ho za Adamsom.


5. Vytrvalec

Choďte za Adamsom, kde sa objaví aj Franklin. Zistili ste, že Washington odišiel do New Yorku a zrejme preto oslabol jeho vplyv nad Franklinom a ten je teraz ochotný vám pomôcť. Povie vám o ochranách Washingtonovej pevnosti a že na ich prekonanie potrebujete špeciálny kov, ktorý nechal u lojálneho kováča. Choďte teda za kováčom, no ukáže sa, že nebol až tak lojálny. Kov prekoval na podkovy a predal ich.

Ukradnite koňa nepozorovane.
Choďte do pevnosti, do ktorej odviedli podkovaného koňa. Pred oblasťou pevnosti zleťte ako orol do sena a zo sena na hradbu. Tak sa nepozorovane dostanete priamo hore. Z hradby zleťte do voza so senom na dvore. Ak nedoletíte priamo, tak cez strechu, ale nezdržujte sa, aby vás neodhalili. Keď ste vo voze, privolajte vlkov, aby napadli najbližšie stráže. Počkajte si a privolajte ich ešte raz na zvyšné stráže okolo. Ak ste trpezlivý, môžete ich privolať aj do tretice a ak nejaký strážca zostal nablízku a vidí na dvor, tak ho už môžete doraziť aj sami.
Potom si v orlom pohľade nájdite zlatého koňa, je to kôň pri budove. Naskočte na neho a vycválajte von. Z hradby môžete ešte pred odchodom skočiť dole na vojaka pri psovi a potom hneď doraziť aj psa. Vycválajte von a tam už čakajú vojaci, ktorí vás zostrelia a kôň sa dá na útek.
Len ho prenasledujte po strechách pomocou lietania, aby ste čo najrýchlejšie prekonávali vzdialenosti, pretože sa od neho nesmiete príliš vzdialiť. Keď prebehne dvoma ulicami, spomalí a zájde na bočný dvor. Tak ho už dostanete. Ak vás dobehli nejaké stráže, tak ich zabite a len naskočte na koňa. V scénke ho automaticky zavediete za Franklinom.


6. Figúrky v pohybe

Počas bitky v krčme použite tri útoky prostredia.
Franklin začne prerábať kov, ktorý ste získali, ale potrebuje k tomu svoje plány. Choďte do označenej krčmy a vnútri oslovte vojaka. Je ochotný vám povedať čo vie, ak ho porazíte v dáme. Tak si zahrajte, ale netrápte sa, vyhrať aj tak nemôžete, pretože po chvíli hrania vás to prestane baviť a napadnete ho. Strhne sa bitka, v ktorej sú proti vám všetci v krčme, ale útočiť budú postupne, nie všetci naraz, sú to džentlmeni. Pre bonus využite prostredie. Takže ich oplieskajte o sudy v rohoch, o malé okrúhle stoly, alebo ich udrite fľašami z barového pultu. Stačí použiť dvakrát protiútok pre prehodenie nepriateľa a keď ste pri týchto predmetoch, tak ich automaticky využijete. Po boji okradnite vojaka, s ktorým ste hrali dámu a vezmete si Franklinove plány. Vyjdite z krčmy, kde vás čakajú vojaci, tak utečte z inkriminovanej oblasti.

Pri vyšetrovaní sa nenechajte odhaliť.
Teleportujete sa k bráne, pri ktorej chcete preveriť čo vravel vojak o tom, ako dostali Adamsa a jeho mužov. Hneď od začiatku choďte kúsok doľava, preleťte na strom, na hradbu a skočte do vody za hradbou. Preplávajte vodu a neviditeľný prebehnite do kríkov. Tam hoďte za kríky návnadu, aby ste prilákali psa. Ak sa s ním priblíži aj jeho vojak, tak vyvolajte vlkov, aby ho zabili a potom zabite psa.
Po ceste od brány sa prechádza ešte jeden vojak so psom, toho sa tiež treba zbaviť. Niekedy zájde dosť blízko, aby ucítil návnadu v kríkoch, kde ste. Ak mu to trvá, prebehnite neviditeľný bližšie k nemu, nalákajte ho návnadou a zabite. Zase použite vlkov, ak by sa blížil jeho vojak, aby vás nevidel, ako mu zabíjate psa.
Potom vyčistite to územie od vojakov. Keď ste sa zbavili psov, je to už ľahké. Tam, kde je viac vojakov pokope, sa len presuňte neviditeľný do kríkov, či sena a vyvolajte párkrát vlkov. Ostatných osamotených už len vyraďte v neviditeľnosti. Vyraďte všetkých pred bránou, kde pátrate, aj ďalej na móle.
Potom začnite preverovať stopy. Najprv kúsok látky na ceste pri mŕtvom koňovi. Potom tomahavk na zemi pred bránou, kúsok od obesenca. Potom choďte osloviť svedka na móle. Preto ste sa zbavili vojakov aj tam, aby ste si už len pokojne došli k nemu. Oslovte ho a dozviete sa, ako tu na Adamsa a jeho ľudí čakal Putnam, zabil Adamsa a Kanen´tó:kona. Potom sa teleportujete preč.


7. Nespútaná Aquila

Zostaňte počas krádeže uniformy neodhalený.
S Franklinom chcete utiecť a aby ho nespoznali, tak mu idete zohnať preoblečenie. Škoda, že vás nenapadlo zohnať jedno aj pre seba. A to už dávno, nemuselo by byť presúvanie sa po uliciach tak otravné. Keď ste vonku, hneď sa zneviditeľnite a bežte omráčiť označeného strážcu. Z nevysvetliteľných dôvodov to nemôžu byť šaty hocijakého strážcu. Potom omráčte strážcu za vami a stiahnite sa, aby ste si doplnili život. Keď prídu telá skontrolovať ďalší, môžete sa priblížiť neviditeľný a použiť vlkov, alebo si proste počkať. Keď sa ostatní vojaci rozídu, tak vezmite telo označeného strážcu a odneste ho do budovy s Franklinom.

Použite zvieraciu silu, aby ste zabili strážcu, ktorý ohrozuje Franklina.
Nenechajte sa počas Franklinovej ochrany odhaliť.

Sledujte Franklina zo striech. Najprv prejde cez dvojicu vojakov v pohode. Ďalšiemu sa v zadnej uličke niečo nepozdáva, tak ho zabite orlím útokom (alebo skočte dole a vlčím). Potom neviditeľný bežte za Franklinom na mólo, kde ho zastavia dvaja. Vyvolajte vlkov, aby sa o nich postarali. Bežte neviditeľný za ním a vyraďte vojaka povyše, aby ste sa mohli zviditeľniť a doplniť si život. Potom už len bežte za Franklinom posledný úsek a nájdete Roberta Faulknera.

Treba spraviť pár vecí, aby ste získali Faulknerovu loď Aquilu. Máte sa zbaviť najprv štyroch ostreľovačov. Sú na stožiaroch, tak len leťte ako orol na predok lode a po stožiaroch priamo k ostreľovačom. Je to rýchle a bezpečné. Všetkých štyroch takto zlikvidujte.
Potom len treba odrezať tri laná držiace Aquilu. Tu sa už nezdržujte, proste skočte dole, pobite vojakov pri lodi a potom prerežte tri laná. Keď je loď voľná, treba uniknúť zo zakázanej zóny. Stačí skočiť do vody a kúsok odplávať ďalej.


8. Útek do New Yorku

Zachráňte všetkých členov posádky.
Zabite Putnama pomocou zvieracej sily.

Oslovte Faulknera a on aj jeho muži sa rozbehnú k Aquile. Bežte s nimi a pomôžte im cestou po móle zlikvidovať niekoľko vojakov. Na konci móla začnú plávať námorníci k lodi. Sem dobehnú ďalší nepriatelia, ktorí vás chcú zastaviť. Vždy z každej skupiny vybehnú dvaja na okraj móla a budú sa pokúšať zastreliť plávajúcich námorníkov. Ak chcete splniť bonus, treba týchto strelcov vyradiť čo najrýchlejšie. O námorníkov, ktorí zatiaľ bojujú po vašom boku, sa netreba starať, zabiť môžu jedine tých, čo plávajú k lodi.
Po pobití prvej skupiny prídu ešte dve ďalšia a zakaždým sa dá trojica námorníkov do plávania k lodi, takže na poslednú skupinu už budete sami. Likvidujte ich a prioritne nezabúdajte na strelcov. Keď všetkých zlikvidujete, objaví sa Putman, ktorý Kanen´tó:kona nezabil, ale zajal.
Máte 20 sekúnd na jeho záchranu a zabitie Putnama. Pre bonus máte použiť zvieraciu silu. Prvýkrát som použil vlkov, čo môže byť viac zvieracie, než vlk? Ale to neplatí. Pre bonus ho môžete zabiť len ako neviditeľný, alebo orlím útokom zo strechy. Je jedno, ktorý z nich použijete, oba sú ľahké a zaberú vám len pár sekúnd. Potom sa nalodíte a plavíte sa do New Yorku.

Related Games Assassin's Creed: Mirage
Assassin's Creed: Valhalla - The Last Chapter
Assassin's Creed: Valhalla - Dawn of Ragnarok
Assassin's Creed: Valhalla - The Siege of Paris
Assassin's Creed: Valhalla - Wrath of the Druids
Assassin's Creed: Valhalla
Assassin's Creed: Odyssey - The Fate of Atlantis
Assassin's Creed III Remastered
Assassin's Creed: Odyssey - Legacy of the First Blade
Assassin's Creed: Odyssey
Assassin's Creed: Origins - The Curse of the Pharaohs
Assassin's Creed: Origins - The Hidden Ones
Assassin's Creed: Origins
Assassin's Creed Chronicles: Trilogy
Assassin's Creed Chronicles: Russia
Assassin's Creed Chronicles: India
Assassin's Creed: Syndicate - Jack the Ripper
Assassin's Creed: Syndicate
Assassin's Creed Chronicles: China
Assassin's Creed: Rogue
Assassin's Creed: Unity - Dead Kings
Assassin's Creed: Unity
Assassin's Creed: Birth of a New World - The American Saga
Assassins Creed: Liberation HD
Assassin's Creed IV: Black Flag - Freedom Cry
Assassin's Creed IV: Black Flag
Assassins Creed: Heritage Collection
Assassins Creed 3: The Tyranny of King Washington - The Redemption
Assassins Creed 3: The Tyranny of King Washington - The Infamy
Assassins Creed Anthology
Assassins Creed 3
Assassins Creed: Revelations
Assassins Creed: Brotherhood
Assassins Creed 2
Assassins Creed



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
56 hlasov

100
60
20

80
40
0
51
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |