GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 25827 users

Užívateľ > buxo888 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Neskutocna adventura,ktora vas dokaze pohltit ze zabudnete aj kolko je hodin. Grafika je na urovni ale vsetko kazi to ovladanie,ktore je neskutocne frustrujuce hlavne pri 3rd pohlade. Dabing (myslim cesky) dopadol na vybornu tak ako aj preklad a nie jeden raz som si myslel ze sedim v kine a cumim na Ackovy film.
Verdikt.
Proste super pokracovanie(i ked nepriame) minulich dielov.
90%
Podla mna dost nudna hra!
grafika nieje velmi dobra tak ako aj AI nepriatelov.
Zbrani vela nieje aj ked ich ucinost je straaasne nevyvazena!!!
Dej ani neviem ci vobec bol ale na zabitie nudy je to dobra volba.
60% aj ked mohlo byt aj lepsie
celkom sluna hra od Midway Games,ktora ma az vynimozcne dobry dej!
V hre ma dostatocne pohltila mimozemska atmosfera s oblasti 51 v Nevade USA.
hra podla mna trpi len jednou vaznou chybou a tou je kratucky a mozno dakedy aj tazsky syngleplayer ale dostatatocne vam vrati chut hrat premakany multiplayer.
Vela zbrani tu sice nieje ale dost ma potesilo vedlajsie zbieranie bonusovych informacii a videi.
Je to fakt dobra hra aj ked jej nepriame pokracovanie blacksite:area 51 take dobre uz nebolo
85%
Arma 1 bola urcite najlepsim vojenskym simulatorom a Arma 2 znacne pokracuje v jeho slapajach.
Grafika hry je celkom dobra a slusna je aj AI protivnykov ale aj vasich spolubojovnikov.
Ale je tu aj vela zaporov a to hlavne Bugy ,ktorych je nespocetne vela aj ked nasledne vydane patche ich odstrania.
Dalej je tu pomale nacitanie textur a ich dalsie chyby.
Misii je tu celkom dost a nudit sa pri nich rozhodne nebudete,pretoze taktizovanie na dalsi postup je zdlahave aj ked vam to stazuju uz spominane bugy.
Ale aj tak je to celkom slusny vojensky simulator,od nasich zapadnych susedov.
80%
ArmA je urcite jeden z najlepsich vojnovyxh simulatorov vôbec (sak ich tu aj je).
pacila sa mi viacej ako Operation Flashpoint ci uz po grafickej stranke alebo ci uz po tej realicnosti,aj ked AI protivnykov sa tak velmi nechova.
Prva verzia hry bola strasne zabugovana aj ked to opravil nasledne vydany patch,(ale dobra hra je taka ked je bez patchov a nie ked je opatchovana ze zabera raz tolko na disku!!)
Grafika je celkom dobra,hlane tie pohyby zo zbranov sa mi pacili najviac.
Misii je dost vela,ale po prejdeny môzte samozrejme hrat multiplayer,ktory je perfektny a hraju ho vojnovy fajnsmejkry doteraz.
"Uvidime ako dopadne dvojka"
85%
Super hra,ktora prakvapila nejedneho hraca na tejto planete. Grafike je neskutocna,tak isto aj CZ dabing kracajus ruka v ruke s hlavnym dejom. Ale naväcsim zaporom tejto hry je neskutocna nuda, teda aspon po par hodinach hrania. Opakujuce sa zistovacie misie typu: Ukradni list,Odpocuvanie....atd. posuvaju tuto hru smerom dole v percentualnom hodnoteni.
Verdikt:
Da sa to hrat!
85%
Jedným slovo PARÁDA!! AC2 prečkal všetky moje očakávania a predchádzajúci diel je oproti dvojke "šmejd". Áno dvojke je jednoznačne lepšia ako jednotka. Oproti jednotke je tu krajšia grafika, lepšie ovládanie (i keď je u veľa recenzátorov veľmi kritizovaná, tak mne sa páči). Jedine čo sa mi nepáči je nezmyselná kamera, ktorá ma privádzala do zúfalstva najmä v Assassinsích hrobkách. Ale na koniec som si Altairov oblek odomkol. Príbech je asi najväčším lákadlom, pretože je perfektný a oproti jednotke dokonca zmyzli aj stereotypné vedlajšie misie. Nak majú novú ochranu!! Keď tá hra stojí za to, tak si ju rozhodne kúpim. AC2 za to stál a rád som si ho kúpil.
Verdikt:
Nemám slov!!
98%
Takže Avatar... Táto hra mala veľmi veľký potenciál, ale čo s toho keď ho "páni" z UBISOFTU nevedeli využiť. Grafiku má síce táto hra peknú ale to je asi jediný klad tejto hry. A zápory by som tu mohol vymenúvavať do Vianoc. Takže napríklad je tu stereotypnosť, zlé ovládanie a to ešte nehovorím o ovládaní vehiclov alebo zvierat. Áno sú tu aj vehicle a aj zvery. Ale koho osedláte záleži na tom, za akú stranu sa prikloníte asi po 30 minútach hrania. Buď za vojakov alebo za tých modrých domorodcov. Ich prestné mená neviem, pretože som to hral už dávno a dokonca som to od tej nudi ani neprešiel.
Verdikt:
Neodporúčam to nikomu a dopľom nie fanúšikom filmu.
30%
Uprimne povedane,od Batmana:Arkham Asylum som vela necakal a nechel som si to dakonca ani zahrat.Lenze sa mi dakym zazrakom dostalo do ruky demo a len to m bavil tak,ze som ho presiel skoro 5x.
Teraz som presiel Plnu verziu resp. plnu hru a som nadseny!
Batman ma milo prekvapil a som rad,ze som si ho stiahol.
V hre sa ujimate velenia nad Batmanom (co asi kazdy vedel),ktory chitil Jokera,lenze mu neskôr usiel a tak sa zacina "hon na mys" odzaciatku.
V mestecku Arkham Asylum vladne neopakovatelna atmosfera,ktora je nikedy ba az strasidelna.
Chvalim vyvojarov hlavne tym,ze sa vam niekedy prihodi to,ze sa dostanete do inej dimenzie a z hry z pohladu 3.os sa na chvilu stane plosinovka.
Zbieranie rôznych trofeji,nahravok,tajnych map a fotenie "divnych veci" je prijemnym spestrenienim hry,ked sa uz velmi nudite.
Pochvalit musim jednoznacne Batmanovu vyzbroj a jeho Uprgady,ktore si môzete zakupit za skusenostne body.
-5% je za niekedy neskutocne musru AI protivnykov,ci uz na hard obtiaznosti alebo na nizsej,ktore niekedy zbada aj to co by zbadat nikdy nemala.
Na druhu hlavnu postavu,Jokera,bola radost sa pozerat,a to vdaka uzasnym detailom tvare a ich animaciami,ktore ma niekedy az rozosmialy.
Verdinkt:
Perfektna hra s nadhernou grafikou,ktora je jednoznacne najlepsia hra podla komixovej predlohy.
Neviem ako ostatny ludia ale mna tato hra nebavila. sice mam rad letecke hry typu: Air Conflict... atd,ale tato hra ma nebavila. Dokonca tam letite na lietadle sakra malo,skorej jazdite na lodiach,ktorej ovladanie je nechutne. Grafika....je slusna na tu dobu tak ako aj hratelnost. Ale ako som spominal na zaciatku,tak tato hra ma nechytila aj napriek tomu ako je chvalena.
Verdikt:
Podla môjho nazoru,nuda.
50%
Tato hra sa da vyjadrit dvoma slovami: Nuda a Sprostost.
Grafika je strasne zastarala a to ovladanie..... Proste hrôza!!
Sice mate multifunkcu ruku ale ta na hre neprilepsi,pretoze ta kamera pri "hopsani" je hrozna.
Sice po case mate cele mesto ako na dlani ale je strasne male a dost nerealne,pretoze na budovach su bilboardy(stavane priamo na mieru hraca) aby ste sa tam mohli zachytit.
Nepriatelia su tupy ako bambusy a neublizia vam ani keby do vas vypalili cely zasobnik,zato vy im date jednu-dve strely a su mrtvy.
Tutorial na zaciatu je nezmyselny,pretoze ked ho preskocite tak vam zostanu len tie schopnosti ktore ste ziskali pred preskocenym.
A tak je to nepodareny remake inac dobrej hry z roku 1998,a urcite patri do sekcie nepodarok roka!
20%


Hra ma moc potesila ale zaroven trochu aj sklamala.
Dost zbrani ,nadherna grafika a maznost rozhodnut sa ci zabijes alebo nezabijes... Sice mi robilo trochu problemy zabit BIG DADDY ale po par pokusoch mi to vyslo.
Su tam krasne efekty a to najme na vode ktora je dolezitu castou hry.
Strasne sa pacilo krasne a spracovane mesto pod vodou,ktore sa asi volalo RAPTURE alebo ako to bolo:D
A sklamalo ma to tym ze to bolo na mna az prilis dlhe pretoze ja som typ hracov, ktory nemaju prilis v laske dlhe hry s opakujusimi sa prvkami. Aale pacilo sa mi ze v hre boli zmiesane prvky Akcnej a RPG hry.
Proste je to dobra hra, ktora si zasluzi vasu pozornost.
Takye blacksite: area 51 je dobre aj ked nie prieme pokracovanie na areu 51, ktora sa mi strasne pacila.
Blacksite ma dobru grafiku ale ked v crsise je lepsia a na vzber zbrani je tam fakt malo. Dobre na tom je ze je to fakt dlhe a po case nudne aj ked zabijanie mymozemstanou (E.T.-ho som nevidel :D) je celkom sranda. Jazdenie v autach tak ako aj v inych hrach je dost zaujimave a je to sranda.
Dej je celkom dobry aj ked mozno pre daktorych tasky na pochopenie.
Hra borderlands je skvele akcne RPG!!! Grafika je uzasna presne taka ista ako v novom Princovy of Persia ale efekty,atmosfera a hudobny podkres su plusy tejto hry. Nahodne generovane zbrane?? super!! ovladatelne vozydla?? super!!! po case prichadza stereotyp a je to nuda?? super!! ale prd! co to pisem sa sprostosti. Takto jedna z najocakavanejsich hier roku vyzerat rozhodne nema!! stereotyp prichadza sotva po dvoch hodinach hrania a neskutocna podpriemerna AI nepriatelov rboia s tejto hry "prepacte za vyraz" smejd roka!! preco?? pretoze aj ked ste level 30 a nepriatel 1 tak na vas bude stale utocit aj ked vam to neda ani len jeden skusenostny bod. Lenze tie plusy maju svoje caro a tak sa to da vydrzat.
80%
Moja piata 2D hra co som hral. Ale tato ma uprimne a skvelo prekvapila.Necakal som taku zabavu pri rieseny a zbierani Puzzlov. Roztomila grafika,super hudba a atmosfera,s casti podobnost s Mariom, to je len par kladov tejto hry. a zapory....ani niesu:D
dbra hra,ktory vam mozem len a len odporucit,avsak musia vam vyhovovat 2D hry.
95%
Urcite kazdy vojnovy fajnsmejkr pozna seriu Borthers in Arms.
Vyvojari tento krat vydali skvelu hru z podnazvom "Hells Highway".
Grafika hry sice nicim neohromi az na niektore nadherne detaili,ktore uz ohromit vedia.
Zvukove efekty znova dopadly na jednotku,presne ako aj u tych starsich tytulov.
AI nepriatelov je fakt perfektna,ktory sa bezhlavo nerutia do zahuby a mudro sa schovavaju za muty.
Za tie sa môzete schovat aj vy!!
Naozaj,nerobim si srandu.
Je tu novinka medzi vojnovymi hrami,a tou je moznost krytia sa ,ktory je dokonaly a lepsi ako v GTA4.
Dufam ze to odkuknu aj ine vojnove hry ako Call of Duty a bolo by fakt dobre keby to predstavili uz pri COD6.
dej je tu celkom dobry,ked na zaciatku hry (skorej po prvej misii) sa dostavate o 3 dni neskôr.
Zbrani tu malo nieje ale nieje ich tu ani vela,pretoze vam postacia tri.
Pistolka,daka puska a nakoniec samopal a samozrejme granaty,ktore su velmi neucinne.
Zbrane maju vyrovnanu ucinost co je podla mna velmi dobre,pretoze by to pokazilo celu hru.
Typickym prikladom je hra damnation.
A to je asi vsetko!!
95%
Ako napad je to perfektny,ale hra samotna uz nie. Grafika je zastarala,stereotypnost prichadza uz po par minutach hrania,a ten dabing postav...hrôza. Ja osobne som sa na tuto hru tesil (vsak je od rackstar games a odohrava sa to v priestoroch skoly kde sikanujete deti) ale nasledne dojmy boli chabe.
Verdikt:
Neodporucam
65%
Je to hra ktora ma svoje klady a aj zapory.
Klady: Moznost nicenia svojho auta a vela pretekov
Zapory: NIe celkom pekna grafika a ovladanie
A nieje to as take dobre ako som cakal:D!!!
AAAA stara klasika!!!
Ma to peknu grafiku velky vyber zbrani ale havne je to dostatocne dlhe a s viacerymi kampanmi.
Proste dobra hra!!!
AAA dalsia stara klasika!
Proste nieco uzasne toto COD2. Vela kampani s velkou dlzkou a samozrejme s peknou grafikou.
Nieje co dotatd.Super!
Zo vsetkych COD asi najllepsia pretoze uz ma unavovalo stale zabijat vo svetovej vojne.
Teraz aspon zmenili prostredie a hlavne to ze je to s pritomnosti
Nieje to zase taka velmi dobra hra ako COD 4 ale da sa to hrat a hlavne pozerat sa na to krasne prostredie.
Najviac ma tesila bonusova misia kde sme mali vrazdit zobii :D
Toto sa ani opisat neda. Taky zazitok z hry som este nemal. Dych beruca atmosfera,znova troska poslabsia grafika a opat je to kratke. Ano rec je o pokracovani slavnej serie Call of duty s podnazvom Modern Warfare 2 (MW2). Dej je proste fantasticky tak ako bol aj pri jednotke ale znova je to kratke. Hru prejdete za necelych 6 hodin. Ale nastastie je tu Multiplayer v ktorom sa spaja kombinacia perkov a zbrani. Je tam samozrejme vela modov:team deadmatch,deadmatch(Fre for-all),zaberanie vlajok.....atd. Najdete tam aj mapky v ktorych ste si mohli zahrat aj v singleplayerovej kampani. Dalej pribudol fulnge novy mod nazyvany Special Ops,ktory sa da hrat ci uz single ale kazdy mi da za pravdu ze je to neopakovatelny zazitok hrat to coop.
verdinkt:
Activision a Infiniti Ward za znova vitiahli a ich hru COD MW2 mozem len a len odporucit.
96%
super pokracovanie este lepsej vojnovej akcie Call of Duty 1,ktora si zasluzi vasu pozornost ale najmä pozornost vsetkych nacencov vojnovych hier.
Grafika super!!! Zbrane Super!!! Dej ujde (aj ked je to vojnovka a tu nieje prvorady dej) AI nepriatelov ujde (na tu dobu bola super,ale teraz uz ani nie:D) Dizajn misii SUPER!!!! Tato hra vobec nieje stereotypna co sa tyka prostredia iba je stereotypne caste strielanie(vsak co ine tu chcete robit ked to je vojnovka) a obdobie v ktorom sa hra odohrava!!
Ale aj tak je to dobra hra.
85%
Call of Juarez je celkom slusna hra od nasich severnych sisedov,Poliakov,s westernovym nametom.
Westernovy namet tu sice je ale vyba tomu ta stara,sobra westernova atmosfera,znama z filmov.
COJ ma prepracovany dej,ktory vnimate z dvoch uhlov,a to za pomoci dvoch postav za ktore hrate.
Jednou s tych postav je Bill,s ktorym si uzijete vela nudy,pretoze budete väcsinu casu len liest,plizit sa,skakat atd.
Druha postava je ale lepsia vola sa Reverend Ray,pri ktorom uz ta nuda nehrozi,pretoze budete vela strielat a strielat.
v COJ je dost odflaknuta hudba,ktora je nezazivna,nudna a odporna!
AI druhych postav je celkom slusna aj ked,mohla byt aj lepsia,pretoz nepriatelia nekladnu az taky odpor, ale ked hrate za Billa tak vas skoro vzdy najdu ked sa plizzite.
Al aj tak je to dost dobra hra, aj ked to nieje konkurent dobrej westernovky GUN. Tesim sa na dvojku bu dufam ze bude lepsia.
Novy Call of Juarez uspokoji urcte kazdeho,co ma rad akcne hry z prostredia divokeho zapadu.Hned ako zacnete hrat tak sa v podstate nezastavite a strielate dokym vam sili stacia.
Jednotka bola strasne nudna kôli castemu plizeniu sa a skoro ziadnemu strielaniu. Dvojka to zmenila a vyraznym spestrenim je hra za dvoch bratov: Raya a Thamasa,ktory kazdy z nich vynika v inych schopnostiach.
Prekrasna grafika,skvela westernova atmosfera,pribech ako z americkych westernovych filmov,super hudba a este lepsie dialogy medzi postavami robia s tejto hry vysoko nadpriemernu strielacku.
Podla mna to môze byt velkym kandidatom na hru roka.
90%
Je to super hra aj ked je po case dost stereotypna.
Ale vsetko napravi krasna grafika,a moznost sa po par leveloch presunut do jedneho s vasich kolegov,pretoze vas po case zabiju.
Dost velkym plusom je , ze lazdy z vasich kolegov ma dake schopnosti napr. vy ste mali schopnost liecit a ked sa presuniete do inej postavi tak vam nastastie tato schopnost zostane,iny napriklad maju to,ze jeden je telepatik,druha je odsrelovacka a moze mat daku "super strelu" atd.
Za zmienku stoji aj perfektny dej v peknom prostredi aj ked po case je to prostredie stereotypne. 80%
Na zabitie nudy celkom dobra hra aj ked pre fanusikov serie Colin Mcrea podla mna aj tak trochu sklamanim. Jazdnu model sa oproti starsim titulom dost zmenil (podla mna az zhorsil),aj s tym najhorsim autom zabrzdite na fleku tak isto aj s ostathymi autami,ktorych je tam na vyber dost. Pacila sa mi samozrejme grafika ,ktora bola podobna ako v Race Driver: GRID,pretoze ide na stejnom enginu. Pacili sa mi aj rozne preteky o kopca alebo z buginami.70%
Skvele pokracovanie C&C 3.Tiberiun Warsu.
V hre mnoho noviniek od predchadzajuceho dielu nenajdete.
Grafika sa nezmenila,kamapn je zase s NOD a GDI (vsak aj musi ked je to pokracovanie) a samozrejme tu nechybaju ani "stary dobry" mimozemstania,ktory si hovoria SCRINOVIA.
Zaziton z hry je ale taky isty ako minuly diel a tak niet preco pochybovat a jeho kvalitach.
85%
super strategia s peknou grafikou vela budov na stavanie a tiez vela vojakmi.
Super bolo aj to ze ked sopm skoncil prve dve kampane tak ma este hra pritiahla bo sa mi otvorila nova kampan za Mimozemstanov(ich presdny nazov uz neviem).
Dost sa mi pacili aj CUT sceny medzi misiami v ktorych v jednej kampani hrala aj Jennifer Morison(ak pozerate Dr.Housa tak viete kto to je:D:D)
a za tych druhych uz nevem:D.
Proste je to dobra strategia a klobuk dolu pri EA aj ke som si myslel ze to pokaslu...
90%
Skoro v nicom sa nelisi od predchadzajucich dielov. Jedine je tu zmena prostredia,ktora ale hratelnost nevylepsi,pretoze je dokonala. Znova tu na vas caka dlha kampan s peknou grafikou,super ozvucenim a este lepsim dejom.
Verdinkt:
jednoducho super hra!!
85%
Tak podla mna je to fakt podarena hra.
tato hra nahradila F.E.A.R. co sa tyka strachu bo ten novy moc strasidelny nebol ale tato hra vam to vynahradi az tak ze sa mozno budete bat zaspat.
Hutnu a strasidelnu atmosferu vam este skrasluje krasna grafika nadherne spracovanie zmrznuteho prostredia.
Je to fakt dobre ale bohuzial podla ma aj po case stereotypne prostredie.
Nepriatelov je dost tak ako aj zbrani.
90%
100%Crysis
Fakt perfektna hra.
Skvela grafika perfektne ovladanie a multinfunkcny oblek , ktory mi neraz zachranil zivot.
Teda aspon v hre
No na jednotku som dal 100% ale teraz to znizim pretoze ma dost zarazilo ze tam hram za PSYCHA a nie za NOMADA.
A podla mna tam nebolo velmi vela novych zbrani az dve.
Ale grafika bola jednoznacne velmi dobra
Podla mna je tato hra tochtorocny odpad!!!
Aj ked screeny tak nevyzerali hra uz hej!!
grafika je dost chaba aj ked pre niektore ocicka sa zda dobra pre mna nie! Hratelnost je otrasna,dost tu chybala moznost krytia aj ked skrcit sa oknom sa da ale to strielanie..... blee gulky lietaju doslova ako len chcu a moznost vydiet nepriatelov cez stenu je sice dobre ale dost nepotrebne.
Vasi kamarati tam len stoja a divaju sa do blba presne tak ako aj nepriatelia,ktory si vas dakedy ani nevsimnu ale zato vas dakedy zabiju skor ako ich zbadate. Sice je tu dost velky arzenal zbrani ale je to zbytocne ked vam stacia tri a aj ta je ich ucinost nevyvazena!
Proste odpad a kandydad na jednu z najhorsich hier roka.
30%
celkom dobra hra z 3.osoby s peknou grafikou aj ked nie velkym vyberom zbrani,aj ked vam bude uplne stacit "glaive" (zbran ktora vam pride potom ako vas zmutuju). Dobrym obzvlastnenim je aj ze su tam miny bossovia a moznost kupovat a vylepsovat zbrane,samozrejme ze za nejake peniaze ale tie vam budu robit spolocnost a najdete ich skoro na kazdom kroku.
Proste je to dobra hra!
80%
Je t dobra horova hra s pohladu tretej osoby a dobrym dejom.
V hre nieje zase az tak vela zbrani ale vsetky nam vynahradi perfektna atmosfera a grafika.
Nemam co dodat prost super ale nie na 100%
Mal Som tu cest hrat tuto hru:(
Je to Absolutny prepadak a nezachrani tuto hru ani jej slavna znacka.
Grafika je zastarala ako pri hre half-Life 1 a vsetko doraba odporna AI nepriatelov ale hlavne vasich kolegov.
Strasne linearna hra so stereotypnym prostredim robia s tejto hry strasne velky prepadak roka.
Smutnych 5%
Celkom zaujimavy pocin od vyrobcov tejto hry. Sice sa velmi nelisi od jeje konkurentov ale ako uz povedal ten predomnou ked to hra vela ludi tak to je velky konkurent Counter-Striku 1.6. Ale bohuzial niesu servery,skoda!!!
O grafike sa nemusime bavit bo je to stara hra ale aj tak bola ta grafika dost dobra,s vela zbranami a ich detajllami,a celkom slusnim dejom.
Je to sice len napriemerne FPS ale hrat sa fakt da aj ked uz je vela lepsich hier na trhu.
90%
Devil May Cry 4 je urcite slusna hra,pri ktorej si uzijete kopu zabavy.
Ale vydno ze je to cisto konzolovka,pretoze v menu nikdy nenapise stlacte enter atd. ale tak ako na gamepade stlacne B....
Ale da sa to hrat aj napriek tej nezmyselnej kamere a zastaralej grafike.
80%
Doom je urcite najznamejsia herna seria vôbec a ja osobne nepoznam hraca,ktory by ju nepoznal.
Doom 3 je perdektna hra s nadhernou grafikou (aj ked vysokymi HW narokmy),velkym vyberom zbrani z buducnosti a hlavne vela neprijemnych nepriatelov,ktory vas nastrasia vzdy ked ich zbadate.
Doom 3?The Legacy odporucam hrat kazdemu(hlavne o pol noci),kto ma aspon trosku rad horrove a akcne hry.
80%
Na zaciatok sa trosku pochvalim. Hru som presiel za 30 hodin na 54%, celkom 3krat. A to za kazdu jednu rasu a povolanie. Viem ze je to dost na jednu hru ale ked ta hra stoji za to... DA:O prekonalo nejeden skvost, typu: Buldurs Gate a ostatne RPG hry. K Plnej verzii vysli uz aj bonusove stiahnutelne obsahy, vdaka ktorym si môzete pribrat do party celkom 9 postav. Dalej dajake veci a pod. Dej vam tu hovorit ani nejdem, pretoze je neskutocne rozvetveny. Len zaciatkov je 6, a ja som sa dostal celkom ku 2 koncom. Jednym slovom perfektny pocit od majstrov z BIOWARE.
98%
Celkom slusna zalezitost z 3.osoby.
Velke plus ale aj minus zaroven je podobnost z akcnou legendou Max Payne a to hlavne to zname spomalenie casu.
V hre je celkom pekna grafika aj ked aj velke HW naroky.
Po case je tato hra stereotypna (nehovorym o prostredi ale o tom castom strielani).
Dej tu chyba a preto je to len priemerna hra.
70%
Podla mna najlepsie fps samozrejme zew az po half-life2 ale aj tak ''klobuk dolu'' pred tvoracami tejto hry.....
V hre je dost velky arzenal zbrani a celkom dobry pribech a grafika.
F.E.A.R. sa lisi od ostatnych hier svojou originalytou a cim ma najviac potesili tvorcovia ,tak hlavne tym ze v hre sa vyskytuju dve postavi ,ktore vam budu zneprijemnovat zivot v plneni misii: samozrejme ze je to Alma ,ktora vas dakedy nastrasi tak ze sa skoro pototo.... a nesmie chybat aj Paxton Fettel,ktory robi t stejne akurat ze to nema ten spravny ''svich''....:D
Ale aj tak je to bohovska hra ,ktora si zasluzi poklonu:D
Fakt pecka hra sice nieje lepsia ako F.E.A.R. jednotka ale je to aj tak dobre.
Je tam dost zbrani na vyblaznenie a je tam aj stara dobra Alma :D
5% odcitam koli tomu ze mi dost vadili pri hrani tie okuliare co si na zaciatku nasadil ale aj tak je to dost dobra hra!!! s peknou grafikou9aj ked nie celkom:D) ale je to pecka!!!!
A JE TO STROSKU STRASIDELNE NIE AKO F.E.A.R. PERSEUS MANDATE TO BOLO NA CHUJA :D
Mno takze tento Fear nicim novym neprekvapil!
Vsetko je tu postarom...zbrane,Alma(aj ked sa tu vyskitne 1-2 krat a to je vse),a dokonca aj to stereotypne prostredie je spät.
Ale co ma najviac nastvalo bolo to,ze je to kratucke..... 1 hodka a je to prejdene. To co ma znamenat?? Fear2 Reborn mi pripada ako vytvoreny nasilu a nedobrovolne.
A tak ma sklamal na plnej ciare!!
57%
P.S. Fekino pis zrozumitelnejsie pretoze sa to nedalo citat a tie vety ani nedavaly zmysel!!!
rada do buducnosti:D
Tato hra je dobrym pridavkom pre fanusikov F.E.A.R. Nove zbrane su tam az 2 a nepriatelov hodne malo.Proste neni to lepsie ako jednotka
Fuuuj.
Zatial najhorsi diel tejto serie. Urcite mi da skoro kazdy za pravdu ze je to sklamanim pre fanusikov F.E.A.R. Novych zbranu je tam malo a v hre sa malo vyskytuje alma a fettel,a to ma najviac zarazilo. Dej je tam chaby a nepriatelia slaby. Proste davam 50% aspon za to ze je to F.E.A.R.:D
Fahrenheit je vskutku famozna adventura,ktora zaujme aj tych hracov,ktory adventury radi nemaju (napriklad ja!).
Zujme najmä svojim prepracovanym dejom a volnostou rozhodovania sa pri rozhovoroch.
Hrate za troch hrdinov (2 policajtov a 1 "civilistu").
S nimi si musite davat pozor hlavne na ich psychiku,tym ze budete
jest,pit,pozerat TV....atd.
Hra vam ponukne hned niekolko koncov.
Fahrenheit je jednoducho asi najlepsia adventura vsetkych cias!!!
98%
Je to jedna z najlepsich akcnych RPG co som hral...
Hra ma perfektnu grafiku a dej a velky arzenal zbrani.
Najviac ma potesilo zastavovanie casu a vybratie si kde chces zasiahnu svojho protivnyka.
Proste je to good hra.
FPS ako ma byt!!! Je to podla mna dost velky konkurent slaavneho Hlaf-Life aj ked obe hry su rozdielne a vynimocn v niecom inom.
Far Cry ponuka nadherne prostredie tropickeho ostrova vela druhov nepriatelov,vela zbrani lae hlavne prelomovu grafiku!
Co sa tyka prostredia tak je po case dost stereotipne aj ked raz ste vonka a raz dnuka ale to velmi nenapravy tu stereotipnost!
85%
fakt pecka ludia podla mna lepsia ako jednotka :D
Je tam perfektna grafika a vlky vyber zbrani ale najvecsie minus ma u mna to ze za misiami musim dochadzat fakt dlho pretoze je tam fakt velka mapa. A tesi ma ze ste urobili aj navod :D
Mno takze podla mna to bola celkom dobra hra.Grafika stalastala fakt zato a ak k tomu pripocitam celkom dost velky zbranovi arzenal tak stoho vyde dost velka pecka.
Ale zdanie klame!!
Kraatky singleplayer,nedoladeny multyplayer a ak to mate po cesky (ako ja) tak aj odflaknuty CZ dabing,Nedoladene AI nepriatelov a este horsie pri vasich priatelov,zle ovladanie vozidiel,urobilo s tejto pecky priemernu hru.
Ale Akoze hrat sa da ale len na kratke chvile,pretoze to je po case stereotypne aj ked je tam velke striedanie prostredia.
70%
85%FUEL
Na FUEL som sa strasne tesil,hned ako som uvidel prve obrazky a precital prve info.
Ale ked som to spustil tak som velmi prekvapeny nebol.
na zaciatku si sice môzte obliect a "nafarbit" postavu ale potom to uz bude iba taka obycajna zavodna hra.
Aj ked celkom nieje,bo vas tu zastihnu prirodne javy v posapokalyptickom svete,v ktorom môzte volne jazdit,teda kym nepretekate.Vtedy,ak sa vam to teda podari,môzete najst aje druhych NPC pretekarov,ktory bud samy pretekaju,bez vas alebo tiez len tak jazdia.
Uz ked len tak jazdite,tak sa kraasne meni pocasie a je tu dokonale striedanie dna a noci,aj ked ta nov trva dost kratko.
Dopravnych prostriedkov je tu sice dost,ale musite si ich kupovat za Fuel,ziskany za pretekanie a za popredne umiestnenie.
Môzete jazdit na motorkach,az po bugyny alebo az po silne nakladiaky a sportove auta.
jazdit budete po strasne velkej rozlohe na ktorej je vela pretekov a bonusovych lokacii.
grafika je tu uzasna,aspon na najvyzsom rozliseni.
AI protivnikov je perfektna,ktory budu klast odpor,podla toho aku obtiaznost si vybeiete pred zaciatkom preteku.
Soundtrack je perfektny,ktory vas sprevazda skoro vzdy.
Je to dobra zavodna hra,aj s tymi malickymi chybyckami!
Najlepsia hra tohot zanru podla mna.
Perfektna grafika velky vyber zbrani a vela nepriatelov,najme som bol stastny ze som tam mohol od nekolkej misii rozkazovat svojim priatelom a dost dobre tam bolo ovladanie toho auto alebo co to bolo za dopravne ''cudo''.
Len ak ste to mali po cesky tak mi asi uznate za pravdu ze tam bol dost divny koniec .
A nemozme zistit co bude dalej pretoze gears of war 2 vide len na xbox.
SKODA:D
Uz treti titul spickovej akcenej hre teraz z podnazvom Advanced Warfinger.
Hra prekvapuje slusnou grafikou a celkom slusnym Ai protivnykov aj ked ty vasi kolegovia su strasny.
Zbrane si môzte vybrat pred zacatim misie co sa mi pacilo a dokonca môzte vyzbrojit aj tych vasich ludi.
Je tu slusny dej,ktory vas urcite zaujme tak ako aj tato hra.
90%
Dalsi Ghost Recon Advanced Warfinger 2 je vylepsena verzia prveho AW.
Hra nadvezuje na prvy diel a tiez prekvapi vylepsenou grafikou,novymi zbranami a zlepsenou AI.
Ale ostatok plati to iste ako pri AW 1.
95%
zatial pri hrach podla filmovej predlohy platilo jedno pravidlo: Nikdy ta hra neskonci dobre. A medzi ne bohuzial patri aj tento kusok,aj ked len s casti. S casti hovorim preto,lebo ma to zo zaciatku celkom bavilo. Pekna grafika,vtipna hudba,dobry dej,neskutocne perfektne a vtipne animacie postav,pri ktorych som sa neskutocne smial. Co viac si môze hrac priat??
Keby to nebola po case neskutocne nudna hra tak by hodnotenie bolo okolo 95% teraz bude podstatne nizsie.
Verdikt:
Da sa to hrat!
77%
Jedno z najlepsich RPG vobec.
V hre je perfektna grafika a este lepsi dej.
Je tam v skutku vela priser bna zabitie a NPC postav s ,ktorymi sa da rozpravat a tym padom zistis vela dolezitych informacii.
Mozes sa tam zdokonalovat v kovacsteve alebo v magii a bojovani ba mozes byt aj alchymistom,tato hra ponuka vela zabavnych vaci na robenie a nemusite pritom plnit hlavne q ale klune mozete plnit tie vedlajsie a zaravit peniaze a ziskavat reputaciu. Na vyber tam mas celu zbrojnicu zbrani a dokonca aj brnenia,ktore bohuzial nemozes kradnut z mrtvych ludi a nasadit si ich.
Tato perfektna hra je podla mna lepsia ako TES4:Oblivion pretoze ta ma dost nebavila na rozdiel od Gothicu 3.
Ja osobne sa tesim uz na Gothic 4 ale skoro sa jej nedockam bo asi vide koncom roku 2010:) no SKODA!!!
A je tu znovu GTA!!!! Ale teraz v novom oblecku!!!!! Zo stareho phladu"z hora" prisla nova vylepsena grafika ale hlavne je to uz konecne 3D hra!!!!
Pochvalit musim samozrejme grafiku,ktora bola na tu dobu famozna a zbrane tiez,plnenie misii zostalo zase na prvom mieste,ktorych nebolo malo ale zase ani vela(bolo ich tak-akurat).
Zdielam poklonu:D tejto famoznej a revolucnej hre!!!
98%
Mno na tuto hru sa bude tasko vymislat hodnotenie ale pokusim sa :D
Malo to obrovske mnozstvo bugov malo druhov aut a motoriek a vselijakych dopravnych prostiedkov ale grafika bola akotak dobra.Keby tam neboli tie bugy tak by som dal to hodnotenie aj vysie.
super hra ako aj kazde jedno GTA!
Misi je tam straasne vela co mi aj trochu vadilo:D ale grafika a po prvy krat jazdit na motorkach a clnoch bolo dost revolucnym krokom ale zase to bolo velmi podarene pretoze to bolo prijemnym ozivenym hry.
dej tam bol zase dost chaby,zbrani zase vela,zarabanie penazi, zabijanie ludi zostalo postarom. Super pokracovanie GTA 3!!!!!
95%
Perfektna zavodna hra s krasnym prostredim vela druhov aut aj ked len z druhu FIA GT.
grafika je fakt celkom dobra:D aj ked miestami s mensimi vypadkami(mozno len u mna) ale aj tak je to super hra ,aj ked nie lepsia ako race 07 ale hrat sa fakt da!!!
80%
75%GUN
Ak mam pravdu povedat tak tato westernovka (alias kovbojka):D sa mi od zaciatku vobec nepacila.
Ale potom ako som porazil toho stareho typka v jazde na koni a dosiel som do toho velkeho mesta a zacal som plnit misie hned sa mi to zapacilo a nevedel som sa od toho odtrhnut.
Hned ako som pustupil do druheho mesta som to hral este viac.
Grafika nieje sice dobra ale na tu dobu bola suprova.
Zbrani tu vela nieje ale stacia vam tie co su tam.
75%
Dost dobra hra perfektna grafika siroky vyber zbrani a este lepsi pribech ale s trochu divnym koncom:D
Mno bola to dost podarena hra a to uz pre lebo to bolo priame pokracovanie Hl2.Sice ziadne nove zbrane ale zato celkom dobry pribeh a celkom pekna grafika.
Ale najhorsie bolo to ze to bolo kratke ale to poriadne a preto som dal len tych 90%
Dost dobra hra s perfektnou grafikou a z este lespim ovladanim.
tych 5 percent som odcital pretoze tam boli tie iste zbrane ako v HL2 a HL 2 ep1.
Aspon sa mi tak zda ze boli stejne ale asi ano a ak nie tak tam mozno bola nejviac jedna zbran navyse.
Ale ked som to dohral a pozrel som si zaverecnu animacku tak som sa dost zarazil ked tam zomrel ten otec tej baby:D.
A uz sa tesim na pokracovanie HL ep3 a HL3 ak vide.
Znova a znova je to super hra,ktora nema konkurenciu medzi Stealth akciou a porazi mozno aj slaavneho Splinter Cella.
Grafika znovu uzasna a pokracovanie jednotky dopadlo na jednotku.
zaciatok u knaza bol dost prekvapujuci (kto by cakal,ze zabijak skonci ako pomocnik knaza v kostole),ale dej bol zase perfektny v ktorom zachranujete uz spominaneho knaza,ktore uniesli hned na zaciatku hry!
90%
zase Hitman aj ked teraz uz trochu horsi ako predosie tituli.
Dej priamo nadvezuje na udalosti po jednotke cize musite ujst potom ako zabijete toho sialeneho doktora na konci jednotky.
Daktore misie sa mi zdali okopirovane s prveho dielu,ale tie filmecky medzi misiami boly spracovane na jednotku.
Hitman 3 nic noveho do herneho sveta nepriniesol ale zase ani neurazil fanusikov tejto serie.
80%
Tak ako vsetky hitmanovky znovu hovorim klobuk dolu.
Perfektny dej v tejto casti a este lepsi design misii.
Koniec na tejto hre je proste fantasticky a presne tak ako aj hra samorna
Uvodny a perfektny diel slavnej serie Stealth akcie Hitmana urcite zaujme. Grafika na tu dobu je dobra zbrani sice nie ale urcite vam postaci struna na skrtenie!
Prostredie sa vzdy meni a tak to vôbec nieje stereotypne ba naopak perfektne,ze tam dali aj dzunglu ale aj Madarsko ci Cinu.
Proste suprovy prvi diel Hitmanoviek s perfektnym dejom a super koncom!
90%
Vy dvaja ste asi tuto hru ani nehrali....Pretoze by ste tu nepisali take kktiny... Ako RPG je to neskutocna hra, ktora keby vysla pred 10 rokmi, tak by bola velkym konkurentom Baldurs Gate. Takto je to len mierne nadpriemerne RPG od Ceskych vyvojarov. Ano grafika je na dnesne pomery nekutocne slaba ale ako klady su tu...RPG prvky, perfektny dej a hutna atmosfera, ktora vas nuti dohrat tuto hru az do konca. Ja som to dohral a nelutujeme toho, pretoze ma ta hra pohltila na niekolki dni. Tak vam dvom radim...skuste si to aj zahrat a nehodnotit hru iba z obrazkov a gameplay videi z youtube.
Verdikt:
Slusna porcia RPG zabavy.... Ale tuto hru odporucam len cistokrvnym hracom RPG hier, ktorym nezalezi na grafike ale na zazitku z hrania.
65%
Podla ma je to perfektna hra s revolucnou grafikou (na tu dobu v ktorej tato hra vysla) a s este lepsim prostredim a strasne velkou mapou a rozlohou mesta. Velky konkurent GTA Vice City ked bola tato hra.
Dost ma prekvapil zaciatok hry ked vas hra vsunula hned do akcie a po pristati na padaku hned na strielanie.
Je tam vela vedlajsich a vela hlavnych misii,s velkym vybor dopravnych prostriedkov a zbrani.
Proste je to dobra hra a kazdy by si ju mal zahrat aj po jej 3-rocnom vydani.
A dufam ze ocakavajuci Just Cause 2 bude este o daco lespie.
90%
Fakt dobra hra ci uz po grafickej alebo ci po pribehovej stranke.
V hre budete moct po ar leveloch rozkazovat viacerym ludom co hodnotim ako velke plus.
V hre a mi dost pacilo ze skoro kazde druhe slovo je nadavka a skoro vdycky ta ista *uck you!!!!
Proste dobra hra od tvorou Hitmana.
Celkom slusna coop-multyplayerova hra s horrorovym nametom.Najviac ma zarazilo neskutocne malo map co bolo asi najväcsim minusom tejto hry.Ale medzi plusi musim zaradit aj grafiku,slusnu hudbu a pekne animacie zombikov.
Verdikt:
Proste dobra hra aj ked na ostatne multyplayerove hry to nema.
85%
Zo zaciatku vam to pride ako zabavna hra ale po case vas to unavy , stale strielat zombii a chodit po meste.
Ale na zabitie nudy to je skvela hra s celkom peknou grafikou
A je to tu!! Dlhe cakanie sa nam vyplatilo. Left 4 Dead 2 je tu a je ovela lepsi ako jednutka. grafika zostala skoro na tej istej urovni ale ta atmosfera, ktora bola skoro najväcsim tromfom prveho dielu je aj tu. Zo sprievodom zombikov a vasich dalsich "kamaratov" musite prejst z bodu A do bodu B. Je to neskutocne linearne, ale to nevadi. Ked hra sa hra po sieti neskutocne dobre a je to super zabava. SP kampan tu ani nemusela byt a hra vy mohla byt kludne orientovana isto na MP hru. I ked ten SP nestoji za vela a vela hracov co si kupi L4D2 hra len MP.
Verdikt.
Jednym slovom: SUPER!!
95%
Mno takze tato hra nieje s tych lepsich ale na pobavenie sa celkom da.
Je ta celkom dobra grafika aj ked s velkymi HW narokmi (ak sa mam priznat tak mne to sekalo) ale nevadi... Nieje tam dost vela zbrani, aj ked tie co tam su vam na zabitie tych nie vela nepriatelov zo slabou AI uplne postacia.Pacilo sa mi ,ze sa tam dalo vysavat zo zabitych priser manu alebo co to bolo za blbost ,no proste dalovam to zivot a ked ste ho mali plmy tak vamto pridalo tu manu alebo co to bolo..
Sice som tuto hru celu nepresiel ,pretoze ako som vam vravel mi to sekalo a tasie okamihy v hre sa mi nedali prejst,tak som sa nato vykaslal a vymazal som ju..:D
Ale aj tak to nelutujem ,pretoze to neni dobra hra.
60%
Je to perfektna ''stara'' hra ,ktora zije doteraz.Grafika bola na tu dobu perfektna a aj teraz v tomto obdobi je konkurentom.Na hre bol v prom rade velmi dobry pribech a velmi premakany dabing.
Jedine mozem vytknut koniec ale koli tomu nebudem uberat v percentualnom hodnoteni a tak davam 100%,tejto velmi dobrej hre,ktoru hraju ludia aj po jej vydani a este stale ju hrat aj budu:D.
Teda kym nevide mafia2:)
Velmi pekne spracovane akcne RPG s 3.osoby s nadhernou grafikou a moznostou vyberania si partakov pri plneni misii.
dobre bolo aj spracovanie kupovanie si zbrani a brnenia a moznost roztriedit si skusenostne body do rozlicnych veci.
Pacilo sa mi aj ze na zaciatku si mozete editovat postavu ako len chcete alebo hrat za tu "originalnu".
Proste dobra hra!
90%
max Payne je urcite velka legenda medzi akcnymi hrami.
Slusna grafika samozrejme ze na tu dobu ale aj teraz je celkom slusna,vela zbrani ale hlavne suprova akcna atmosfera s premakanym dejom,ktory vas drzi pri hrani od zaciatku az do konca.
Ja som to hral uz straaaasne vela krat a neunudilo ma to doteraz a velmi rad by som si ju zahral aj teraz.5% mozem odtrhnut len kôli tomu ze hra je az velmi linearna aj ked v tej dobe to velmi poctatne nebolo. Kto tuto hru este nehral ba ani o nej este nepocil nema ani potuchy co je to fakt dobra hra a mal by sa zamysliet nad sebou pretoze Max Payne je skutocna legenda,ktora nikdy nezomrie.
95%
Je to supove pokracovanie Maxa Payna aj ked je nepriame.
Grafika bola na tu dobu samozrejme ze dobra a aj dej nezaostaval.
Zbrani bolo zase velmi vela a moznost hrat za ak sa nemylim tri postavi: seba(Maxa Payna),potom tu zenu a jedneho zamaskovaneho typka alebo sasa(Teraz neviem ci to bolo tu alebo v jednotke).
Proste je to dalsia legendarna hra z pohladu tretej osoby,ktora nikdy nezomrie a hrat ju budu ludia stale.
Dufam ze Rockstar Games nepokazi Maxa Payna 3!!!
90%
Mno tak tato hra je celkom slusne spracovana ale dost blbe tam bolo to ze je tam 6 alebo kolko misii a to je na takuto hru dostmalo.
Grafika celkom ujde ale velke plus je to ze je tam dost vela zbrani ,ktore si mozes navyse aj ''tuningovat''.
Proste nieje to lepsie ako COD5 ale zase nije to ani velmi zle, je to tak priemerne dobra vojnova strielacka,ktoru si oplati zahrat
Super hra z obdobie 2.svetovej vojny,a velky konkurent Call of Duty!!
grafika je dost dobra na tu dobu,atmosfera neprekonatelna najmä ked sa vylodujete v NORMANDII,zbrani je tu dost a co s tyka stereotypneho prostredia tak to tu urcite nehrozi!!
Super hra!!
90%
Co som pisal o Medali Allied Assault tak to tu rozhodne neplatii.
Grafika nepokrocila ani o kusok a teraz uz to prostredie stereotypne je!!!
2.svetova voja mi nevadi ale prostredie hej tak ako uz spominane tutoriali na zaciatku hry.
slabota hra!
45%
No mna osobne tato hra skoro nicim neohromila az na tu grafiku.
Interakcia s prostredim bola famozna a tak ako aj uz spominana grafika,ktorej to na slusnom HW Islo fakt pekne.
volba postavi na zaciatku hry bola pre mna dost peknym spestrenim a moznost zavolat partakov aby zobrali bail s municiou alebo peniazmi bolo tiez velkym spestenim.
Ale ako v saints Row 2 bolo kamenom urazu zase a zase ovladanie hrdinu a dopravnych prostriedkov,ktorych tu sice dost ale boli tu nielen auta ale aj motorky!!!:D
Je to sice celkom dost dobra hra s dost vela missiami aj ked nie celkom dobry dejom ale urcite si zasluzi vasu pozornost!
80%
Je to fakt perfektna hra a lepsiu v tomot zanre som este asi nevidel:)
Akurat ma nasralo ked v druhej missi po nastupeny do vytahu padalo ale aspon ze vydali patch co to opravil.
Takze tato hra ma skoro nicim neohromila, az na celkom vydarenu grafiku a siroky vyber zbrani. Na painkillera sice tato hra nema ale pre fanusikov brutalnych "krvakov" sice potesi ale pre ostatnych moc nie.
Po cas je hra stereotypna a hlavne nudna.Vkuse sa opakujuci nepriatelia...
Potesilo ma este to ze si mohol mat s jednorucnou zbranou v druhej ruke mat dynamit,granaty a pod.
A preto davam len 70% tejto nie velmi vydarenej horrovej hre!
Druhe najlepsie NFS po underground 2.
Velky vyber aut ktore su rozdelene do 3 skupin:Muscle,Exotic a Tuner.
V hre je aj moznost pretekat s partakom ktory vam bude pomahat odrovnat protivnykov alebo vam ukazat skratky na trati ba i vas aj zrychlit. Je tam pekna grafika s prepracovanymi filmeckami.
Tak ako aj v most wanted tam dali znovu daku modelku ,ktora bola aj teraz na urovni:D
Nie velmi dobra hra,je tam zastarala grafika aj ked na tu dobu bola celkom dobra ale je atm slaba AI protivnykov ale 76% davam za MIU ktoru hrala Josie Maran a 0,5% za auta a 0,5% za snahu.
absolutna blbost.
Ja osobne som sa nato tesil ako ''moj otec na mesacnu vyplatu'' ale uz po instalacii a po prejdeni prveho ''zuctovania'' som zistil aka je to blbost.
Nedoladena AI ostatnych aut a za zmienku stoji len celkom pekna grafika za ktoru udeluje 2,5% [ked to budete hrat na plnom rozliseni uvidete ze
celkom uhde] a ostatnych 2,5% udelujem tomu ze je tam celkom velke mnozstvo aut.
A ty co vedia pocitat a citat zistia ze som udelil tjto ni velmi dobrej hre len a len slabych 5%.
Teda aspon podla mna!!!!!!!!!!!
na tuto hru som sa strasne tesil,hlavne kôli tomu,ze to bude prepracovany zavodny simulator.
A coho som sa doskal??
Perfektneho zavodneho simulatora,ale je tu podmienka ze to musite hrat na volante a s vypnutim vsetkych asistenov.
Do tejto hry bol "zabudovany" skvely ale hlavne velky obchod z autami,pretoze aj ten najväcsi fajnovec si tu najde auto svojich snov.
Dalej si ho musite,ako bolo zvykom v predchodzich dieloch NFS, tuningovat.
Zase tu mate na vyber siroky vyber farieb,potiskov,karoserii ale hlavne vylepseni vykonu.
Pretekov je tu neurekom a niektore trate su robene podla skutocnych trati,co ma (ako fanusika motoristickych sportov) potesilo.
Vydno ze grafika presla kompletnou rekonstrukciou a narozdiel od predosleho dielu NfS,sa da nanu pozerat.
Ale su tu aj zapory,a to hlavne pomale nacitanie aut v garazi a v obchode ale hlavne slaby soundtrack,co je u serie NFs raritou,pretoze kazde nove NFS prinieslo zo sebou aj perfektne ozvucenie ale do tochto ho asi zabudli "vlozit".
Verdinkt:
Skvela zavodna hra s polovice arkadou,s polovice simulatorom,ktora sa vybrala opacnym smerom ako ich predchodcovia.
88%
Na tu doba to bola a este stale aj je perfektna hra s velkym vyberom aut aj ked v garazi mozete mat len jedno ale aj tak......
Grafika je fakt na urovni a pacil sa mi tam aj rebrice najlepsich pretekarov vo svojom style...
Proste fakt pecka!
najlesia hra zo serie NFS.
na tu dobu obravsky trhak ,ktory hrali hraci po celom svete a aj teraz sa najdu co zapnu tuo perfektnu hru.
Na tu dobu perfektne AI a good gradika a dobry vyber aut...
Ak si lamete hlavu preco som nedal 100% po takejto chvale tak vam to tajomstvo oznamim: pretoze ked pidete hodnotenie tak hore pisu ze si ziadna hra nezasluzi100% :D :D :D
Suprova horrova hra,ktoru som presiel strasne vela krat a prvi krat to bolo po roku ako to vyslo a vtedy som sa bal od spiku kosti.
Grafika na tu dobu samozrejme bola fakt dobra,zbrani tu vela nebolo ale stacil vam jeden kriz a vsetko bolo v poriadku.
Velkym spestrenim hry bolo,ze ste tam mali vlastne zachranovat jednu rodinu co tam je a potom bojovat proti BOSSOVI.
Proste niet co dodat!!!
80%
Mam v laske vojenske simulatory a po mojom velkom sklamani s Armou 2 som chcel skusit aj OF 2:Dragon Rising. Podla mna je to hra asi na tej istej urovni ako aj Arma. Grafika je lepsia,ozvucenie je lepsie,pretoze v Arme bolo sproste pipanie vo visielacke,AI je znova lepsia. Lenze su tu aj zapory a to: horsia atmosfera ako v Arme 2,neskutocne dlhe slapanie k plneniu misie,malo dopravnych prostriedkov a slabsi hudobny podkres.
Multyplayer sa mi strasne pacil a vydrazal som pri nom aj niekolko hodin. lenze tie zapory....
Verdikt:
hra je asi na tej istej urovni ako Arma 2,a ja osobne som zvedavy ako dopadne jej pokracovanie.
75%
Velmi slusna hra od neznamych vyvojarov "Triumph Studios" ale zato znamych distributorov "Codemasters".
Hra overlord je zalozena na vtipnom namete,kde sa v roli overlorda ujimate velenia nad malimy trpaslikmy,minionmy,ktory vam pomozu aj v najhorsom.
Mate hned 4 druhy pomocnikov a to zelenych,zltych,cervenych a modrych a kazdy znich disponuje inou schopnostou.
Dej v hre je celkom slusny ale hlavne slusna je dlska kampane,ktora vas uplne pohlti do deja hry.
Overlrod je urcite dobrou volbou pre kazdeho hraca ci uz ma rad akcne adventury alebo nie.
90%
80%Prey
Celkom slusna akcnohorrova hra!
Pocas hrania vas sprevadzaju hned niekolky nepriatelia a vela zbrani!!!
Pekna grafika a este lepsia atmosfera robia svoje ale vsetko pokazi nedoladeny dej a sflaknuty multiplayer.
ale inak to je celkom sranda hra,ktora vas len tak nepusti a budete pri nej dlho ale fakt dlho hrat.
80%
Je to dobra hra akurat ma dost zarazilo ze vkuse robim to iste,stale len chodim a liecim uzemia,po case ma to unavilo ale ked som sa pozrel na tu grafiku tak ma to preslo.
Ked to mate po cesky tak zistite ze dabing nieje zase na jednotku ale tak grafika......:D
S tou grafikou vdychli do pop novy dych a myslim ze skoro kazdemu to pride ako prijemna zmena.
Mne sa to pacilo ale nie ta aby som dal 100% a preto len 70%.
Je to pecka!
Najlepsia zo serie pop krasna frafika (samozrejme ze na tu dobu),dobre AI protivnikov....
Proste dej je na urovni a pri konci aj kde je jeden filmecek aj celkom....:D
Ale je to dobra hra
Je to dobra hra s prepracovanou grafikou a moznostou hrat aj za vase zle dvojca. Hra sa mi zdakla skoro stejna ako pop WW akurat ze dej a nazov je iny. Pacilo sa mi ze T2T nadvezuje na dej z WW a tak to ma u mna velke plus.
Je to dobra hlavne po pribehovej stranke a grafickej...
Najviac ma potesilo ze tam bola moznost hadzat noze do nepriatelov ale zase ma zarazilo ze ked si nenasiel vsetky tie studne zdravia alebo koa sa volali tie veci co ti natrvalo zvysili zivot tak si nemohol na konci mat ten vodny mec a zavit toho demona ale je to dobra hra
Konkurent FIFI prichadza ale len tak ryhlo spät do Azie nepôjde. Je to ovela lepsi simulator futbalu ako FIFA. Grafika a ovladanie je suprova,hratelnost este lepsia a tie mody su naj... Stan sa legenodu hram uz hadam tyzden za AC Milano,ligu majstrov som uz tiez vyhral,bol som uz aj majstrom sveta ale poviem vam... stale ma to bavi.
Ale mam aj dva zapory: Smiesny pochyb hracov a aj to,ze je tam troska citit konzolove ovladanie.
Verdinkt:
100x lepsie ako FIFA 2010
95%
Celkom slusna racingovka po internete na prezitie nudnych a uprsanych dni.Ale inak ju velmi neodporucam ak nemate po ruke nic lepsie. Ale pre fajnsmejkrov pretekarskych aut a ich vylepsovania (ktoreho tu vela na vyber nieje) je to dobra volba,aj ked sa tu vela aut nedockaju.
Cakal som od tejto hry viacej nez len 4 druhy pretekov (od normalych zavodov az po zbieranie cudnych veci,ktore vam daju body)
Hracov,ktory hraju tuto hru je dost a tak nebudete mat problemy s dlhym cakanim na druhych hracov.
Okrem multiplayeru tu mate aj preteky kde budete len vy! a su urcene na to aby ste si zvysili level,ktory môzete mat vo vyske az 180,a tak samozrejme plati ,ze cim väcsi level budete mat tak tym lepsie vylespenia si môzete kupit za fyktivne peniaze.
78%
Ked som prvy krat videl obrazky a videa o tejto hre tak som si ako kazdy myslel,ze v hre bude nadherna grafika,super animacie a este lepsie schopnosti Alexa Mercera.
Ale len s polovice som mal pravdu!
grafika sice nebola nadherna ale zase ani nebola zla (no dalo sa nanu pozerat a este z velkej vysky to bola nadhera),animacie boly v skutku perfektne a schopnosti Alexa boli este lepsie!
Este to trosku polepsil celkom dobry dej!
Je to dost podobna hra z x-menom origins wolwerine pretoze to ma trosku RPG prvky napr. ziskavanie skusenostnych bodov a zaradovat si ich do roznych skupin: bech,skakanie,a aj bojove schopnosti. Tie skusenostne body sa ziskavaju tym ze zabijate nepriatelov alebo hladanie dakych cudnych modrych guliek,ktore ti daju XP (je ich celkom 200 tych guliek). Mno je to dobra hra,ktoru vam mozem len a len odporucit.
90%
100%Pure
Perfektna zavodna hra s grasnou grafikou.
V hre je vela moznych trati a este viac trikov na vuber ale zistit kombinaciu tlacidiel na ich pouzitie je niekedy o drzku ale potesilo ma ze v carriere si mozete vyrbyt vlastnu stvorkolku a dat si jej nazov aky len chcete.
PRoste pecka!!!!
Queka je urcite jedna z najlepsich horrovych hier vôbec,hoci na Dooma a F.E.A.R. nema urcite vas nesklame.
Skvele grafika s velkymi HW narokmi,bo mne to na mojom starom srote sekalo,ale teraz mam novy a ide "No Problem",super zbrane,atmosfera a dej robia svoje caro.
Skoda len toho nedoladeneho multyplayeru,inak by to bola super hra.
85%
Mno takze tat hra nic takeho revoucneho nepriniesla ,pretoze to bola len taka slabsia strielacka s krasnou grafikou.
Dost mi vadilo ze sa vam nepriatelia vynarali s hocikate akokeby sa tam len zjavili... a preto sa mi to az tak nepacilo.
Aj ked to bolo celkom podla filmu JB:casino Royal a spominany Quantum of Solace v kope to nebolo az tak dobre.
Ale na pobavenie uplne staci.:D
70%
Mno takze Race 07.
Vyvojary tejto hry ma dost prekvapili,pretoze sa dost vyhrali z grafikou,velkym vyberom aut a samozrejme prostredim a detajlami trati.
Potesilo ma aj ze tak dali aj znamu a novucicku trat v Brne (Ceska Republika :D:D).
Ale vzdy je to tak ze na prvy pohlad dobra hra ma aj dake zapory a tak je to aj pri tejto hre.
Fakt nedoladena AI nepriatelov (ja osobne som na strednej obtiaznosti presiel jeden pretek tak ze som druheho presiel o kolo).
Aj ked by asi kazdy zavodny fajnsmejkr mal mat tuto hru vo svojom sufliku,pre ostatnych to neodporucam aj ked je to celkom dobre hratelna zavodna hra,ale nak sa rozhodnu sami co si to kupia alebo nie:D
85%
Celkom dobra hra s peknou grafikou ale zase s velkymiHW narokmy.
V hre ma dost zarazilo ovladanie auta pretoze mne sa zdalo trochu moc citlive ale zase ta znicitelnost auta bola proste na jednotku.
V hre sa mi pacilo to ze si tam precestoval skoro cely svet koli pretekom ,ktore su napriklad aj v Parizi.
Ale dost zle tam bolo nacitavanie pretoze pri kazdom sa ti zobrazovala aj statystyka presne ako aj pri CM:Dirt a to ma dost nahnevalo a mal som chut to vypnut ale dako som to zvladol a nevypol som to .:D
Hra mozem vytknut slapsie AI protivnykov ale zase krasne prostredie a divakov ,ktory sa na vas z uzasom pozeraju za zabradlim.
Plus tam bolo aj moznost ist s Formulou(ak si dobre pametam) ale to je vsetko.
Proste odporucam si to zahrat vsetkym fanusikom zavodnych hier.
Rainbow Six:Lockdown je dalsi diel znamej policajnej akcie Rainbow Six.
Pod palcom mate 5 dalsich policajtov a rozkazujete im.
Ale to je asi vsetko dobre k tejto hre,pretoze zastarala grafika,nudny pribech a kratky singleplayer robia s tejto hry priemernu strialacku.
70%
Rainbow Six:Vegas je urcite ako jej predchodca Lockdown,hlavne kôli lepsej grafike a AI.
Pribech tu sice zase nieje velmi dobry aj ked toto je takticka hra.
Zmena kulis urcite priviedla velke plus,pretoze sa ocitate vo Vegas,meste "hazardu".
Urcite odporucam!! a tesim sa na dvojku!
80%
Perfektny pocin a super pokracovanie R6:Vegas.
Oproti preslim dielom tu mate vlastny editor postavy a môzte si vybrat dokonca aj zenu.
Ale ten pribech je zase odflaknuty ale zase to napravilo to taktizovanie.
90%
Nahodou,je to dobra hra... V prvom rade je to velka zmena oproti predoslim titulom,preco?? pretoze uz to nieje klasicke FPS (hra z pohladu prvej osoby,first person shooter),ale skôr hra,ktora sa snazi byt nastupcom GTA,preco?? Odpoved je lahka... Vela ale fakt vela misii ci uz hlavne alebo vedlajsie,zarabanie peniazov a nasledne kupovanie si vybavenia,otvoreny svet,ktory sa casom zväcsuje a odomikaju sa nove "priestory",moznost jazdyt na aute ale hlavne velmi nevyvazena AI a velmi obrovske HW naroky. AI:Ked raz nachytate jedneho "zleho uja" tak budu chodit dalsi a dalsi a dalsi,ako keby sa "vyrabali" priamo na bojisku a striast sa ich...je fuska.HW naroky:Na priemernej masine date ledva medium detaily a tak si pripravte dost dobry PC,ako v pripade GTA 4.
Verdinkt:
Slusna hra,ktora je velmi podobna GTA 4,uz kôli vymenovanym podobnostiam ale aj systemom krytia.
75%
Pre mna je to velke sklamanie. Vyvojary v traileroch slubovali strasne vela ale to co sa s toho vyklubilo ma nastvalo. Grafika je sice strasne pekna ale zase to Capcom pos*** tym ze je v hre az prilisna "konzolovicnost". Za chôdze sa neda strielat co ma nastvalo ale fakt strasne,pretoze pri velkom nabehu zombii ste museli utekat a strielanie popri tom by bodlo,dalej sa neda menit grafika len rozlisenie,ziadne skakanie,ziadne krytie sa za prekazkami a ziadna moznost sa skrcit. Dej je dobry ale tieto menovane zapory + hrozna AI spotvorili tuto hru.
65%
suprovy a celkom aj zabavny simulator aut na dialkove ovladanie!!:D
Grafika je dobra na tu dobu ale aj teraz je celkom pekna,auticok na dialkove ovladanie je prekvapujuco vela tak ako aj oblasti na pretekanie.
Dost ma potesilo ze tam bolo aj U.F.O na dialkove ovladanie ale blbo sa ovladalo tak ako aj ostatne auta.
Daktore isli velmi rychlo ale slabo vytacali a zase daktore isli moc pomaly ale zase perfeknte vytacali,to znaci a nedoladenej ucinosti aut ale ved hra je zroku 1999 a vtedy to bol mozno aj "pokrok ludstva" a tak to velmi ani nevadi.
15% odcitujem tomu,ze ma tam casto nastvaly checkpointy,ktore boli na zlych miestach,niekedy az privelmi tasku obtiaznost ale zase aj 85% je pekne na taku staru hru.
85%
Uprimne ma tato hra dostala!! Cakal som od nej ovela menej,po tom co som cital recenzie a hodnotenia,ale môj zazitok z hry bol uzasny.Perfektnu atmosferu este dokresluje super graficky podklad,ktory je ale strasne narocny na HW.Boje su tu krute a najviac to zistite pri Hard obtiaznosti a zo subojov v arene alebo proti Bossovy. Dej je super,ktory vam nedovoli robit nic ine len dalej a dalej hrat tuto hru.
RPG prvy tu sice su ale je tu minimum vedlajsich misii ale zato nespocetne vela talentov,ktore si môzete "vyplnit" za skusnenostne body.
Jedinymi zapormy su tu neskutocne dlhe a nudne dialogy a velka narocnost na HW.
Verdinkt:
Celkom dobra RPG zalozitost,ktora je povinostou pre kazdeho hraca,ktory je aspon troska RPG pozitivny.
85%
Skoda ze Piranha Bytes odysla od serie Gothic..ale nastastie neodisli od herneho priemyslu... Ich nova hra sa vola Risen a je to skoro rovnaka hra ako Gothic. Prvky su tam uplne rovnake,grafika tiez pekna,tiez neskutocne HW naroky ale aj dlha hracia doba. Risen sa lisi od Gothicu iba novym dejom,hlavnym hrdinom a prostredim. Tento krat sa ocitnete na ostrove a nie na uzemy obkolesenou barierov ako to bolo v pripade Gothicu.
Verdikt:
Slusny "klon" gothicu.
85%
Od tohoto Stalkera som cakal podstatne viac nez sa mi dostalo na hard-disk. Grafika bola ako v predoslich dieloch slusna, lenze to pokazili dost vysoke HW naroky...i ked tie detaili za ten HW stoja. Je to lepsie ako Clear Sky ale podstatne horsie ako Shadow of the Chernobil. Ako najväcsie plus hodnotim novych nepriatelov a urcite aj novu oblast, ktorou je mesto Prypiat.
Verdikt:
tato hra je povinostou pre kazdeho fanusika serie Stalker, ale narmolanym hracom ju velmi neodporucam :-/
80%
Dobry pridavok do serie Stalkera aj ked je to skoro to iste ako ten stary ale grafika je odost lepsia. Je to dobra hra ktora si zasluzi pozornost vsetkych GAMBLEROV.
Vrelo odporucam!!!
Mno je to dobra hra zo zaujimov grafikou a dobrym dejom.
V hre celkom velky arzenal zbrani a nepriatelov ale plnenie Q ma po case unavilo a preto len 80%
Je to celkom dobra hra az na to ovladania aut,grafika sa da a ovladanie postavy je dobre.
Na zaciatku je dobry vyber veci na zmenenie postavy napr. uces,chodza a dokonca aj hlas.
V obchode nieje vela veci na vyber ale ako hra sa da ale keby nebolo toho blbeho ovlasdania aut tak by to bolo lepsie:D
65%SAW
Zo zaciatku to bola velmi nadjna hra ale po par minutach prisla nuda a stereotypnost. Navise je hra neskutocne linearna a ani ta grafika nestoji za vela. Navyse mi SAW pokazil ostatne hry, a to tak, ze sa mi vsetko spomalilo. A preto som nemal najmensi dôvod nechat si ju nainstalovanu. Ale aj tak ma to nebavilo.
Verdikt:
Nic moc
65%
Cielom prave prechadza Valentino Rossi!!
Ale nie robim si srandu,samozrejme ze prichadza SBK-09 (superbike world championship 09).
Na zaciatku som chcel vytknut hre jej najväcsiu chybu a to je,ze tu niesu naozajstny pretekari ako v Moto GP.
Ale to velmi ani nevadi,pretoze nezalezi na mene ale na vasich soferovacich schopnostiach.
Do hry bolo "zabudovana" perfektna grafika,ktora lichoti skoto kazdemu simulatorskom ocku.
Zvuky su zle!!
Zvuk motorky nastastie prezvucuje perfektny sauntrack,a to preto ze zvuk motorky mi pripominal auticko na dialkove ovladanie.
Trati tu je vela,a v kalendari sampionu mate hned vsetky.
pocasie sa samozrejme meni,a ked prsi tak vam da zabrat zadne koleso,pretoze vas bude tahat do smyku a poletite.
Ale nastastie sa rychlo zodvyhnete na nohy,veleziete na motorku a znova sa ide pretekat!!
Motoriek je tu straasne vela,a ich farebna rôznorodost je uzasna,uz kôli spominej grafike.
Urcite vam tuto hru odporucam,pretoze je to najlepsi motocyklovy simulator vôbec.
95%
Budem stručný, pretože táto hra si nezaslúži dlhé hodnotenie. Je to odpad nad mraky...proste tam nevidím ani jeden klad. Možno len to,že to robili Slováci, ale aj tak spravili Slovensku hanbu...čiže by som na túto hru nebol príliš hrdý...
Verdikt:
Po zahraní hry vám hrozí trvalé poškodenie duševného zdravia a preto Vám túto hru neodporúčam. Ale pokiaľ ste už dosť padnutý na hlavu, tak si to budete chcieť zahrať.
5%
Je to perfektna snowboardova nadielka od Ubisoftu akurat ze je tam pre mna dost malo destinacii na snowboardovanie ale ta grafika..... Nemam slov:D Je tam velky vyber snowboardov a velky vyber obleceni na seba.
Je to dobra hra!!!!!!
Sklamanie roka!! I ked to tak od zaciatku nemuselo pôsobit,pretoze uvodna ukazka bola suprova,ale po par vystreloch na najtazsej obtiaznosti (aj ked je jedno na akej to mate,pretoze je hra lahucka od zaciatku do konca) zistite aka je to somarina!!!!!
Grafika je zastarala ako moje najstarsie ponozky,Ai nepriatelov radsej ani nejdem komentovat.
Hlavnym zaporom je ale neskutocna nuda,s ktorej vas maximalne prebudi stupidne mackanie predom urcenych klaves "w s a d",kôli tomu,ze vas niekto napadne alebo ze stupite do nastrazenej pasce.
Verdinkt:
Neskutocne sklamanie!!! tuto hru dokonca neodporucam ani svojmu najväcsiemu nepiatelovi (mozno)
20%
Mno takze pri tomto Silnent Hille som sa bal presne tak isto ako v tych starych. Silent Hill este nevysiel z mody a stale ponuka ich fanusikom horrovu nadielku s este horrovejdov atmosferov a stalou tmou.
Ale kazda adventura robi stale to iste zle: Stale je to,ze treba daco zobrat napr. najst rengenove snimky na ktorych je napisane cislo kodu do dvery atd. Toto sa mi najviac nepacilo presne ako aj na Alone in the Dark,aj ked ten bol podla mna viac pestrejsi s horsov kamerou.....
Proste Silent Hill nicim neprkvapil ale zase ani neurazil a mne sa to pacilo az nad moje ocakavania,niesom sice fanusik tejto serie ale tochot najnovsieho Silent Hilla som si zahral rad aj ked tam nebola zase az tak dobra grafika ale zato to vynahradilo perfektne ovladanie striedanie prostredia,aj ked nie pocasia.
90%
Podla mna dost podarena hra s dost peknou grafikou (podla mna podobnou tou z crysis),aj ked ten dej.... nebol dost podareny.
arzenal zbrani dost chaby aj ked ma dost pobavilo to ze si v meste nasol aj stare skodovky alebo trabanty to boli?? nevem uz.:D:D
Proste je to dobra hra a ete lepse pokracovanie tych starych soldierov of fortune.ä
85%
Slavny zaciatok,slavnej serie!
Splinter Cell bola urcite v tej doba ta najlepsia volba pre milovnikov stelath akcii, co uz presli Hitmana.
Misii sice nieje vela ale ak ich cchete prejst ako sa na Sama Fishera patri, tak vam to potrva hodnu chvilu.
90%
Splinter Cell Pandora Tomorrow ponuka o cosi viac akcie, o cosi viac misii ako predosli diel.
V SP PW je perfektny dej,a rozmanitost misii.
Proste niet co dodat,znovu slavne pokracovanie slavnej serie.
90%
Znovu dalsie pokracovanie Splinter Cella teraz s podnazvom Chaos Theory.
Od predoslich dielov sa lisi hlavne vylepsenov grafikov,prepracovanejsimi misiami a troska slabsim dejom ako v Padore.
Ale aj tak to je asi najlepsia Stealth akcia na trhu.
92%
Perfektna hra s uzasnoy grafikou a uzasnym dejom.
V hre sa mi pacilo hranie za dve strany a ratalo sa mi aj to ze cokolvek urobite bude to mat za nasledok bud odcitanie alebo pripocitanie bodov na urcitej strane.
Proste skvela hra. Vytknut tomu mozem akurat na tu dobu prehnane HW naroky.
Star Wars po novom!! Nove Hviezdne vojny sa odohravaju medzi 3 a 4 kapitolou vo filme,a podarila sa?? URCITE!! Dej hry sa odohrava na rozlicnych planetach kde chodite,skacete,mecujete sa ale hlavne vyuzivate svoje schopnosti. Tie si môzete vylepsovat ziskanymi za skusenostne body,alebo tym ze najdete zltu "truhlicku" v ktorej je raz jeden bod alebo novy svetelny mec,novy oblek alebo par skusenostnych bodov. Comb tu sice vela nieje ale aj tie vam vystacia. Rozhodovanie "pribehne" len raz v celej hre a aj to na konci,ako a preco uz pisat nebudem.Grafika je celkom slusna ale tie HW naroky su neskutocne a kazia zazitok z hry ked vam to seka alebo ako mne aj sem-tam pada.
Verdikt:
Slusny nastupca serie Star Wars kde sa ujimate velenia Dard Veidrovho ucednika.
85%
Podla mna jedna z najlepsich strategii vôbe!
hra sice trpi nie velmi peknou grafikou aj ked to je hra z roku 1998 a nie z roku 2008.
Mne ta grafika nevadi ako inym bo mne sa tato hra pacilo,najmä po singleplayerovej stranke,ktora je fakt dost dlha (kampan) a vymakany multiplayer!
tesim sa uz na StarCraft2!
90%
Perfektny pridavok do "rodiny" StarCracftu!
Grafika sa ani nezmenila ale kampan hej,ktora je sice tyrosku kratsia ale je aj tak velmi zabavna a hlavne nieje stereotypna,pretoze su tu aj nove rasy!
proste super hra a stale sa tesim na StarCrafta 2!!
85%
Podla mna je to jedno velke sklamanie(co bolo u mna zname skôr ako to vide),ale zahrat som si to cel aj tak.
Vidno ze hra je robena cisto na koznolovu platformu a bez gamepadu sa tu nepohnete ani o kusok.
Grafika je sice celkom podarena a jej komixovy stil ma celkom pobavyl ale animacie.... boli straasne.
Ked si kuzlil tak to celkom stalo za to ale ked si zacal kopat a udierat,hned ma presla chut.
Prostredia v ktorych sa odohravaju jednotlive zapasy su celkom pekne aj ked tvorcovia mohli este popracovat na nejakych detailoch.
Comb je tu nespocetne vela ale ich pouzivanie je odost stazene ak nehrate na gamapade.
Verdinkt:
Je to len dalsia konzolovka,ktora skoro nicim neprekvapi az na jej celkom peknu grafiku.
55%
Terminator Salvation urcite nikoho neohromil ale zase ani nesklamal.
V hre sa ujimate hrdiny Johna Connora a celu celucicku hru len chodite z miesta na miesto,tamto vystrielate (Zbrani je aj tak strasne malo a ich ucinost je strasne nevvazena) a znovu len chodite.
Ako spominale ludia predomnou tak hra je cisto robena na konzolu (neda sa zmenit grafika!!,neda sa skakat a ani dokonca skrcit sa!)
Sice je tu krytie sa medzi prekaskami,ktorych je tu velmi vela a su podozryvo usporiadane vedla seba aby si sa mohol co najlepsie ukryt.
Pribech hry je strasne kratucky a hra sama je zase strasne linearna a po case aj stereotypna,uz kôli nudnym misiam.
55%
Perfektna hra hlavne po grafickej stranke(na najvyssich detailoch a grafike zistite ak je to uzasne) a aj pri velkom vybere aut a dokonca aj motoriek.
V hre sa mi pacilo vela pretekov a jeden najviac a to bola prehliadka ostrova ktora mala 180 KM a trvalo to dost dlho prejst to.
Proste skvle hra!
dalsie jedno z perfektnych RPG a velky konkurent Gothic 3 a The Witcher.
Krasna grafika,a vyber postavi(skorej jej nastavenie) niesu jedninymi tromfami tejto hry.
TES IV:Oblivion vas hned netlaci do hlavneho deja hry,kludne si mozete zdokonalovat svoju postavu,plnit rozlicne Q a az potom ked si mozno kupite aj doma a kona mozete plnit tie hlavne pribehove Q.
Aj ked ma dost unavovalo chodit z jedneho miesta na druhy (navine je tomu velka rozloha mapy),sa mi tato hra pacila aj tak.
85%
Mna tato hra skoro nicim neojromila aj ked nieco sa najde.
Celkom slusna grafika s gansterskou atmosferou a celkom velkym vyberom zbrani.
Aj ked ak mam povedat pravdu film sa mi pacil viac ako hra.
Takze kmotr 2. Tato hra ma celkom potesila co uz sa tyka po grafickej stranke ci uz po tej hratelnosti. Sice auta sa tam velmi dobre nesoferuju (tak ako aj v Saints Row 2) Ale ked skocim do nedalekeho obchodu a zacnem zastrasovat ludi hned sa mi vrati chut a zostanem pri tejto hre dalsiu hodinu. Pacilo sa mi este poznost vylepsovat si svoje schopnosti presne tak ako aj svojej rodiny (alebo svojmu rodokmenu). Aj ked to stoji vela penazi daju sa lahko zarobit ziskavanim obchodov a denim prijmom aj ked aj ta ochranka v obchode nieco stoji.
Proste paci sa mi to viac ako Kmotr1 ale zase urcite menej ako dlho ocakavana Mafia2 na ktoru sa ja osobne tesim ako na vianoce.
Proste Kmotr2 je celkom podarena gansterka a taky mensi simulator svojho gangu.
Nesmiem poznamenat ze ste v hre samotnym Donom:D
80%
Mno tak tato hra ma skor prekvapila ako sklamala.
Prekvapila ma nadhernou grafikou,velkym vyberom zbrani a hlavne tym ze si tam mozete vybret ci chcete hrat stareho riddicka (Escapa from Butcher Bay) albo tochto noveho (Assault on dark Athena).
Proste caka tu navas dobry pribeh s q a dobrou grafikou.
90%
suprova "starucka" hra.
Je to fakt pecka hra,s perfektnou grafikou,dost vela zbranamia po niekolkych leveloch aj moznost videnia v tme!! TAK TO UZ JE DACO!!:D
Suprovy dej aj ked ma dost zarazilo ze celu hru len utekam a utekam z väzenia Butcher Bay a nic ine nerobim.
Seci to nic nezhorsilo ale ani nezlepsilo ale aj tak to je dobra hra,ktoru mozem nic len odporucit!!
80%
Mno tak tato hra je akurat dobra po grafickej stranke ale inac mozno nicym dalsim.Vhre je blbe ovladanie ale zase na druhej stranke mozes si vybrat z vela postav a neskor ajz hrdinou.Dost ma zarazilo ze je tam dost malo misii,ktore su sice dlhe ale pre skuseneho hraca zase velmi lahke a tak to prejde aj za necely den.
A takze ludia od tvorcou BattleFront ma dost sklamali a pokazili si povest touto nevydarenou hrou.
The Path je urcote skvelou horrorovou adventurou o dievcatku co sa tula temnym lesom.
Ako som to spustil tak mi hra pripominala tak trochu cervenu ciapocku uz kôli spominanemu temnemu lesu.
Dej je tu fakt slaby tak ako aj dlzka hry ale co by ste cakali od hry co ma necelych 200Mb??
Dufam ze budu vyrabat dalsie taketo skvele adventury.
75%
Saboteur je pre mna jedno male sklamanie. tato hra si zobrala kusok z kazdej slavnej hernej serie. Podoba sa to na GTA a tak trosku aj na mafiu. Neskutocna podobnost je tu s Assassins Creedom hlavne kôli leseniu po strehach. A to je asi vsetko. Grafika je pekna akurat tie HW naroky uz nie. Ciernobiela grafika dodava hre priam neskutocnu atmosferu a "hovori" vam aby ste hru dohrali do konca. Ja som to dohral a môj pocit z hry bol zmiesany. Dej ma celkom prekvapil ale na druhu stranu bol uz velmi casto pouzivany pri viacerych hrach alebo filmoch, a tak to casom stratilo to svoje caro. Co sa tyka ovladania aut, tak tomu poklonu nezdielam. Skôr naopak. Musel som si nan neskutocne dlho zvykat, co nemam vo zvyku. OST sa im celkom podaril, i ked niektory hovoria pravy opak, tak ja s nimi nesuhlasim.
Verdikt:
Slusny klon GTA a AC.
75%
Takze sims 2!!
Je to dobra hra aj ked po grafickej stranke... to nieje moc dobre ale toto je simulator vlastej rodiny a nie daka super hra na ,ktorej grafike zalezi.
Ale mohla by byt lepsia. Animacie vasich simykov su uchvatne tak ako aj uch spravanie.
Zarabanie penazi,kupovanie mabidku a vyrastanie tych mladsich je skvele ale skoda ze v niektorych okamihoch je cenzura:D:D:D(ale nie len srandujem niesom uchyyl):D:D
Super hra aj ked ma moc nebavila:D:D
80%
Je to velmi zaujimave RPG s perfektnou grafikou vela NPC postav a urcite mi da kazdy zapravdu ze ak mate cesku verziu tak dabing je naozaj odflaknuty ale o anglickej verzii sa to povedat neda.
Je to fakt dlha hra s kopou Q a moznostou varit si rozne lektvary,ktore vam mozu aj zachranit zivot.V hre je perektne ovladanie bojov na blizko ale urcite kazdy tiez pouzil kuzla,ktorych nieje vela ale zato su dost ucine.
Je tu dost velka herna rozloha a v niektorych mestach si mozete zahrat rozne vedlajsie hry napr. Sutaz v piti alkoholu,hadzanie kociek alebo aj sex...:D
proste je to perfektne RPG ,ktore nema skoro ziadnu chybu.
90%
Ja som sa na tuto hru tesil a neolutoval som to!
Super grafika,robi s tejto hry dost navykovu zalezitost a este moznost hrat sa s casom ako len vy chcete je dost dobre a potesujuce pre kazde hracske ocko. Dost vela zbrani tu sice nieje ale uplne vam stacie tie zakladne! Neolutoval som,ze som si to stiahol a dufam,ze si to stiahnete aj vy.
80%
Perfektny letecky simulator takmer bez chyb.
Perfektna grafika s velkym vyberom stihaciek a dlhou kampanou su nejednym plusom tejto hry. Jediny minus je niekedy neprehladna kamera a nie celkom vyladene ovladanie.
Ale hra je skvela vralo odporucam uplne kazdemu
Ja osobne som od tejto hry cakal vela ale tvorci z UBISOFTU ma sklamali.
V hre je pekna grafika ,ktora asi zachranuje celu hru. Je tam nedoladena kamera a AI protivnykov.
V hre bol este aj dost dobry dej a moznost ovladanie hlasom co sa mi strasne pacilo a tym sa aj lisila od inych hier tohoto zanru.
Proste nieje to dobre ale zase ani zle!
Nepovedal by som ze sa to velmi lisi od ostatnych titulov tejto serie ale musim uznat ze sa im grafika podarila ale ako aj v anniversary je tam blbe ovladanie.
Konecne prisiel dôstojny nastupca diabla. I ked tu uz jeden bol.... a to Titan Quest. Lenze Torchlight je ovela lepsi ako TQ, lenze na diabla to nestaci. V Torchligt hrate bud za gladiatora,maga alebo strlkynu. Pricom kazda postava pochopitelne disponuje inymi talentmi a vlastnostiami. Grafika je celkom slusna i ked ja som niekedy stracal prehlad co sa deje "podomnou"
Verdikt:
Slusny klon diabla, ktory by mali vyskusat hlavne priaznivci Diablo alebo aj tym, ktory sa nechce cakat na tretie pokracovanie.
85%
V hre Trine sa ocitate v kozi hned troch ludi.
BOJOVNIK je perfektny na boj zblizka a kôli jeho stite je takmer aj neporazitelny ba blizko.
ZLODEJKA je zase perfektna na dialku kôli jej luku a zase jej hak vam pomôze dostat sa na inak nepristupne miesta alebo preskocit cez velku dieru.
MAG je zase skoro k nicomu,nedokaze bojovat ale zase dokaze vycarovat "kocky" vdaka ktorym môzete vyskocit na vysie plocinky.
Grafika je tu celkom pekna aj ked hre musim jednoznacne vytknut jej linearnost (vsak co by ste od 2D hry cakali)
Animacie postav su vkutku nadherne a aj hudobne spracovanie,ktore musim pochvalit.
Verdikt:
Slusna 2D hra,ktora urcite neurazi ba naopak,potesi a to na plnej ciare.
78%
celkom podarena hra,ktora sa SNAZI byt konkurentoim velkeho GTA!
grafika tu v nicom nevynika skôr by som povedal ze zaostava.
Zbrani tu je dostatocne a navyse mozete mat v jednej ruke dve rôzne zbrane.
Potom mozete skocit na preteky aut alebo do posilnovne a nacvicit si nove bojove schopnosti!
Dej je straasne slaby aj ked niekomu sa môze zdat dokonaly mne vsak nie:D
75%
Ta toto je podla mna jeden z najhorsich tytulov roku 2008.
grafika mozno z roku 2004 a ten dej...proste dost ale dost chaby,ze by som aj ja mozno lepsi vymyslel.
Arzenal zbrani je fakt maly a detajli postav su este horsie ako samotna grafika okolia.
Maximalne som s otvorenou pusou cumel na misiu v New Yorku ked nemci ju prisli zbombardovat ale to je asi vsetko.
20% tejto hre,ktoru urcite nikomu neodporucam
Mne osobne sa toto hra celkom pacila neviem co trepal ten co pisal predomnou o tej grafike ale asi si pomylil hodnotenie bo chcel asi pisat o Turokovi:Evolution z roku 2003.
ale naozaj grafika zase nebola taka ako v crysis ale zase ani nebola zla a dej bol dost dobry zvlast ked mas k tomu cesky dabing ako ja:D
Vytkut tomu musim dlhu nahravaciu dobu a podla mna to bola len taka tuctova strilacka s nicim jedinecnym okrem toho ze tam boli dinosaury
Perfektne RPG podla mna aj lepsie ako TES IV:Oblivion,pretoze je tu dost pekna grafika(aj ked HW naroky su dost velke),a hlavne ze ked oblavite teleportacne oblasti tak sa tam mozete portnut kedykolvek a z akejkolvek inej teleportacnej oblasti. Q su tiez dost premakane aj ked ich je dost vela,a znovu ako aj v Oblivione mozete osadit kona,ktorych je tu fakt dost vela napr. Normalny kon,Kostnany kon alebo kon ktoremu vydno len mäso. Zbieranie kariet na lepsie kuzla a ich rozdelenie do kategorii ma dost prekvapilo a aj potesilo. Ale ich ziskanie bieje lahke:Mozete vykradat domy,zabijat nepiatelov a znich ich dostat alebo formou obchodu(NPC postav tu je dost).
Proste skvele RPG,v ktorom si mozete vyobliekat svojho hrdinu doslova ako dakeho modela a oblecenie najdete uplne vsade.
Skvela praca a tesim sa na dalsie pridavky do rodiny Two Worlds:D
90%
Skvela hra z pohladu 3.osoby.
Tvorci hry CrashDay vypustili ich prvu stealth akciu,ktora nedopadla vôbec zle.
Sice o grafike v dobrom nehovorim pretoze je zastarala a jednotlive misie sa mi zdaju byt skoro rovnake.
Ked uz sme pri misiach tak ma pobavilo ze nemci tam hovorili cistou,nefalsovanou nemcinou ale titulky boli samozrejme po anglicky.
Dej v hre je celkom slusny ale mohol vsak byt aj lepsi.
Velvet Assassin je urcite skvelou hrou a tak trochu mensim konkurentom ostatnych stealth akcii.
70%
Vietcong je urcite vojenska legenda,pri ktorej mate strach ci prave teraz na vas neskoci dajaly ten nepriatel.
Urcite nema v tomto zanry konkurenciu a odporucam zahrat uplne kazdemu.
90%
Takze virtua Tennis 2009:(
Urcite je tu vela vylepseni od toho predoslieho diela virtua tennis 3.
Grafika je tu vskutku perfektna,aspon na to,ze je to vlastne simulator.
Animacie postav su este lepsie,a zvukove efektny vzdychania pri kazdom uderi su super (najmä ked hrate za Sharapovovu:D).
Na zaciatku hry (ked vstupite do world tour) si môzete spravit vlastneho tennistu.Bud zenu alebo muza.
dajel si môzete vybrat hned z niekolko pohybov pri podani a pri silnejsich uderov.
Dalej uvidite pre sebou kraasnu "maticku" zem na ,ktorej je vyznaceny vas dom a dalej rôzne tennisove turnaje+nejake tie obchody,miny hry a tennisovu akademiu.
A tak sa len prepracuvavate zo 100-teho najlepsieho hraca sveta az na toho najlepsieho vôbec.
na turnaji si môzete vybrat ci chcete hrat dvijhru albo stvorhru.
Pri 4-hre su animacie postav fakt uchvatne ale nezapotite sa velmi.
Hra sa na jeden svet a na 2 gemy ale je tu straasne nevyvazena obtiaznost.
Pri easy obtiaznosti sa nezapotite oni len troska a nadelite hocikomu kanara!
Pri normal obtiaznosti je to o hodny kus tazsie,pretoze sa cicite akoby ste si dali Hard.
A nakoniec pri Hard obtiaznosti nemate ani len malicku sancu co i len zahrat jednu hru.
Ale aj tak je toto jeden z najlepsich sportovych simulatorov vôbec a urcite tuto hru odporucam kazdemu fajnsmejkrovy sportovych simulatorov.
80%
Podla mna je to sradna hra aspon taka na ukludnenie po zlom dni.
Pekna grafika a navyse moznost si to stiahnutzdarma z officialnej stranky.
Je tam asi 10 typov aut znacky volvo (toste mohli zystit aj z nazvu) :D a len 2 trate ale zato si moste zmenit obtiaznost a na najtazsom je to fakt o drzku bo sa vam bypne ABS a mate manualnu prevodovku.
Ale neda sa tam zmenit kamera!!! iba z pohladu od volanta c je plus ale aj tak by sa tam mala dat zmenit kamera.
Pacilo sa mi aj to ze ke ste napriklad brzdili tak pretekar za ktoreho hrate si pekne prelozil nohu z jedneho pedala na druhy:D:D
a navyso to ma necelych 500 Mb. Fakt kratke!!
70%
Je to perfektna hra s krasnou grafikou a systemom kryrytia sa ktory je dokolnaly. Najviac sa mi paci strielanie na sikmo alebo ako sa tomu nadava ale nepacilo sa mi ze sa tam neda obratit mys (invertovat) pretoze ja som tak zvyknuty hrat ale pomaly si zvykam :D
Mno podla mna zatial najlepsia strategia pod slnkom!
Deost dlha kampan,s vela jednotkami a stavbami a s este lepsim dejom spravili tejto hre velku reputaciu a doteraz sa ju snazia prekonat ine firmy.Proste je to perfektna strategia najlepsia aku som kedy hral,s perfektnym ceskym dabingom....atd. Ale najde sa aj chyba,ktoru nebudem ani hovorit bo je zanedbatelna.
95%
Perfektny privlastok do "rodinky" warcarft.
Nebudem sa ani namahat s hodnotenim bo je to take iste dobre ako aj reign od chaos.
Proste dalsia dobra strategia a znova aj s mensimi chybickami.
Znova 95%
Watchmen je urcite celkom dobra fighterka ale len na zabitie nudy a ked nieje po ruke ziadna lepsia hra a to preto ze je to neuveritelne nudna hra ale hlavne kratka. Celu hru totiz prejdete za necele 2 hodiny.
Na zaciatku si sice môzete vybrat ci chcete hrat za Rorschacha alebo za Nite Owla ale aj tak je postup hry rovnaky a strasne linearny.
Grafika hry celkom ujde aj ked niektorym hram urcite konkurovat nemôze.
A tak je watchmen dalsia priemerna hra na filmovom podklade,aj ked druha cast by ti mohla zmenit.
72%
Mne sa tato hra oproti GTA 4 nepacila ci uz po zabavnej stranke a ci uz po stranke s misiamy ale narozdiel od inych sa mi pacila velmi.
Pekna grafika,perfektne ovladanie aut (aj ked je to hlavne hra s jazdenim s autami,takze to ovladanie dobre byt musi),podla mna aj vzborne dialogy medzi postavami aj ked tych mien tam bolo strasne vela a zapametat si ich je na dlho. Dej ani neviem ci tam vobec daky bol:D ale velkost mesta (malo by to byt Barcelona) je fakt uzasna a pestra. Aj ked ma zarazilo ze sa v hre moc nestriela a aj ked hej tak je to az privelmi jednoduche. Ale strielanie za jazdy a vyskakovanie z iduceho auta na druhe z umyslom si ho zabrat urobylo fakt velke plus. Aj ked na vyber tam vela aut nebolo.
Mna osobne Wolfenstein trosku sklamal ale len trosku. Dost ma zarazilo ze ste mali stale niekoho po boku a tak ste nesli nikdy sami,to mi tak trocha pripominalo seriu Cod,ktorej tvorci su prave tvorci wolfika.
Ale aj tak som si na to ich nic nerobenie a caste zasekavanie zvykol a pokracoval som v hrani sam.
Grafika hry je celkom pekna aj ked niektore efekty a detaili si uz znamienko plus urcite nezasluzia.
Zbrani tam mate vela a ako aj v hre Far Cry 2 si ich môzete vylepsovat zbrane a kupovat vybavu,dalej mate tak trochu volnost pohybovania sa v meste ale fakt len troska.
Tak ako aj v prvych wolfensteinoch tu nesmu chybat stary,dobry nacisti a po chvili aj nepriatelia z inej dimenzie.
A tak je pre mna wolfenstein tak trochu nadpriemerna horrorova hra s hustou atmosferou.
85%
World of Goo je urcite najlepsia 2D hra na trhu.
WoG vam prinasa strasne vela misii (aj ked hra zabera strasne malo na disku).
Vasim cielom je presunut cierne a ine gulicky z miesta A do miesta B pricom ich tam musite prepravit vzdy v urcenom mnozstve.
Je to skvela odychovka,ktora vam prinesie vela zabavy po nevydarenom dni.
super MMORPG!!,ktora urcite zaujme vojou volnostou a questami!
Vela NPC postav ,ktorych mozete ale aj nemusite zabit.
10% dole,ze sa neda hrat na offiku zadarmo len ked si to zacvakate! ale nieje o lacna zalezitost.
Dungov je tu viac nez dost tak ako aj bossov v nych,s ktorych padaju super veci (Itemy).
Su tu dve hlavne Rasy alebo ako s tomu povie:Horda a Aliancia!
Aliancia: zanu hravam skoro vzdy na offiku a patria tu: Ludia.Dwarfovia,Nocny Elfovia,Gnomovia.
Horda: Su tu Orcovia,Taurenovia,Nemrtvy a Trollovia.
dalej sa to deli na rozn Profesie: Paladin,Shaman,Mage,Warlock,Priest,Warrior,Rogue,Hunter.
No a to je asi vsetko.
90%
Po 100 rokoch znova ďalašie hodnotenie :D ...Cataclysma prečkala všetky moje očakávania... Je lepšia ako wotlk...ale ako každý Hardore hráč wowka Vám povie, že je uľahčená...a to dosť...Ale to nevadí..je to zábavná hra, s perfektnými Dungeonmi a raidmi, s ešte lepšíme BG-čkami a achivmentami...Už sa neviem dočkať, kedy si to prvý krát rozdám s DeathWingom :-) 14 euro mesačne nikoho z Vás nezabije, pretože táto hra stojí za to :) ...95%
Super pokracovanie Slavnej MMORPG World of Warcaft.
Zase treba platit na offiku a tak zase 10% dole.:D
Su tu dve nove rasy:
K Alianicii pribudli drainey
K Horde zase Krvavy elfovia.
Profesia nieje zidna ale zase je to novy kontinet Outland a tam je zase vela dalsich Questov,NPC postav a samozrejme Dungi,
V jednom z nich je aj najväcsi boss tochto datadisku Illidan Stormrage.
Sase super hra len skoda toho offiku!!
90%
Takze tato hra nema ani po 2 dalsich datadiskom ziadnu konkurenciu medzi MMORPG. O grafike sa bavit nemusime bo ta neni dolezita v MMORPG az tak ako pri druhych hrach.
Proste vela veci na zabitie nudy (Dungy, zabijanie Priser a hlavne plnenie vela ale fakt vela q). Proste dobra hra aj ked ja nehrram na offiku ale wow wotlk hram na blizliku.
No proste uzasna hra a aj tento datadisk s (Northendom-kde je aj Lich King :D, a plno uzasnych q, potom nova profesia-nevem ako sa uz vola ale skill je zdvyhnuty asi na 450 ale kolko uz presne nevem, a hlavne level je na 80 a nove povolanie a to je Death Knight.
Takze ludom od Activision mozem akurat tak pogratulovat a dat "klobuk dolu". Tato hra ma dost prekvapila narozdiel od filmu svojou brutalnostou a dost castym videnim krvi:D!
Perfektna grafika,skvele comba a perfektne ovladanie niesu jedninymi tromfami tejto hry.
Boli tam aj naznaky RPG a to to ze si tam mozete zvysovat level wolwerin tym ze budete zabijat nepriatelov alebo zbierat znamky od mrtvych priatelov a zo ziskanymi skill bodmi si mozete zvysovat zivot alebo damege sposobeny udermi.
je to dobra hra!! 95%
Celkom slusna hra od Rusov!
Podla mna sa to skorej podobalo na mix Half-Life a Painkillera alebo inych horrovych hier.
Hra ma moc nezaujala aj ked grafika celkom usla tak ako aj arzenal zbrani,alebo AI nepriatelov.
80%
Takze tato hra ma prekvapila a to na plnej ciare,kôli svojmu vtipnemu nametu. Do zanru sa radi ako fightovka aj ked nieje tomu celkom tak.Vyuzivat môzete aj "prapodivne" zbrane,aj ked je lepsie byt sa. Animacie postav dopadli na jednotku tak ako aj pekna grafika.
Verdinkt:
Super hra,ktoru vam môzem,musim,oporucit.
80%



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |