GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 5578 users

Užívateľ > RazorX > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Age of Empires bola jedna z mojich najobľubenejších hier (konkrétne to bola Demo verzia tej to hry).Pamätám si ako sme to u mňa z celou partiou hrávali,prešli sme niekoľko krát všetky dostupne levely a predstavovali si aká tu musí biť úžasná hra v celej verzii.
Ach jaj dávam nostalgických 100%.

Po nejakom čase sa mi dostala aj celá verzia taktiež som s nej bol unesený ale už nie tak ako z dema.
Celej verzii dávam 85%.

Čiže celkovo 93%.

Jedna z najlepšich a najdlhšie hraných hier na mojom prvom PC.Hrateľnosťou podobná Age of Empires ale o mnoho lepšia grafika zmysluplnejšia dejová línia a mno rôznych detailov viacej národov,budov,vojakov,lodi a podobne.Pri tejto stratégii som strávil veľa času.(Môj názor najlepši Age of Empires ak nerátame Age of Mythology)
Dávam 95%.
Zatiaľ posledný Age of Empires ktorý vyšiel je taktiež na veľmi vysokej úrovni ako aj jeho predchodcovia.Ma oveľa prepracovanejší pribeh a dejovú liniu ako u predošlích dieloch.Ma taktiež domovské mesta s ktorých môžte posielať suroviny a armádu do kolónii,domovské mesta sa môžu taktiež rozvíjať pomocou bodov ktoré získavaš v Campingu a voľných mapách.
Ale musím sa priznať že už mi tam chýbalo to čaro starých Age of Empires a posťažujem sa aj na nudnosť Voľných máp.

Výhody: Pekná grafika,dobrá hrateľnosť,zaujmaví príbeh,domovské mesta (viazané na Camping a profil)

Nevýhody: Nudné voľné mapy, nezaujímavý vojaci.

Dávam 85%.
Age of Mythology je ďalšia perfektná stratégia zo série Age of Empires (aj keď nesie trošku pozmenené meno).Je to prvý Age of Empires ktorý si veľmi zakladá na príbehu a dejovej línii.
Po stránke hrateľnosti je úplné rovnaký ako séria Age of Empires len s malými zmenami.
Podľa môjho názoru najlepší Age of Empires (Mythologi).
Taktiež hu považujem z jednú z najlepší stratégii ktoré som hral.


Výhody: Perfektný príbeh a dejová línia,pekná grafika,perfektná hrateľnosť a zábavnosť,možnosť výroby mytologických hrdinov a príšer.

Nevýhody: Málo národov (len 3 druhy národ a každý národ ma 3 panovníkov ktorých budovy a vojaci sú pomerne rovnaké)

Dávam 95%.

Zatiaľ posledný diel zo série Gothic no nemá sňou už veľa spoločne za 1. ho vytvárali úplné iný vývojári ako ostatné diely a aj hlavná postava sa zmeni.Ale zase maju aj veľa spoločného teda skoro celú štruktúru hry až na obtiažnosť diely serie Gothic boli pomerne zložité kdež to Arcánia je jednoduchá a nemá ju problém dokončiť ani nováčik žánru.Znieslo sa na ňu veľa kritiky že to už nieje Gothic a že je to nepodarok.Stým ja ale nesúhlasím nieje to už starý Gothic ale stále je to celkom dobré RPG ktoré čerpá z rovnakej štruktúry ako Gothic,tak tiež sa mi nepáčilo že ju veľa ludi odpísalo ešte pred jej vydaním a označovali ju za odpad a za nástupcu serie Gothic označili Risen.Na to koľko kritiky sa na hru znieslo ešte pred jej vydaním som bol celkom milo prekvapený keď som začal hrať a zistil som že kritika nebola ani len s polovice oprávnená.

Výhody: Pekná grafika a prostredia,zaujímavý príbeh,(detaily známe hráčom serie Gothic)

Nevýhody: Krátka hracia doba,jednoduchosť,(chýba tam atmosféra starého Gothic)

Dávam 85%.
Archangel je mix akčnej a Fantasy RPG hry.Je to zaujímavá hra s dobrým príbehom ale zastaralou grafikou.Napriek veľké mu množstvu chýb ktoré hra má je dobre hrateľná a zábavna.Oceňujem hlavne RPG prvky a rozvoj postavy tak tiež to ako sa počas hry meníte s obyčajného chlapa na Apokalyptického bojovníka.Tiež oceňujem viacero časových dôb kde sa ta hra odohráva začínate v nejakom fantasy stredoveku neskôr sa presuniete Scifi sveta okolo roku 21** a z neho do Apokalypsou zničeného sveta okolo roku 3*** .S každou dobu samozrejme prichádzajú nove zbrane,nové levely,nový ludia,nový nepriatelia a mení sa výzor vašej postavy.(na konci vyzeráte riadne drsne)Musím uznať že hra ma veľmi bavila.

Výhody: Zaujímavý príbeh,viacero časových dôb,celkom dobre hrateľné a zábavné.

Nevýhody: Zastaralá grafika,málo druhov nepriateľov a bosov (navyše vyzerali divne a mali slabú inteligenciu),veľké množstvo malých chybičiek.

Väčšina so mnou asi nebude súhlasiť ale:

Dávam 85%.
Tak toto je prvá hra ktorú som hral na novom PC asi tak v roku 2009 (PC ktorým som používal predtým mal tak cca 6rokov).Keď som ju spustil,začal hrať a dostal sa do prvého mesta ostal som v nemom úžase.V živote bi ma nenapadlo že v hre bude taka nádherná grafika a detailne prepracované mesto plné ľudi a všetko to bolo umocnené českým dabingom.Zhruba o 1,5 roka som sa dostal k hre Assassins Creed 2 a po jej dokončení som sa rozhodol že sa vrátim k Assassins Creed no vtedy som už z nej nebol taký nadšený a videl som že Assassins Creed nesiaha Assassins Creed 2 ani po päty. Nič to nemení na tom že Assassins Creed nechal vzniknúť ďalšiu hernú legendu.

Výhody: Perfektná grafika a detailne prepracované mesta, geniálne spravené pohyby hráča,parkur,perfektný bojový systém.

Nevýhody: extrémna stereotypnosť,chýba tam dotačné vybavenie (meče,strelné zbrane,brnenia)

Dávam 90%
Dlho som nemal záujem hrať túto hru,no nakoniec ma skoro rok po jej vydaní presvedčil bratranec nech ju skúsim a veru dobre mi radil.Je to jedna z najlepších hier aké som kedy hral.Perfektná v každom ohľade od grafiky,hrateľnosť,celkového konceptu,príbehu možnosti realizácie no proste pecka.Assassins Creed mal potenciál ale Assassins Creed 2 ho naplno využil.Čaká vás perfektné dobrodružstvo plné akcie a rôznych trikov v úlohe zabijaka a pomstiteľa vlastnej rodiny v krásne spracovanom renesančnom taliansku.
Škoda totu vypisovať to si treba zahrať oplatí sa.

Výhody:Prekrásna grafika a prostredie renesančného talianska,Perfektný príbeh (jeden z najlepších aký som v hrach videl),výborne spracovaný bojový systém a množstvo Comb+perfektné ovládateľná postava,skvele prepracované misie a množstvo ďalších veci oplatí sa skúsiť.

Nevýhody: Nenašiel som žiadnu podstatnú nevýhodu.

Dávam 99%.

Máme tu už 5 pokračovanie populárnej Assasins Creed séria.Na jednej strane treba oceniť že nám autori ponukajú každý rok aspoň jeden diel ale na druhej strane sme toho už trochu prežratý (teda aspoň ja) ono to je v podstate stále to isté.Za veľké + pokladám vlastnú usadlosť,lesné a morské prostredia.Mesta na oplátku už niesu také uchvatné ako na stredovekom blizkom východe či Renesačnom taliánsku.Hlavná dejová línia teiž až tak nezujme a je dosť krátka.Ale aj napriek výhradám si Assasins Creed séria drží vysoký štandard a všetka česť autorom že dakážu každy rok vypustit takú hru,vždy si ju ráda zahrám.

Výhody: Také iste ako pri predošlých + vlastná prepracovaná usadlosť s ukolmy,morské prostredie s loďami a ukolami,les a lov.

Nevýhody: Už je to otrepané,krátka a nie príliš zaujmavá hlavná dejova línia.
Pri predchadzajucom diely som písal že Assasins Creed je už trochu obohraný a že už nič moc nového neprinesie.No tento diel mňa presvedčil o opaku.Hra ma oslovila už od začiatku zaujmavé karibské prostredie,prepracovane lodné suboje,veľký svet s možnosťou realizácie.Vytkňem ale slabšiu a krátku dejovu líniu.Ale pri tejto hre my nejak nevadilo a určite vrelo odporúčam všetkým fandom serie Assasins Creed.

Výhody: Štýl Assasins Creed,pirátsko-karibské prostredie, rosiahly svet plný možnosti na suši aj na mory,vlastna loď.

Nevýhody: Slabšia a krátka dejová línia,menšie technické chybičky.
Assassins Creed: Brotherhood ani neberiem ako samostatnú hru ale ako perfektné pokračovanie perfektného Assassins Creed 2.Hra ponúka tie isté výhody Assassins Creed 2 + zopár noviniek a samozrejme pokračovanie vzrušujúceho príbehu zabijaka Ezia (Desmoda v relnom živote).Hra konči velmi zaujímavo a už sa teším na Assassins Creed: Revelations ktorý zakončí ten tajomný príbeh a túto perfektnú hru.

Výhody: Presne tie isté ako Assassins Creed 2 + zopar detilov (nové zbrane a vybavenie,triky,možnosť vlastniť nehnuteľnosti)

Nevýhody: Nič podstatné čo bi stálo za reč.

Dávam 90%.




Assassins Creed: Revelations je vlastne zakončenie Eziovej cesty.Hra už nieje taká zaujímavá ako Assassins Creed 2 alebo Assassins Creed: Brotherhood lebo je to vlastne to isté po všetkých stránkach od grafiky,cez bojový system,zbrane a podobne.Rozdiel je len v lokaciach kde mate možnosť byť v obrovskom a veľmi dobre spracovanom veľkomeste Istanbul a tiež v príbehe ktorý je už ale nie tak zaujímavý ako u prvých dvoch dielov.Ale aj napriek tomu je to veĺmi pohodová a zábavná hra ktorá si zachováva všetký výhody serie Assassins Creed a niečo ale veľmi málo aj pridáva.

Výhody: Zachováva si všetký výhody serie Assassins Creed.(Pekná grafika,perfektné spracované mestá,zaujmavý bojový systém,rôzne spôsoby boja a iné detaily).

Nevýhody: Praktický totožné s predošlými dielmi vo všetkých smeroch,slabší príbeh (v porovnaní s predchádzajúcimi dielmi,inač celkom slušný).

Dávam 85%.






Neviem síce prečo ale táto hra my veľmi pripomína Counter strike ktorý veľmi nemusím.Proste niekoľko týmov bojujúcich na jednej mape o víťazstvo.Samozrejme že Battlefield 1942 je oveľa prepracovanejší a hlavne ponúka možnosť používať kopu bojových strojov čo nieje samozrejme v hrách vydaných v podobnom roku,no a hra je aj niečo zmysluplnejšia ne už spomínaný Counter strike.No aj napriek tomu považujem konkurenčné tituly Medal of Honor a Call of Duty z rovnakého roku za lepšie.

Výhody: Dobrý Multyplayer,množstvo bojových stroj ktoré môžte použiť v boji.

Nevýhody: Singelplayeru chýba nejaká zmysluplnosť,dej,príbeh.

Dávam 75%.

Po dlhom čase som sa rozhodol zahrať si riadnu bojovku a moja voľba padla práve na Battlefield: Bad Company 2.Hra presne naplnila moje očakávania v podobe simulácie vojenských bojov s dobrou fyzikou,grafikou zmysluplným príbehom a rôznymi vojenskými situáciami.Samozrejme že v hre nechýbali perfektné prestrelky z rôznymi zbraňami od pištole až po raketomet.

Výhody: Pekná grafika,dobrá Fyzika, adrenalínové prestrelky.

Nevýhody: Pomerne krátka hracia doba,žiaden veľkolepý príbeh nečakajte.(ale pri hrách tohto žánru to asi ani nikto nečaká)

Dávam 85%.
Brány skeldalu je jedna z naj pamätnejších (a najlepších) hier ktoré som kedy hral.Pamätám sa ako sme partiou drtili túto hru stále dookola a dávali hrdinom naše mena.Bojovali sme v tom Fantasy svete a predstavovali si čo to ten Skeldal vlastne je.Podarilo sa nám dojsť až úplne nakoniec ale predsa sme to nevyhrali.Po tom prišiel nový PC,nové hry a na Brány sa zabudlo.

No ale zhruba pred 3 rokmi sa ku mne dostal verzia Brán Skledalu na Windows XP a ja som sa s veľkou chuťou a nostalgiou pustil do hrania Brán Skeldalu,po niekoľkých dňoch som ju aj konečne dohral.Pri pátrani po Bránach Skeldalu 2 som natrafil na perfektné neoficiálne nové dobrudruzstva do Brán Skeldalu a Brány ma úplne pohltili.

Brány Skeldalu sú legendou svojho žánru majú celkom obstojnú grafiku,zaujímavý spôsob súbojov,perfektný príbeh,rozsiahle levely v rôznych prostrediach,dobrú hudbu.Proste všetko čo má mať Fantasy RPG aj keď je staré 13 rokov.
Bratia Česi to to vám vyšlo.
Naj pamätnejšia hra môjho života 100%.


Caesar 3 je už 3 diel zaujímavej budovateľsko-Ekonomickej strategie od Sierri.Je zasadená do Rímskej Ríše z obdobia Caesara.Pamätám sa keď sme to ako deti hrávali,patrila k mojím obľúbeným stratégiám.Hra je síce na svoju dobu čo sa tíka budovania a ekonomiky veľmi slušná a originálna ale či sa tika súboj za moc nestojí.

Výhody: Ekonomický systém,originálne rímske budovy.

Nevýhody: Slabá vojnová stránka hry,technické chyby.

Dávam 80%.
Pamätám si ako bi to bolo včera keď sme tú tu hru hrávali s kamoškou po nociach,bojovali proti rôznym súperom v rôznych leveloch preskakovali rôzne zložite pasáže a zbierali poklady a vzájomne s striedali keď nám to moc dobre nešlo.Krásna jednoduchá kreslená grafika a prostredia (pozor hra bola pomerne zložita ale veľmi zábavná)
Dávam nostalgických 95%.
Pametám si ako bi to bolo včera keď keď sme to s bratrancom hrávali a neskutočne sme sa na tom bavili.Carmageddon II nieje ani zďaleka typickou Racingoukou,pretože v nej vôbec nejde o to skončiť v cieli prvý ale narobiť v levely čo najväčšie škody a zničiť všetkých svojich súperov.Hra toho ponúka naozaj veľa cez veľké množstvo prepracovaných levelov až po obrovské množstvo vozidiel od super škortiakov cez Future-auta až po Kobajn a Bager.Hra ponúka množstvo zábavy a adrenalínovej jazdy.

Výhody: Veľké množstvo tratí a aut,netradičné a riadne krvavé prevedenie Racingovky,veľmi zábavne.

Nevýhody: Na dnešnú dobu veľmi zastaralá grafika,množstvo bugov.

Dávam nostalgických 90%.
Táto hra ma u mňa taktiež dosť prvenstiev.Bolo to prvá hra ktorú som si sám nainštaloval do PC a prvá hra ktorú som mal napálenu na CD.Bola to super strategicko akčná hra pri ktorej sme sa s partiou čosi na taktizovali.Ale keďže sme mali tak asi 10 rokov tak to k ničomu neviedlo,no za pomoci cheatov sa nám spoločne podarilo Commandos prejsť.
Dávam nostalgických 90%.
Counter-Strike pre niektorých hráčov hra ich života pre mňa dosť nudná strielačka.Slabá grafika,úplne nudný Singel Player,žiadna dejová línia,(pre mňa úplne nudné)
Výhody: Veľa zaujímavých zbrani,veľa levelov,obstojný Multiplayer.
Dávam je 30% ale to len vďaka multiplayeru.
Presne to isté ako Counter-Strike akurát v oveľa lepšej grafike.
Výhody: Presne také isté ako pri Counter-Strike + celkom pekná grafika.
Nevýhody: také iste ako pri Counter-Strike + menej levelov a horší Multiplayer.
Dávam 40%.
Druhé pokračovanie celkom úspešného predchodcu Daksiders a dá sa povedať že aj o istý kus lepšie.Ponúka väčší a voľne prístupný svet,zjednodušené ovladanie,viac RPG prvkov a veľa iných detailov.Jedná sa vlastne Mix Adventúry (voľnej a jednoduchšej), adrenalínovej akcie a skákačky.(niečo v štýle Prince of Persia).Treba tiež vyzdvihnúť veľký výborne spracovaný a voľne prístupný svet.Musím uznať že s výnimkou (Mass Effect 3) je to jediná hra z roku 2012 (September) na ktorej som sa vážne bavil a to slušnú dobu.(3-Týždne)

Výhody: Zaujímavá grafika a dizajn (nemusí sedieť každému),výborná hra teľnosť,množstvo rôznych prostredí bojovníkov a bossov,zaujmavý príbeh,kombinácia akcie, Adventúry a skákačky,dlhá hracia doba,množstvo zaujímavých zbrane a iných doplnkov,vyvážené obtiažnosti.

Nevýhody: Menšie problémy s kamerou,menšie technické chybičky.

Dávam: 95%.
Napriek tomu že som sa k Dead Space dostal až nedávno (2013) celkom ma uchvátila.Pomalší Engie,slabšiu grafiku a menšie technické chyby môžeme odpustiť vzhľadom na rok vydania (2008) ale hlavného hrdinu bez tváre,hlasu a osobnosti už nie.Ale teraz k tým pozitívnym hra ma úchvatnú hororovú atmosféru (neporovnateľne lepšiu než Tituly Silent Hill a Doom),zaujmavý príbeh a neustalý boj o život. Celkové hororové spracovanie je proste perfektné.No proste začiatok kultovej hororovej SCI-FI akcie.

Výhody:Perfektná horová atmosféra, adrenalínová akcia (neustály boj o život),grafické a zvukové spracovanie.

Nevýhody: Pomalší Engine,Hlavný hrdina bez tváre,hlasu a osobnosti,neprehľadná mapa a obchod.

Dávam: 85%.
Dead Space 2 je vlastne po všetkých stránkach vylepšená oproti Dead Space.Vylepšenie sa dočkal Engine ktorý je oveľa rýchlejší.graficke,zvukové efekty boli taktiež vylepšené podobne ako ja fyzikálne efekty.Je to vlastne pokračovanie príbehu Iseca Clárka ešte hororvejšie a dokonca aj s prímesou psycha.Príbeh je konkrétnejší a lepšie spracovaný ale hlavne hlavný hrdina dostal tvár,hlas a osobnosť. Proste Hororova-Psycho Odysea.

Výhody:ešte horovejšie-Psycho atomféra ako pri Dead Space,Perfektný spád od začiatku až dokonca, bezváhoví stav,vynikajuce technické spracovanie,proste genialné pokračovanie.

Nevýhody: Slabší zbraňoví arzenál,neprehľadný obchod,slabší multiplayer.

Dávam: 90%.




Podľa môjho názoru hra roku 2011 (a to aj napriek tomu že vyšli hity ako Skyrim či Portal 2).
Jedná sa o perfektnú adrenalinovu akciu ktorá nieje len o bohapustom zabíjaní protivníkov.Hra ponúka široké možnosti ako plniť dejovú líniu,môžte sa pustiť do veľkých prestreliek,utočiť zo zálohy alebo nepriateľov proste obísť cez vetracie šachty a poniektorých omámiť,proste spôsoby realizácie misie sú rôzne.Hra ponúka taktiež extrémne pútavý príbeh z neďalekej budúcnosti s istým Filozofickým podtextom ohľadom ľudskej rasy.(jeden z najlepších príbehov aké som v hre videl)Nesmiem zabudnúť na RPG prvky v hre,svoju postavu môžte vylepšovať pomocou najnovších technológii jej pridávať rôzne užitočné schopnosti ktoré využijete v misiách.Neviem čo bi som ešte dodal asi iba ešte raz z opakujem že sa podľa mňa jedná o hru roku 2011.

Výhody: Extrémne pútavý príbeh s filozofickou myšlienkou, perfektná dejová línia a spracované misie,super grafiké prevedenie,možnosť improvizácie v misiách,široka paletá zbraní a agumentovaných schopností.

Nevýhody: Bodlo by viacero vedľajších úkolov (2 úkoly na jednu kapitolu je dosť málo),Viac RPG prvkov bi tiež bodlo (aj keď bi boli v hre asi zbytočné).

Dávam 99%
Priznám sa že Rally moc nie som skôr ilegálne závodu typu Underground alebo Most Wanted ale táto hra ma celkom zaujala ja keď je to Rally.Hlavne prekrásne prostredia a grafika boli doménou tej to hry a tiež vyvážene riadenie aut (ani nie príliš Arkádove a ani nie príliš realístické).

Výhody: Prekrásne spracované prostredia a grafika,vyvážené riadenie,množstvo rôznych aut.

Nevýhody: Jednotvárnosť a stereotypnosť celej hry,extrémne dlhé loadingi,celej hre chýba nejaký koncept proste si len vyberiete auto a trať a jazdíte to je celý systém hry.

Dávam 80%.
Dishonored je nečakaná pecka tejto nabitej jesene.Veľmi kladne hodnotená kritikou aj hráčmi.Ale mne na nej predsa len niečo nesedí.Proste steampunkoví svet mi vôbec nesedí.Príbeh bol jednoduchý priehľadný ale zaujímavý aj keď trochu neosobný (čo už býva zvykom u hier od Bethesda Softworks). Vyzdvihnúť treba súboje a možnosť realizácie sa v leveloch.Ale aj napriek mojím osobný výhradám je to jedna z najlepších hier tohto roku.

Výhody: Úchvatný steampankový svet (ale mňa zas tak neuchvátil),široke možnosti realizácie sa v súbojoch a leveloch (kombinácia steal-akcie,tvrdých súbojov a magických trikov).

Nevýhody: Steampunkové poňatie hry nemusí sedieť každému, paralely s inými hrami,jednoduchosť a priehľadnosť príbehu.

Možno bi si táto hra zaslúžila viac ako 85% ale je to len moje osobné hodnotenie.

Dávam 85%.






DmC - Devil May Cry je už 3 pokračovanie (vlastne remeake) legendárnej hardkor krvavej sekačky Devil May Cry pre PC.Hra je ale ten to krát určená priemerným hráčom a nie gemblerským polobohom ako tomu bolo v predošlých dieloch (hlavne teda Devil May Cry 3: Dante's Awakening).Musím uznať že som sa na tom parádne bavil: adrenalínová akcia plná krvi,blikajúcich svetiel,rozpadajúce ho sa sveta,monštier a divokých Combo útokov.Dúfam teda že séria bude pokračovať a teším sa na ďalšie Danteho krvavé dobrodružstvo.Ešte treba pochváliť Capacom lebo okrem DMC ten to polrok (2013) vydalo aj inú pecku Remember Me takže len tak ďalej Capcom.

Výhody: adrenalínová akcia,audio-vizuálna stránka, dizajn úrovní a ich dynamická zmena,efektný a efektívny combo systém.

Nevýhody:Viac dialógov a interakcie bi nezaškodili.

Dávam 91%
To to je prvá hra ktorú som reálne aj hral od začiatku až do konca. Pamätám si ako bi to bolo včera keď sme to s bratrancom drvili vždy ráno predtým ako sme mali po obedné vyučovanie.Po všetkých stránkach lepšia ako Wolf 3D.Nie nadarmo sa stalo táto hra legendou.
Dávam nostalgických 90%.
Po dlhých 10 rokoch tu máme návrat legendy Doom a to naozaj vo veľkom štýle.Je to perfektná hororová Scifi akcia hodná svojho mena.Naozaj perfektná hra ktorá vás vtiahne do hovorového deja ktorý sa odohráva na Marse.Keď to tak zhrniem je starý dobrý Doom s novou perfektnou grafikou a pútavým príbehom.

Výhody: Kultové Scifi zbrane,perfektný príbeh,hororová atmosféra,výborná hrateľnosť, hovorový nepriatelia a bossovia.

Nevýhody: Extrémne Hardvérové požiadavky na svoju dobu(ale mne to šliapalo aj na o dosť slabšom PC ako boli minimálne požiadavky hry)

Dávam 90%.
Dragon Age II je pokračovanie legendárneho RPG Dragon Age - Origins na ktoré vznieslo veľa kritiky hlavne kvôli tomu že ani zďaleka nedosahuje kvality 1. dielu.S tým ja ale nesúhlasím,je síce pravda že vo veľa veciach zaostáva ale zase veľa iných veci bolo na nej vylepšených takže sa to skoro vyrovná.(Dragon Age - Origins je o niečo lepší ale zase horšie hrateľný).Nikde som dokonca čítal že vraj sú tam zle spravené dialógy,nechcem sa doktnuť herných kritikov ale podľa mňa riadne trepli,podľa môjho názoru sú tam dialógy spravené perfektne a konečne sa dajú aj čítať a nie len ich čo najrýchlejšie pre klikať (ako tomu bolo v Dragon Age - Origins).Vylepšený bol tiež bojový systém,RPG systém a hlavne vzťahy medzi postavami.

Výhody: Perfektný príbeh,bojový system a súboje,vzťahy medzi postavami a dialógy.

Nevýhody:Veľmi obmedzený herný priestor(málo lokácii),v hre okrem príbehu nieje čo robiť,krátka hracia doba (mal som to prejdené za 5 dni aj z vedľajšími úkolmi)chýba tu ta atmosféra veľkoleposti ktorá bola v Dragon Age - Origins.

Dávam: 90%.



Dragon age - Origins je síce len 3 roky staré RPG no už je legendou v tom to žánri.Zaradila sa medzi také tituly ako Gothic či The Elder Scrolls.Naozaj medzi RPG je to riadna boma ktorá ponuka plno veci ktoré iné RPG v dnešnej dobe neponúkajú.Hlavne sa jedná o to že už nevediete len jedného hrdinu ale celú skupinu ktorú počas hry verbujete.Nesmieme zabudnúť na dlhý Epický a Veľkolepý príbeh ktorý vás úplne pohltí.No ďaľšie veľké + považujem bojový system ktorý je jednoducho perfektný a ne odkukaný od iných RPG.

Výhody: Veľkolepý príbeh s možnosťou doňho zasahovať, možnosť viesť skupinu hrdinov,perfektný bojový systém,veľké množstvo zbraní a výbavy,s datadiskom a DLC veľmi dlhá hracia doba.

Nevýhody: Slabšia Grafika (na veľko Hit tohto rozmeru),otrasne spracované dialógy,v hre okrem veľkolepého príbehu a misiami s ním spojenými nieje čo robiť.

Nič to ale nemení na tom že je to RPG a aj hra roku 2009.

Dávam 93%.
Čo k tomu dodať je to perfektné pokračovanie príbehu Dragon Age - Origins a tak to aj berie čiže to aj hodnotím ako pokračovanie a nie samostatnú hru.(čo ani nieje je to datadisk)Ponuká zopár noviniek,zopér starých známych postáv aj aj niektoré nové. Samozrejme ponúka nové nudupané vybavenie.Príbeh už nieje taký Veľkolepý ale aj tak zaujme.Odporúčam hráčom Dragon Age - Origins a tý čo ho obišli môžu obísť aj Awakening.

Výhody: Presne tie istý ako u Dragon Age + zopár noviniek.

Nevýhody: Ostalí tie ako pri Dragon Age - Origins.

Ako datadisk hodnotím 90% ako samostatná hra sa to ani hodnotiť t nedá.

Dávam 90%.

Empire Earth 2 je stratégia v štýle Age of Empires.Samozrejme že hra ponuka aj veľa svojského ale väčšina je od kukaná od Age of Empires. Veľký rozdiel je v tom že v Age of Empires prechádzaš len 4 dobami (Kamenná.nástrojová,bronzová a železná) ale v Empire Earth 1-2 začínaš v dobe kamennej a končíš až niekde v roku 2***.Ale treba povedať že aj keď hra ponuká nepomerne viac ako Age of Empires 1-2-3 nieje taká zábavná.

Výhody: Veľké množstvo budov,vojakov a bojových strojov (od Jaskýň a praľudi z drevenými bakuľami cez krasne antické stavby,antických vojakov a katapultov až po hyper-moderné mrakodrapy,bojové roboty a lietadlové lode.).

Nevýhody: Nieje to ani zďaleka tak úžasné ako bi sa mohlo na prvý pohľad zdať,Age of Emires 1-2-3 (Age of Mythology) sú lepšou alternatívou.

Dávam 80%.

Ďaľšia perfektná stratégia zo série Total War.Podľa môjho názoru aj najlepšia.Ponúka rozsiahly svet ktorý môžte dobíjať už nie len Západnú Európu a Stredomorie ale aj značnú časť Ázie,celú Indiu,celé pobrežie Ameriky (Severnej,strednej aj Južnej) a karibské ostrovi,takže máte čo robiť aby ste dobili cely známy svet.K dispozícii mate všetký významne západné veľmoci (Anglicko,Španielsko, Francúzsko,Prusko,Rakúsko-Uhorsko) a navyše ešte Švédsko,Rusko a Indické Cisárstvo.V hre je tiež široká škála vojakov,budov a výskumov.Nesmiem zabudnúť na lodstvo ktore sa taktiež veľmi zlepšilo a máme tu už aj bojové lode takže boj sa už neodohráva len na zemy ale aj na vode.Ešte musím spomenúť že hry mate oveľa lepší zážitok ako s predchádzajúcich dielov aj vďaka tomu že vás už neotravujú nestále vzbury v mestách a nedostatok peniazi, samozrejme len pri správnom zvolení hospodárskej a sociálnej politiky.

Výhody: Rozsiahly svet,Množstvo vojakov,miest,výskumov,výborná hrateľnosť.

Nevýhody: veľká podobnosť armád západných ríši,nemožnosť hrať za Ázijské a Americké ríše,chýbajú vedľajšie kampane (nejaké tam sice bola ale bola tak za bugovaná že už druhe kolo sa nedalo dokončiť.)

Dávam 95%.

Enter The Matrix je zaujímavá akčná-strielačka s pohľadu 3 osoby ktorá vás zavedie do sveta Metrix zo známymi postavami.Pribeh ale nieje totožný s filmom ale práve naopak je úplné iný.Čakajú na vás zbesile prestrelky s veľkým množstvom policajtov,naháňačky a úteky na autách,súboje s agentom Smyth ale aj boje s upírmi.

Výhody: Moderná grafika,perfektná hrateľnosť,dobrý príbeh,pekné spracované levely,zaujímavé zbrane (nie len tradičné Pištole a samopaly ale aj kuše a meče),oceňujem tiež možnosť fyzických súbojov len za použitia rúk a nôh ktoré je v hre veľmi účinné čo sa vo veľa hrách nevidí.

Nevýhody: Menšie nezrovnalosti v príbehu,nejaké malé bugy (sem tam spadne hra,niekedy sa level nedá dohrať),slabá inteligencia nepriateľov.

Dávam 85%


Fable III je veľmi netradičné a veľmi svojské RPG.Nedosahuje síce takú úroveň ako tituly The Elder Scrolls,Dragon Age,Zaklínač alebo Gothic(Risen) ale zase na druhú stranu prináša veľa nového a svojského do tohto žánru.Pribeh hry je celkom zaujímavý ale z 2 fatálnymi chybami a v kľúčových momentoch hry,prvá chyba je odfláknutie úkolu o prevzatie kráľovskej moci čo bol váš hlavný ciel až do tej to doby.Druhá fatálna chyba je zle urobený záver ako kráľ sa celý rok pripravujete na inváziu zla keď to už príde tak zabijete zo pár strašidiel potom jedno ovládne vášho priateľa a mentora ktorého zabijete a tým to končí.Ešte dodám že niektoré vedľajšie úkoly majú naozaj vysokú úroveň.(dokonca vyššiu ako u Dragon Age II)

Výhody: Celkom podarená grafika a dobrá hrateľnosť, Perfektné ovládanie postavy aj kamery,množstvo nepodstatných detailov (možnosť vlastniť podniky a domy,možnosť budovania vzťahov medzi ľudmi,možnosť založiť si rodinu,možnosť meniť imidž počas hry a množstvo iných),niektoré vedľajšie úkoly sú na veľmi vysokej úrovni.

Nevýhody: Veľmi netradičné a rozprávkovo jednoduché čo mnohým hráčom nemusí vyhovovať,slabe RPG prvky,málo zbraní a vybavenia,2 chyby v kľúčových okamihoch príbehu.
Veľmi podarená strielačka v nádhernom prostredí pralesov.Má veľmi peknú grafiku a výbornú hrateľnosť.Oceňujem tiež množstvo zbraní a možnosť využívať rôzne vozidla a vstavané guľomety.Príbeh je tiež celkom zaujímaví ale mňa nenadchol.Ale ako akčná bojovka je to celkom fajn.

Výhody:Pekná grafika,pekné prostredie,slušná inteligencia nepriateľov,,možnosť riadiť vozidla.

Nevýhody: Pomerne dosť stereotypné (Subjektívne príbeh hry ma nezaujal)

Dávam 80%
Tretie pokračovanie akčnej serie Far Cry.Pre mňa osobne dosť veľké prekvapenie(podotýkam že príjemne).Očakávnia boli veľké a boli aj naplnené.Hra očarí úchvatným vizuálnym spracovaním, voľnosťou a mnohými inými detailami. Poskytuje všetko čo hráč akčnej FPS očakáva ešte aj oveľa viac (široká voľnosť,Steal-Akcia,slušný príbeh,RPG prvky,vedľajšie ukoly).Mňa táto hra veľmi milo prekvapila a hral som ju s veľkou chuťou. Vytknem akurát to že vďaka veľkej voľnosti, rôznorodej činnosti a vedľajším úkolom dosť zaniká hlavná dejová línia.

Výhody: Úchvatné vizuálne spracovanie (Grafika,prostredia,zvuky,Fyzika),voľnosť a rôznorodosť činnosti,RPG prvky,kombinácia tvrdej akcie a steal-akcie,slušná hlavná dejová línia.

Nevýhody: Niektoré detaily môžu hnevať (nič podstatné).

Dávam: 90%






Pri Fifu 07 platí presne to isté ako pre NHL 07 je to len ďaľšia tuctová hra zo serie a okrem zmeny zostáv,kvality hráčov a štatistik toho moc nového neprináša.Ale dosť dlho som sa pri nej zdržal a bavil som sa na nej dokonca lepšie ako na NHL.

Výhody: Fifa=Najlepší Futbalový simulátor (nech si hovorí kto chce čo chce), pestrí výber líg a hráčov.

Nevýhody: Praktický totožné s predchádzajúcimi dielmi.

Dávam: 80%.


Konečne tu máme po minimálne 10 rokoch poriadnu Fifu.Praktický zlepšenia sa dočkalo vo všetkých smeroch no hlavne po grafikej a vizuálnej stránke.Velmi pekne a hlavne praktický je spravené celu menu hry ako hlavne tak aj to v kariere.Taktiež sa veľmi zlepšila inteligencia hráčov na ihrisku.No a nesmieme zabudnúť na perfektnú hudbu v hre.

Výhody: Perfektne graficky aj vizuálne spracované,praktické a na pohľad pekné menu,môj názor je nemenný Fifa=najlepší futbalový simulátor,perfektná hudba.

Nevýhody: Absencia niektorých menej významných líg,absencia turnaju Majstrovstiev Sveta ten sa ale dá bez problémov vytvoriť priamo v hre (čo ma ale riadne naštvalo je absencia Slovenske reprezentácie ktorá bola mimochodom v 8 finále posledných Majstrovstiev sveta).

Dávam 90%.
Treba uznať že Fifa v posledných rokoch urobila veľký pokrok a Fifa 13 pokračuje v trende.Fifa 12 nastavila latku poriadne vysoko a Fifa 13 ju preskočila tesne ale predsa.Fifa 13 okrem aktualizovaných zostáv obsahuje aj menšie kozmetické zmeny: Detailnejší manažérsky mod,možnosť trénovať národné tými počas kariery a ešte väčšia inteligencia hráčov.V ostatných smeroch je praktický totožná s Fifov 12.

Výhody: Rovnaké ako pri Fife 12,možnosť trénovať národné tými počas kariéry, Fifa=najlepší futbalový simulátor.

Nevýhody: Prepracovaná IT hráčov môže nikomu prekážať, značná recyklácia Fifa 12,horšia hudba ako u predchodcu.

Dávam 87%.
FIFA 2001 je prvá FIFA a vlastne aj prvý šport ktorým som mal na PC.Spolu z bratrancami sme ju drvili asi skoro rok rôzne ligy,rôzne kluby a hráči.(ako jediná FIFA čo stoji za reč ostatné boli otázkou niekoľkých týždňov).
Dávam jej 80%.




Global Operations je hra podobného typu ako Counter-Strike.Podobne ako v Counter-Strike su 2 tými (Polícia a Teroristi) ktorý majú za úkol opačné vec: vyhodiť niečo do vzduchu (teroristi) zabrániť výbuchu (policajti),zachrániť rukojemníkov (policajti),zabrániť záchrane rukojemníkov (teroristi).Každý tým má 5 členov a každý s nich ma svoju úlohu (veliteľ,lekár,expert na výbušniny,sniper,vojak).Podľa môjho názoru perfektná alternatíva ku Counter-Strike,podobný štýl,oveľa prepracovanejšie levely,krajšia grafika,lepšia hrateľnosť,omnoho lepší Singlplayer,Perfektné zbrane a doplnky na ne.
Dávam 80%.
Dovolím si tvrdiť že je to prvé moderné RPG (aj keď na dnešnú dobu to už neplatí).Je to prvý diel jednej z najlepších sérii RPG Gothic a jeho tvorcovia stoja aj za projektom Risen.Je to vlastne začiatok trilógie Gothic.Hra ponúka na svoju dobu rozsiahle možnosti zbrani a magii a rozmanité prostredia.Dokonca bi som povedal že mapa je väčšia ako u Gothic 2.Dokonca je tam aj viac frakcii za ktoré môžete slúžiť. Príbeh je tiež veľmi zaujímavý zo super vyvrcholením.Jedine v čom zaostáva oproti Gothic 2 je grafika,horšie spracované prostredia a horšia dejová línia.

Výhody: Dobrý príbeh,rozmanité netvory a prostredia, zaujímavé úkoly,možnosť hrať za viacero frakcii.

Nevýhody: Slabšia grafika,IT Postav (hlavne zpriaznených)

Dávam 85%.
Gothic 2 je perfektné RPG u hráčov RPG veľmi známi titul (mnohý tvrdia že najlepší zo série Gothic).Je to prvé RPG ktoré som dohral až do konca a to nie len raz ale dokonca až 3 krát a hlavne vďaka nemu sa Fantasy RPG stal nôj obľúbený herný žáner.Hra ponúka perfektný príbeh (mimochodom pokračovanie príbehu z Gothic) a dobrodružný zážitok z hry.

Výhody: Perfektný príbeh,možnosť rozvíjať svoju postavu v rôznych smeroch ako Magia (rôzne druhy Mágie),Obratnosť (Páčenie zámkov a strelné zbrane),Sila (útočná sila a zbrane) ale aj Kovanie mečov a lov,pekné prostredia,veľa rôznych nepriateľov (ludi aj netvorov),mesto a okolie žijem svojim životom (cez deň ľudia pracujú alebo sedia v krčme a v noci spia)

Nevýhody: Veľa malých bugov (čudne správanie nepriateľov ale aj spriaznených postáv),málo vedľajších úloh.

Dávam 90%.
Ďalší perfektný diel zo legendárnej série RPG Gothic ovenčený rôznymi cenami a kritizovaní pre obrovské množstvo bugov.(jedna z najrozpornejších hier aká kedy vyšla).Hra ponúka obrovské prostredie (dokonca väčšie ako Morrowind a Oblivion).rôzne druhý prostredí pušť,sneh a ľad,lesy,bažiny a jaskine.Veľa miest ovládaných škretmy, Eskimákmi a púštnymi národmi.Hra ponúka tak isto veľké množstvo zbraní a vybavenia a možnosť hrať za veľa frakcii (skreti,Rebeli, žoldnieri, Eskimáci,Hassini). Obrovskou nevýhodou Gothic 3 je nie veľmi zaujímavá hlavná dejová línia (teda úplne od veci) a strašná neprehľadnosť terénu a hlavne úkolov.(ja som prešiel celú obrovskú krajinu krížom krážom ale len velmi málo úkolov sa podarilo dokončiť nie že bi boli ťažke ale nedali sa nájsť) no samozrejme strašne množstvo bugov ktoré ani len nedovoľovali dohrať hru do konca (patchy to ale napravili).

Výhody: Obrovsky a rôznorodí priestor,veľa druhov netvorov,veľa úkolv,zbraní a vybavenia.

Nevýhody: Množstvo bugov,neprehľadnosť prostredia a hlavne úkolov,trochu čudný príbeh a hlavne dejová linia (napravené datadiskom).

dávam 87%.



GTA 3 bola prvá hra ktorú som hral na svojom druhom PC.Spolu s kamošmy sme si pri nej užili kopec srandy.Naháňačky s políciou,prestrelky s Mafiou,šialene jazdy po meste ale bo len odhaľovanie rôznych zákuti úplne voľné prístupného mesta Portland.Keď som sa začal venovať misiám tak som zistil že hra ma celkom zujímavý príbeh a zábavné misie.
Výhodou hry je hlavne jej voľnosť,možnosť improvizácie v misiách,kombinácia akčnej strielačky a šialenej automobilovej naháňačky,zujímavý príbeh a misie,perfektne spracovanej 3D grafiky.
Nevýhody: v tej dobe kedy bola vytvorená asi žiadne.
Dávam 90%.
Ak mám pravdu povedať hra ma dosť sklamala alebo lepšie povedané nenaplnila moje očakávania.Hra síce ponúka perfektnú grafiku,super spracované prostredia a veľmi zaujímavý príbeh ale chýba jej atmosféra a voľnosť s predošlých dielov.Hra my tak trochu pripomína GTA 3 len s lepšou grafikou,lepšie spracovaným príbehom.Hre proste chýbajú detaily ktoré robili GTA Vice City a GTA San Andreas takými výnimočnými.

Výhody: Perfektná grafika,dobrá hrateľnosť,zaujmavý príbeh,voľný svet a mnoho ďaľších detailov známych hráčom série GTA.

Nevýhody: Problémy s inštaláciou a bugy v grafike (všetko vyriešené opravnými patchamy),extrémne hardwerové požiadavky,chýbajú tam dosť podstatné deataily s predchádzajúcich dielov.

Dávam 85%.





Tak pri tej to hre tvorcovia z Rockstar Games dosiahli snáď vrchol.Už bez tak perfektný výtvor ako GTA Vice City vylepšili veľkým množstvom detailov o akých sa vám ani nesnívalo v GTA 3 či GTA Vice City.Vaše mocnosti v hre su takmer neobmedzené a môžte sa realizovať v troch obrovských a detailne prepracovaných mestách priľahlom vidieku. Všetko je to spracované do perfektného príbehu s dostatočné dlhou hracou dobou.Niet divu že sa táto hra stala jednou z najlegendárnejších PC hier všetkých čias a dodnes ju hráva veľa hráčov.

Výhody: Praktický neobmedzené možnosti realizácie v rozsiahlom svete,veľky výber dopravných prostriedkov a zbraní,Perfektný príbeh a misie,dlhy príbeh a skoro neobmedzená hracia doba.

Nevýhody: Prostredie už nieje také pekné ako Vice City,málo podnikov ktoré su v hre praktický zbytočné.

Dávam 95%.
GTA Vici City je ďaľšie pokračovanie legendárnej serie GTA.Podobne ako pri GTA 3 som sa pri nej poriadne zabavil,ba ešte oveľa vďaka tomu že GTA Vice City poskituje ešte oveľa viac voľnosti a to nie len v mestách (veľa nových aut ba dokonca aj motoriek) ale aj vo vzduchu (helikoptéry a lietadla) ba dokonca aj na vode (rôzne lode a vodné skútre).Hra ja zasdená do malebného prostredia Maimi (pláže,slnko,palmy,more no proste nádhera).Príbeh a misie sú oveľa detilnejšie pre pracované ako pri GTA 3,proste je radosť hrať túto hru.Nesmiem zabudnúť že v hre môžte vlastniť niekoľko Domov ale aj Podnikov ako (Diskoklub,Erotický salón,Taxi službu a iné)
Proste genialita 97%
Najlepšia strielačka tohto duhu ako som hral.Hra zaujme pútavým príbehom a perfektnou hrateľnostou. Keď so dohromady spojí pútavý dej,perfektná hratelnosť,super grafika a parádna akcia vznikne s toho Half-Life 2. Hry podobného druhu nemám príliš v láske ale Half Life 2 je výnimka a výborne som sa pri nej zabavil.

Výhody: Pútavý príbeh,pekná grafika a prostredia,zaujímavé lelvely,výber zbraní,hracia doba.

Nevýhody: Nič podstatné som nenašiel až na to že hry podobného druhu moc nemusím.(Half-Life 2 je ale výnimkou)

Dávm 93%.

Jedna s prvých hier na mojom prvom PC.Veľmi sa mi páčila a rád som ju hrával ale nedopatrením som ju vymazal a nemohol som ju dlhu dobu zohnať.Táto hra vyrobila značku najlepšej ťahovej stratégie akú som kedy hral.Heroes mal velmi dobrú hrateľnosť a podarenú kreslenú grafiku veľmi slušnú na tu dobu.No hlavnou výhodou je možnosť hrať viacej hráčov na jednom PC (v dnešnej dobe internetu to je už zbytočné ale v tej dobe to bola možnosť aby si zahrali jednu mapu viacerý hráči naraz, s kamošmi sme to často využívali).Ďaľšiou veľkov výhodou bolo že sa dala veľmi jednoducho vytvoriť mapa ktorá sa dala hrať.
Nevýhodou bola slabí Camping.
Dávam nostalgických 85%.
Heroes 2 sme sa kamošmi čo si u hrali rôzne kole z rôznymi národmi.Pamätám si že sme za PC sedeli neraz aj 4 a hrávali sme Heroes 2 a to trvalo tak 2 roky.Mám na to spustu spomienok.Heroes 2 ma presne tie isté výhody ako Heroes akurát ma navyše 2 nové národy,nových vojakov a možnosť vylepšovať vojakov a množstvo iných detailov.No a samozrejme lepšie grafické spracovanie.
Dávam mu nostalgických 95%.
Asi posledná hra ktorú som hral na svojom prvom PC.Oproti Heroes a Heroes 2 prešla veľkými zmena.Úplne iná grafika,omnoho drsnejšie a komplikovanejšie súboje,úplne iné národy a vojaci,možnosť vylepšiť každého vojaka,množstvo vojakov ktorý nepatria žiadnemu národu,možnosť stavať viacero budov a ich vylepšení,príbehy v Campingu sú oveľa prepracovanejšie a doplnené animovanými videami.
Väčšia prímes RPG prvkov -hrdinovia už neslúžia len na to aby nosili vojakov ale ich fyzická či magická sila je rozhodujúca v boji.
Cely Heroes 3 pôsoby drsnejšie a ako jeho predchodcovia a zrejme je určený aj starším hráčom.
Nevýhodou je že tvorba vlastných máp už nieje taká praktická ako 1 a 2.
Dávam 85%.
Ďaľši diel s perfektnej serie ťahových stratégii (s prvkami RPG).Oproti Heroes 3 pribudlo zase viacej RPG prvkov a hrdina sa stal zase viac platný v boji (už priamo na bojisku).Velke zmeny sa udiali aj na bojisku ktoré je už v kompletne v 3D a taktiež v hradoch kde pribudlo množstvo budov a vojakov.Národy ostali viac menej podobné.Samozrejme že Camping je ešte lepšie spracovaný ako v Heroes 3 a to hlavne vďaka RPG prvkom.
Výhody: podobne ako pri ostatných Heroes + viac RPG prvkov a nová grafika.
Nevýhody: Už len veľmi málo pripomína pôvodný Heroes.
Posledný fakt dobrý Heroes (uvidíme ako na tom bude Heroes 6)
Dávam 85%
Hitman 2: Silent Assassin je naozaj veľmi podarená akčná-strielačka s pohľadu tretej osoby pri ktorej treba aj porozmýšlať.Veľmi slušne grafický spracovaná,zaujímavá dejova línia,detailné spracovaný každý jeden level,možnosť improvizácie v misiách,veľké množstvo perfektných zbraní.Aj keď bola hra dosť náročná veľmi som sa na nej bavil.
Nevýhodou: Sem tam nejaký ten bug,ale nič podstatné.Pre začiatočníkov dosť náročné.
Dávam jej 90%.

Taká Česko,Slovenská verzia Hitmana.Nieje to síce na tak vysokej úrovni ako Hitman ale napriek tomu veľmi zaujímavé a zábavné.

Výhody: Obstojná grafika,dobre spracované misie,zaujímavý príbeh.

Nevýhody: Nieje to na takej vysokej úrovni ako podobné tituly (hitman)

Dávam 80%
Jazz Jackrabbit 2 je prvá hra ktorú som dokončil bez cheatov a iných podvodov.Celkom sme sa bavili na šprintujúcich zajkoch ktorý strieľajú korytnačky.Tak tiež sme ocenili možnosť hrať dvojhru na jednom PC a klávesnici vďaka tomu sa nám to aj podarilo dokončiť.
Dávam nostalgických 90%.



Veľmi podobná hra ako hry série Settlers v tej dobe.Podobné výhody ako pri mojej srdcovke Setlers 2 ale vo vyspelejšom grafickom prevedení.Líšila sa taktiež štýlom boja ktorý bol podobný ako u Settlers 3 a bol veľmi náročný.Nevýhodou boli mapy (levely) v hre bol len 20 levelovy Camping pri ktorom my chýbalo trochu voľnosti.Kvôli neustálym bojom bola takmer nemožné si užiť perfektnú budovateľskú stratégiu.
Dávam jej 80%.
Najskôr musím povedať že žáner adventúr veľmi nemusím ale táto fakt dostala.Je to perfektný mix adventúry (vyšetrovanie,výsluch,logické úlohy) a akcie (prestrelky,bitky,nahanačky na autách alebo pešky) s perfektným príbehom ktorý sa síce začína vlažne ale o to zaujímavejší je na jeho konci.Vyzdvihnúť treba tiež detailne prepracovaný exteriér celé mesto L.A v roku 1940 ale aj interiér jednotlivých lokácii.

Výhody: Perfektný príbeh,perfektný mix akcie a adventúri,detailne prepracované exteriér (mesto L.A) aj interiér (jednotlivé budovy),atmosféra roku 1940 a voľne prístupné mesto,veľký výber vozidiel,slušný počet vedľajších úkolov.

Nevýhody:Priveľa textúr,príbeh sa rozbieha pomalšie,slabo využite voľne prístupné mesto,(niekomu vadí pomenej akcie ale mne nie podľa mňa je jej dosť a predsa len je to adventúra a nie akčná hra).

Dávam: 90%.
Celkom zaujmavé spracovanie akčnej hry z filmu pána prsteňov.V hre vlastne hráš určite pasáže filmu za určité postavy (Aragorn,Legolas,Frodo a iný)

Výhody: Pekná grafika,perfektné súboje z (doslova) stovkami nepriateľov na raz,super komba a špeciálne útoky,možnosť vylepšovať postavy,množstvo postáv,dobre spracované levely,no hlavne možnosť kooperácie viacerých hráčov v jednom levely,v celku zábavná hra.

Nevýhody: Chýba tomu niečo svojské (sú to proste len určité úseky filmu ktoré sa dajú hrať),krátka hra teľná doba,menšie nie až tak podstatné bugy (občas veľmi divné správanie nepriateľov,niekedy nieje možno dohrať level)

Dávam 80% ale fandovia kníh a filmov Lord of the Rings bi dali určite viac.
Na začiatok sa musím priznať že som veľký fanúšik seriálu Lost ale to sa už nedá povedať o jeho hernom prevedení.Tak perfektný seriál bi zaslúžil herne prevedenie a la BioWare niečo v štýle Mass Effect ale Dragon Age a nie len suchý pohľad 3 osoby na udalosti ktoré sa odohrali v seriály Lost a celé to obohatené o slabšiu akciu,priemernú adventuru a nudné dialógy.
No proste typická reklamná hra na Film alebo Seriál.

Výhody: Atmosféra seriálu Lost,detailne spracovaný výzor postáv,slušné grafika a prvky Adventúry.

Nevýhody: žiadna interakcia s postavami,žiadna voľnosť,nudné dialógy,malý a neprístupný herný svet,krátka hracia doba,dlhé a časté loadingy.

Snáď sa mi splní sen a EA a BioWare vytvoria hru na základe seriálu Lost s rovnakou atmosférou postavami a možnosťou ovplyvniť dej a možno aj s možnosťou dosiahnuť iný koniec ako mal seriál...:)

Dávam: 70%.
Jedná z najočakávanejších hier posledných pár rokov.Podľa mnohých ludí aj obrovské sklamanie. Vývojári postavili všetko na perfektnom príbeh čo sa im aj podarilo len s 2 menšími vadami: príbeh je veľmi krátky a zle ukončený.(sľubované DLC to nenapravili).Hra je aj napriek tomu veľmi zábavná s peknou grafikou a mestom.Samozrejme že je celá hra v českom dabingu a nechýbajú ani super hlášky,treba spomenúť že príbeh je veľmi dobrý (len s dvoma vyššie spomenutými chybami).Vec ktorú som vyčítal už Mafii ostal aj v Mafii 2 a to je nudná Voľná jazda (šrotovať auta a vykrádať obchody vás dlho baviť nebude).Dúfam že v Mafii 3 už budu módy Voľná Jazda a Hlavný príbeh konečné spojené do jedného.Napriek všetkému je Mafia 2 veľmi dobrá akčná-strielačka s perfektným príbehom.

Výhody: Perfektný príbeh,grafika,prostredie,atmosféra,český dabing.

Nevýhody: krátka hracia doba,nudná voľná jazda,čudné zakončenie hry.

Dávam 85%.





Ďaľši geniálny výtvor našich Českých bratov.Perfektná akčná-strielačka v štýle GTA no oveľa krajšou grafikou, prepracovanejšími misiami a extrémne pútavým príbehom ktorý nás zavedie do New Yourku v roku 1930 do Cycilskej mafiánskej rodiny dona Salieryho.

Výhody:Krásna grafika, extrémne pútavý dej,detailne prepracovane misie,prekrásne prostredie New Yourku z roku 1930-1938,štýlové staré veterány na kolesách,perfektný český dabing s cool hláškami a ešte jazzová hudba s tej doby no proste Klasika.

Nevýhody: Ocenil by som keby tie 3 modi ktoré su v hre (Príbeh,Voľná Jazda a Extrémna Jazda) boli spojené do jedného modu ako je to u GTA ale inač geniálna hra na tú dobu.

Dávam 95%.
Mass Effect je prvý diel podľa mňa najlepšej hernej série aká kedy bola vytvorená.Je to vlastne začiatok Shepardovej cesty.Oproti svojím mladším bratom Mass Effect 2-3 je oveľa viac štýle RPG,veľ rozhovorov, vedľajších úkolov či už bojových (škoda len že v stereotypných prostrediach 1-typ vesmírnej lode,1-typ laboratória a podobne) alebo tých rozhovorových,prepracovanejší rozvoj postáv a ich vybavovanie.Na druhej strane mu chýba ta dynamika a akčnosť novších dielov.Kedže hru hodnotím ako jeden celok tak jej určite dám 99% ale keby že hra priamo nepokračuje tak bi som ju ohodnotil tak na 95%.

Výhody: Perfektný príbeh,Interakcia s postavami,Grafika,množstvo vedľajších úkolov,hracia doba,množstvo zbrani a výbavy,dialógy, možnosť ovplyvniť dej rozhovormi a skutkami (a to nie len v tom to dieli ale aj Mass Effect 2-3).

Nevýhody: Stereotypné prostredia (vo vedľajších ukoloch),výrazne vlažnejšia akcia oproti 2-3,menšie technické chyby.

Dávam 99%.
V niektorej recenzii som sa dočítal že je to Vesmírna Odysei a tie to dva slová presne vysluhujú túto hru.Podľa môjho názoru posunuli vývojári z BioWare hry do úplne iného rozmeru a hlavne v tom že každe vaše rozhodnutie,každe vaše slovo a každý vás skutok rozhoduje o tom ako sa bude hra uberať,už to nieje len o plnení určenej misie ale hráč rozhoduje otom čo sa bude diať na koho stranu sa pridá či sa bude držať morálky alebo čistého pragmatizmu,či bude mať pochopenie pre iných alebo bude čistý egoista...proste úplné nová generácia hier.Teraz ešte niečo konkrétne k Mass Effect 2 proste úžas perfektná akcia odohrávajúca sa v neprebádanom vesmíre zabalená v perfektnom emotívnom príbehu s obrovskou možnosťou zasahovať do deja hry.
Ale neoplatí sa to tu opisovať to si prote musíte prežiť.Nie na darmo získala táto hra titul hra roka 2010 (tak ako na Konzoly tak aj na PC)

Výhody: Perfektný príbeh (jeden z najlepších ktoré som v hre videl),vzťahy s postavami, dialógy,veľký a rôznorodý herný svet,perfektné spracované misie,veľká možnosť ovplyvniť dej svojimi rozhodnutiami mnoho ďalších veci.

Nevýhody: Vesmír je síce rozsiahly ale je v ňom pomerne málo miest ktoré môžte preskúmať,tak tiež bi som ocenil viacej vedľajších úkolov.

Dávam 99%.
Ďaľšia pecka od vývojárov BioWare.Finálne pokračovania momentálne asi najlepšej hernej série na svete Mass Effect.Neni čo dodať proste grandiózne vyvrcholenie vesmírnej odisey len s menšími chybičkami v detailoch ktoré ale nič nemenia na 99% hodnotení.Hodnotenie hry a u hráčov ale aj kritiky sa pohybuje medzi 90%-100% a u ostatných dielov je to podobné a to už o niečo vypovedá bravo BioWare len tak ďalej.Ešte len pripomeniem že pokračovanie hry je vydávaná každé 2 roky takže perfektná hra sa nemusí vyvíjať 10 rokov.Pre mňa už teraz hra roku 2012 (teda ak neprekvapí GTA 5).

Výhody: Príbeh,Grafika,Interakcie s postavami,dialógy,technické a vizuálne spracovanie,široké možnosti ovplyvňovať dej dialógmi a skutkami,prepojenie na 1-2 diel,slušná hracia doba no proste Mass Effect - Vesmírna Odisea.

Nevýhody: Kto hľadá nájde ale nič zásadné,pomerne oklieštený bojový tým len 6 členov + 1 DLC,minimum vedľajších úkolov a žiadne úkoly pre členov týmu, rozsiahly ale prázdny vesmír,niektorým hráčom sa nepáčil záver (nebol dokonalý ale taku kritiku si nezaslúžil).

Dávam 99%
A tak tu máme uplný záver Shephardovho príbehu a musím sa priznať že som čakal trošku viac (asi som zvykol na vysoký štandart série Mass Effect).Bolo to dosť krátke na záverečnej párty boli len plytké diálógi a zase ráz do akcie nepôjdete zo všetkými postavami ale len stými s Mass Effect 3 + Wrex s ostatnými sa stretnete až na záverečnej párty.Citadela sa reputáciu u mňa napravila až po jej konci keď sa stretávate s každou postavou osobitne a vediete celkom zaujímavé dialógy pri nejake činosťi npr. popíjanie v bare.Ale tak predsa len je to DLC tak nečakajte od toho moc možno budete spokojnejší ako ja.Ale napriek výhradám som veľký fanúšik Mass Effectu a Shepharda a toto DLC som si nemohol nechať újsť a svojím spôsobom som bol aj veľmi spokojný.

Výhody: Aleternatývný pohľad na život Shepharda a jeho priateľov,luxusný dom,kasíno a herňa.

Nevýhody: Krátkosť deja,(interkacii mohlo biť aj viac)

Dávam 90%.

Zbohoh Shephard.



Túto hru som hral už pomerne dávno a už si veľmi nespomínam na všetky detaily hry ale viem že som ju často porovnával s hramy Enter the Matrix a Hitman 2.Viem že ponúkala zaujmavý príbeh a šialené prstrelky a možnosť požívať rôzne triky.

Výhody: Pekná grafika, zaujímavý príbeh,dobrá hrateľnosť.

Nevýhody: Krátka hracia doba.

Dávam 85%.
Celkom zaujímavá striekačka z obdobia 2 svetovej vojny.Medal of Honor je známa značka u všetkých milovníkov hier tohto druhu a práve Medal of Honor: Allied Assault s tým začal.Až za ním prišli seriei Call of Duty a Battlefield.V hre sú detailne prepracované misie (na čele s legendárnym vyvodením v Normandii)Je to taká pohodovka na zimné večery.

Výhody: Historické zobrazenie bitiek v 2 svetovej vojny,pekná grafika na svoju dobu,výborná hrateľnosť,perfektné skonštruované misie.

Nevýhody: Hry tohto druhu je strašne veľa a človeku to už pomali lezie na nervy keď sa podobné misie objavujú vo viacerých slávnych tituloch. (obzvlášť vylodenie v Normandii)




Je to taká tuctová strielačka.Ničím výnimočná ničím zaujímavá len tak keď sa nudíte môžte si z chuti zastielať do nacistov po celej Európe.Podobne som s k nej dostal aj ja kedže som mal starý PC a nemal som internet tak som pri nej istú tu chvíľku strávil.Prirovnal bi som ju tak trochu s Wolfenštainu.

Výhody: Nízke HW nároky,dobrá hrateľnosť.

Nevýhody: Tuctová strielačka z obdobia 2 svetovej vojny ani nie na moc vysokej úrovni.

Dávam 65%.



Ďaľšia Clasika ktorú som hrával ešte na prvom PC (prvý automobilový simulátor čo som hral). S kámošmi sme to istú dobu hrali ale mňa to moc nebavilo. Teda sám som si to skoro nikdy nezapol .Celkom dobrá hrateľnosť a grafika tej doby no strašne malý výber aut a tratí,no a žiadna dejová línia ani minimálna.
S istou dávkou nostalgie dávam 70% no dodávam že v dnešnej dobe bi si ju už len málo kto za hra.


Ďaľšie pokračovanie legendárnej série NFS.Je to mix Most Wanted a Undegranudu.Nieje síce už taký zábavný a ani origínálny ako boli diely MW a Undergraund ale aj tak si sním užije te kopec zábavy.Ale prináša aj niečo nové a tu preteky v kaňonoch,vlastnú partiu,nove možnosti tuninugu (Autoskulp) a konečne aj legendárne auto Ford Mustang Shelby GT 500.

Výhody: Slušna grafika,dobrá hraťeľnosť, zaujímavý príbeh,zopár zaujímavých noviniek (vlastná partia,autoskulp,preteky v kaňonoch)

Nevýhody: Krátka hracia doba,postupne upadajuci príbeh aj hraťeľnosť, striktné zameranie sa na jeden druh aut (Tuner,Muscle,Exotic),nepodstná úloha polície.

Dávam: 85%.


Ďaľši diel zo série NFS a konečne trochu zábavy po nudných NFS Shift,nieje to síce až taká zábava ako pri dieloch Underground až Undercover ale je to celkom slušné.Je to vlastne návrat ku koreňom kde vás čakajú vzrušujúce preteky doprevádzané šialenými naháňačkami s policajtmi a budete mať možnosť biť v roly aj policajtov.

Výhody: Krásna grafika a spracovanie trati,perfektné spracované naháňačky z políciou,možnosť hrať za políciu,veľké množstvo nadupaných aut.

Nevýhody: hre chýba nejaká zmysluplný dej (pripomína staré NFS kde ste si iba zvolili trasu a auto a hrali ste),chýba mi tam nejaký Tuning (aj keď tie nadupané auta ho moc asi nepotrebujú)

Dávam 80%.
Ďalší perfektný diel zo série Need for Speed.Je to takí mix Undergraundu a klasických Need for Speed.K dispozícii budú nadupané auta značiek BMW,Mercedes,Porshe či Lamborghini samozrejme že s možnosťou Tuningu (ktorý je ale dosť slabý). No najväčšou doménou Most Wanted sú určite naháňačky s políciou a mody s ňou spojené.Celé je to zabalené do zaujímavého príbehu a s dobrou dejovou líniou.

Výhody: Perfektné naháňačky z políciou,nudupané auta,pekná grafika, Zaujímavý príbeh a dejová línia.(samozrejme na Racingovku)

Nevýhody: Slabý tuning,(trošku divné ilegálne preteky výlučne cez deň),trate niesu moc zaujímavé.

Dávam 90%.

Je to prvá hra ktorú som hral na svojom 2 PC.Mal som ju už síce na prvom ale na ňom hrávali.Keď sme ju s bratrancom a kamarátom hrávali boli sme ešte malí (cca 11 rokov) tak bola pre nás dosť náročná ale aj tak sme sa nenej dobre bavili.Mala takú zvláštnu atmosféru ktorá vás neustále nútila hrať ďalej a odhaľovať nové trasy a modely aut značky porshe.
Najviac vyzdvihnú ale treba tú zvláštnu atmosféru akú nemala žiadna NFS ani pred ani po,zaujímave trasy a vozidla.

Výhody: Pekná grafika, zaujímavé trasy a vozový park, nezvyčajná atmosféra,dlhá hracia doba,realistické ovládanie.

Nevýhody: Na dnešnú dobu zastaralé,vozidla iba značky porshe,málo druhou pretekov.

Dávam 85%.

Musím sa priznať že ma hra veľmi sklamala.Odmietal som veriť že by to bol taký brak ako o tom tvrdili rôzne servery a defakto aj hráči.Predsa len drsná nahánačka naprieč amerikou to znelo dosť zaujmavo ale opak bol pravdou.Hre proste niečo chýbala bola proste nudné a jedine prečo som ta hrával bol fakt že som chcel dokončiť Carieru.Technické spracovanie je na najvýš priemerne a celá hra je do botky naskriptovaná.Oceniť môžem tak maximálne drsné nahánačky s policiou a podsvetím ale tých bolo sakra málo.

Výhody: Rozmanite trate,niektore sekvencie hry (drsne uteky pred policiou a podsvetím).

Nevýhody: Po väčšinu hry nuda,priemerne technické spracovanie,a množstvo iných detailov.

Musím uznať že to fakt najhoršie NFS aké som hral...no proste nuda.

Dávam: 70%


Hra na ktorú sa znieslo veľa kritiky a je považovaná za najhoršiu zo serie Need for Speed.Ja som ale výrazne proti a ja osobne ju považujem za jednu z najlepších.Hra ponúka veľké mesto,veľké množstvo rôznych druhov pretekov,nadupané auta,solídny tuning, naháňačky s políciou a cele je to zabalené do perfektného príbehu ktorý nema obdobu u žiadnej Racingovky serie Need for Speed (ani novšieho dátumu výroby ako Undercover). Kritiku typu slabé výkony hercov v animovaných videách či nemožnosť hrať za políciu neuznávam.
Nakoniec ešte do dám že je to posledný Need for Speed na ktorom som sa vážne bavil.(ešte trochu na Hot Pursuit ale už nie tak).

Výhody: Spojenie všetkého dobrého čo prinášala seria Need for Speed za posledných 5 rokov,pekná grafika,konečne zaujímavý príbeh.

Nevýhody: Pomerné krátka herná doba,veľmi jednoduché,trochu stereotypné,neprináša žiadne výrazne inovácie oproti ostatným Need for Speed.

Dávam 90%.

Tak to to je prvá Racingovka ktorú som si vážne užil.Je to tiež revolučná racingovka prvá ktorá priniesla drift a drag ale hlavne tuning aut. Pamätám si že keď som sa dostal k tejto hre (v tedy to bola top novinka) tak sa do mňa na ňu prišlo pozrieť asi pol dediny.
Najväčšou doménov Need for Speed: Underground je ale určite Tuning aut (od fargi skiel a menenia svetiel či koliesl cez výmmený blatníkov, krídiel a kapoty až po tuning Motora,Turba,brzd a podobne )

Výhody: Obstojná grafika,herné mody ako Drift alebo Drag,Japonské a Kórejské auta (trocha zmeny od zaužívaných amerických a európskych nezaškodí), samozrejme tunig aut,dlhá hracia doba,perfektné spracované trate.

Nevýhod: Zvláštne a zle ovládateľné menu,divný nákup aut,trocha stereotypné,slabšia dejová línia (ale na tu dobu u Racingovky celkom dobrá)

Dávam 90%.
Naozaj perfektná Racingovka,pokračovanie kultového Underground.V Underground 2 je oproti Underground mnoho vylepšení.Krajšia grafika,oveľa väčšie možnosti tuningu,nove auta a Jeepy ale hlavne možnosť voľne jazdy po meste.Je tam aj istý nábeh dejovej línie.Oproti Underground ma výhody v lepšej hrateľnosti a zábavnosti.

Výhody: Perfektné možnosti tuningu,voľná jazda po meste,veľmi dobre hrateľné a zábavné,dobry multiplayer.

Nevýhody: Trasy už niesu také prepracované ako v Underground,veľmi podobné prvému dielu,trochu stereotypné.

Dávam 90%



Tuctová NHL ktorá praktický nič nové neprináša okrem zmeny v zostavách a v kvalite hráčov.No pri tom to vydaní som sa zdržal dlhšie ako jednu sezónu a celkom som sa bavil.
Môj názor je že NHL bi nemusela vychádzať každý rok ale tak raz za 3 roky a každý rok bi vychádzal len nejaký patch z novými zostavami,hodnotením hráčov a štatistkami.(na PC už aj tak nevychádza vôbec).Myslím že 3 roky bi dokázali spraviť lepši Simulátor ako za rok ale je jasné že bi na tom menej zarobili tak to asi neprichádza do úvahy.

Výhody: Pohodový hokejový simulátor.

Nevýhody: Praktický totožný s predchádzajúcimi dielmi.

Dávam 80%.
NHL 09 je praktické totožná s dielmi 05 až 08,zmenený sa dočkali akurát zostavy ktoré boli aktualizované.Zmena je akurát v tom že zostavu snov si v nej zaručené nepostavíte.(tým ale nemám namyslí 20 najväčších hviezd v jednom týme).Dôvod: 1.Zaručená nemožnosť dostať do klubu super hviezdy ak Crosby,Malkin,Ovečkin ale aj mladé talenty npr. Kopitar,J.Stall a iný,2. Platový strop 44ml.,3. extrémne vysoké platy kvalitných hráčov 7ml. a vyššie ale zrejme to odráža realitu v NHL.

Výhody: Jediný hokejový simulátor,dobrá hrateľnosť,obstojná grafika.

Nevýhody: Praktický totožne ako predchádzajúce diely,nemožnosť zostaviť poriadný tým (spoň nie v prvých 3-4 sezónach).

Dávam 75%.
Dá sa povedať že je to tak trochu revolučný diel NHL prináša totiž to Manažérski mód.Túto hru som hrával niekoľko rokov, či už z bratrancami alebo sám a veľmi som si ju obľúbil.(možno to bolo aj tým že slovenský hokej bol v tom roku na vrchole a v NHL hrávalo veľa Slovákov).Ale okrem manažérskeho modu a celkom obstojnej grafiky toho veľa nového medzi hokejové simulátory nepriniesla.

Výhody: Jediný a veľmi dobrý hokejový simulátor, manažérsky mod,( v tej to dobe bolo v NHL veľa dobrých Slovákov),možnosť vytvoriť vlastný tým a hráčov.

Nevýhody: Veľká podobnosť s predchádzajúcimi dielmy (ale zase menšia ako pri 2005-2009)
NHL 98 je na tom podobne ako FIFA 2001 je to prvý Hokejový simulátor čo som hral (vlastne prvý bol NHL 99 Demo ale tam sa dal hrať iba jeden zápas).Podobne ako vo Fife aj tu som spolu z bratrancami hral za množstvo týmov a hráčov.
Na svoju dobu celkom dobra hrateľnosť aj grafika (oproti FIFA 98 určite)
Dávam zhodne ako u FIFI 2001 80%.
Siarra sa rozhodla po troch Caesaroch že sa vydá do iného obdobia tento krát do starovekého Egypta v podobe stratégie Pharaoh. Hra je veľmi podobná práve Caesarom akurát je po všetkých stránkach vylepšená (ekonomický systém,množstvo budov,odstránenie technických chýb) a je zasadená do inej civilizácie (tento krát Egyptskej) ale čo stýka súbojov je to stále slabé.Dá sa povedať (napísať) že je o niečo málo lepšia ako práve Caesar a to hlavne po technickej stránke.

Výhody: Podobné ako Caesar + zopár vylepšení.

Nevýhody: Nulové súboje.

Dávam: 83%.
Vcelku netypická a riadne perverzná strielačka.Je úplné iná ako všetky doposiaľ známe akčné hry.Ocitnete sa v úlohe mierne trafeného a perverzného típka ktorý bude chodiť po meste a robiť bordel.Na druhú stranu dá sa na tom dosť dobre zabaviť.

Výhody:Veľmi zábavné,ponúka množstvo veci ktoré v žiadnej inej hre nenájdete,dosť dlhá hracia doba.

Nevýhody: slabšia grafika,trošku moc neslušná a zvrátená.(ale to nech každý posúdi sám)

Dávam 75%
Revolučný diel Princa of Persia s uplne odlišnou grafikou a príbehovým zameraním.Hra ma spočiatku veľmi nebavila,takmer žiadne súboje a nie príliš dobré skákacie pasáže.No keď sa ku mne dostala verzia s Českým dabingom uplné ma pohltil zaujmavý epický príbeh a dialógy medzi princom a jeho spolubojovníčkou.Sám som sa divil že ma hra tak chytila keď že bojov tam bolo minimálne jednalo sa skôr o Skákaciu-Adventúru v prekrásnom kreslenom prostredí.

Výhody: Zaujímavý Epický príbeh,Kooperácia zo spolubojovníčkou, dialógy,krásne kreslené prostredia a grafika,súboje s bosmy.

Nevýhody: Takmer žiadne súboje (okrem bosov), stereotypnosť,pre ľudí ktorých nezaujme príbeh hry sa to môže zdať veľmi nudne.

Dávam 85%.
Tak a máme tu zatiaľ posledný diel Prince of Persia ktory bol ale velmi kritický hodnotený rôznimi kritikmy aj hráčmi.Ako podstivý hráč serie Prince of Persia môžem do istej miery s kritykou súhlasiť a to hlavne stým že je recyklácia trilogie (Sands of Time,Warrior Within,Two Throners) a krátkou hraciou dobou no jedným dychom treba dodať že väčšina pozitív s predchádzajúcich dielov mu ostala.Grafika je veľmi dobra a nechýba ani český dabing ale je pravda že som od neho čakal viac.Preto nemôžem súhlasiť s hodnotením menším ako 75%.

Výhody:Obstojný príbeh,pekná grafika,komba,český dabing.

Nevýhody: Veľká podobnosť s ostatnými dielmi,krátky príbeh,chýba atmosféra iných dielov.

Dávam 85%.
Priame pokračovanie Prince of Persia: Warrior Within.Princ sa vracia do babylonu a zisti že ho zase ovládol Vezír.Zase začína pekelná akcia plná akrobatoických kúskov a tvrdých bojov.Prostredie je oveľa detailnejšie prepracované a aj lokácii je viac. (praktický celý babylon).No chýba my tam ta tajomná atmosféra s predchádzajúceho dielu a hudba je tiež malinko horšia (ale napriek tomu perfektná).Celé je to samozrejme zabalené do perfektného príbehu ktorým vyvrcholí celá trilógia Prince of Persia.

Výhody: Presne tie isté ako pri predchádzajúcich dieloch +krajšie a detailnejšie prepracované prostredia.

Nevýhody: Chyba mi tam ta atmosféra čo bola pri Warrior Within,pri súbojoch s bossmy nemožno improvizovať.

Dávam 90%
Tak to to je prvý a podľa môjho názoru aj najlepší Prince of Persia aký som hral.Naozaj perfektná hra plná akcie a akrobatických kúskov či perfektného boja umocnená super hudbou a príbehom.

Výhody: Perfektný system boja,perfektné súboje s nepriateľmi aj bossmy,akrobatické kúsky,výborný príbeh,dobre spracované skákacie pasáže a logické úlohy,perfektná hudba (a to Metal veľmi nemusím)

Nevýhody: Nie príliš prepracované lokacie a je ich dosť málo vlastne stále chodíte dookola (ale mne osobne to teda vôbec nevadilo)

Dávam 95%.


Ten to rok už druhý podarený titul od Capcomu,je to taká sekačka v Cyberpunkovom svete z viac než slušným príbehom (s filozofickým zameraním že pravda,tajomstvá a bolesť majú vo svete svoj význam) a veľmi zaujímavým bojovým systémom (nie veľmi často sa stretávam s kontaktnými súbojmi a už vôbec nie len za použitia končatín (nohy,ruky).Hra je v mnohých smeroch veľmi originálna zo zaujímavým príbehom a adrenalínovými súbojmi. Trošku štvať môže hratelenosť kedže hra bola vytvorená hlavne na konzoly (gamepad).Ale inač veľmi zaujmavá a plná originalít hra,koho zaujíma aspoň trochu cyberpunkový svet musí vyskúšať.

Výhody: Príbeh,atmosféra,grafika,bojový systém,originalita (remixovanie pamäte).

Nevýhody: menšie problémy s hrateľnosťou,trochu lineárne a dosť krátke,žiadne interakcie.

Dávam: 89%.
Return to Castle Wolfenstein je vlastne takou tuctovou strielačkou nie príliš výnimočnou ale celkom zábavnou.Grafika na dobu vzniku bola veľmi slušná,hrateľnosť veľmi dobra,dostatočne dlha hracia doba a obstojný príbeh.Mňa osobne táto hra veľmi nezaujala ale dalo sa to zahrať.(taká vyvraždovačka nacistov a ich diel).
Dávam 70%


Risen je RPG od tvorcov serie Gothic a je mu veľmi podobné.Hrá sa síce odohráva v inom prostredí s iným bez menným hrdinom a príbeh je úplne o niečom inom ale inač sa jedná čistý Gothic.Hra vás pohltí pekným prostredím a grafikov no štvať vás budú dlhé a nudné dialógy a výkendových hráčov dosť zložitá obtiažnosť jak ukolov tak súbojov.Príbeh vyzerá celkom zaujímavo škoda len že sa mi ho nepodarilo dokončiť.RPG systém je rovnaký ako pri Gothic čiže neustály nedostatok skúsenosti a peňazí na novú výbavu:( Vytknem ešte nedostatok voľnosti ako pri pohybe po dosť malom svete tak aj pri úkoloch a rozvoji postavy.Keď to tak zhrniem je to starý dobrý Gothic (trochu odkukaný a už nie taký dobrý) v novom šate a príbehu.

Výhody: Pekná grafika a prostredia,zaujmavý príbeh,rôzne protivníci,

Nevýhody: Málo voľnosti po všetkých stránkach,niekedy až prehnaná obtiažnosť

Dávam 85%.
Risen 2 Dark Waters je druhe pokračovanie PRG serie Risen nasledovníka legendárnej série gothic.Podľa mnohých už nie tak dobrý ako prvý diel ale podľa mňa naopak,veľmi som sa na ňom bavil aj keď mi trocha vadili menšie technické chyby a IT Postav a nepriateľov (ale to už je štandard od čias Gothicu).Kritici mu tiež vyčítajú že neprínaša nič nové s čím tiež nesúhlasím,npr. Príbeh s pirátskeho prostredia,špinavé triky,woodu,pušky.
Príbeh a atmosféra nieje nejak extra ale ja som sa dobre bavil.

Výhody: slušný príbeh z neokukáného prostredia,zopár noviniek (pušky,woodu,špinavé triky a iné),pekné prostredia a celkom zaujímavé úkoly,slušna hracia doba.

Nevýhody: Menšie tehnické chyby,IT postáv a nepriateľov,chýba väčšia rozmanitosť prostredí a nepriateľov,slabé využite posádky a vlažný záver.

Dávam: 90%.
Naozaj perfektná stratégia ktorá ma v sebe strategický simulátor antických ríši a simulátor bojov antických vojsk.Oceňujem spracovanie canpingu kde na jednej veľkej svetovej mape sa bojuje proti sebe praktický celý známy svet.Pri tom to modele niesu potrebné ani žiadne vedľajšie mapy.

Výhody: Perfektný strategický mod,výborný bojový mod,koncepcia Campingu,Veľké množstvo národov,veľké množstvo vojakov a bojových strojov.

Nevýhody: Neustále sa búriace mestá (hlavne vo veľkej ríši),nedostatok peňazí (je nutné to riešiť plienením vlastných miest),trochu slabšia grafika pri súbojoch

Dávam 90%.
Keď som prvýkrát hral túto hru na PC veľmi ma neoslovila ale postupom času som si na ňu zvykol a obľúbil som si ju.No dnes na ňu nedám dopustiť,je to jedna z mála hier ku ktorým som sa vrátil bo dlhých 10 rokoch (v oblasti PC aspoň 5 generácii).Je to perfektná stratégia s peknou a jednoduchou grafikov,prekrásnym prostredím a zázračnými zvukmi prírody ako spev vtákov,šum mora či pílenie rezbára a mnoho iných.Z tej to hry plinie neskutočná pohoda.

Výhoda: Neuveriteľná atmosféra,rozkošná grafika, zaujímavá kampaň a volné mapy,z hry plynie neuveriteľná pohoda.

Nevýhody: Žiadne.

Dávam jej nostalgických 100%.
Daľši diel známej série stratégií Settlers ktorý už ale len veľmi málo pripomína svojich predchodcov.Ten to diel pripomína skôr inú sériu stratégii a to Age of Empires.Pripomína na ich takmer vo všetkom od budovateľského režimu cez ten strategický až po systém boja.Aj napriek tomu že veľmi nepripomína svojich predchodcov je to celkom schopná stratégia zo zaujímavým príbehom ale stále horšia ako Age of Empires.

Výhody:Pekná grafika, zaujímavý príbeh,RPG prvky a hrdinovia,ročné obdobia.

Nevýhody: Malo pre pracované budovateľské a strategické prvky hry (na Settlers).

Dávam: 85%.


Celkom zaujímavá Akčná Hororová Adventúra s veľmi chytľavým príbehom.Adventúry sú síce známe dobrými príbehmi no táto je obohatená a veľa hororovej akcie a perfektne hororovej atmosféry.(krváky typu Doom či BioShock sa v tom to na ňu nechytajú)

Výhody: Chytľavý príbeh,exkluzívna hororová atmosféra (na svoju dobu)

Nevýhody: slabšia grafika, ťažkopádne ovládanie postavy.

Dávam 85%.

Splinter Cell 5: Conviction je už 5 diel legendárnej serie špionážnej stealht akcie Splinter Cell v hlavnej úlohe ako inač zo Samom Fisherom.Hra už síce neobsahuje toľko špionážnej akcie ale zato ponúka oveľa tvrdšie prestrelky ako predchádzajúcich dieloch.Príbeh je tiež veľmi dobrý aj keď bo mohol biť dlhší.Hra síce ponúka pomerne širokú paletú zbrani ale ich využitie je slabé,v pohode si vystačíte s pištoľou s tlmičom a ku koncu hry vám postačí samopal poprípade brokovnica.Musím povedať že je to parádna akcia ale konkurenční Deus Ex: Human Revolution je podľa môjho názoru až na pár detailov určite lepší.

Výhody: Perfektná kombinácia stealth akcie a riadnych prestreliek,podarená grafika, zaujímavý príbeh a misie,obrovské možnosti krytia a využitia priestoru na boj.

Nevýhody: Divný spôsob ukladania,pomerne krátky príbeh,občas chaotické ovládanie (hlavne pri kryti).

Dávam 90%.
Podobný prípad ako (Age of Epires) taktiež som ju hral najskôr ako Demo.Bolo tam k dispozícii jedno kolo a s kamarátom sme ho prešli na všetky možné aj nemožné spôsoby.Užili sme pri tom veľa zábavy.Nehovoriac o tom že na dobu v ktorej sme to hrali to bola nadupaná grafika,perfektná hrateľnosť (možnosť dávať taktické pokyny týmu),realistické prostredie a perfektné zvuky. (hrali sme to v roku 2001)
Dávam nostalgických 90%.

O niekoľko rokov neskôr sa ku mne dostala aj celá verzia tejto hry (kamarát ju stále volal SWAT3 Demo) a bol som rovnako nadšený ako pri Deme.
Tak že aj celej verzii (dovolím si tvrdiť že o dosť objektívnejšie) tiež dávam 90%.
Nie som nejakí extra fanda Racingoviek a vlastne jediné ktoré som naozaj hral boli tie zo série NFS.Preto som rozhodol že vyskúšam niečo iné a skúsil som Test Drive Unlimited.Zo začiatku som bol ohromený čo všetko táto racingovka prináša (úplnu voľnosť po všetkých smeroch, zaujímavú kariéru aj keď bez príbehu a množstvo iných detailov).No neskôr som si začal všímať aj nedostatky a uvedomil som si že to nieje až také perfektné ako to vyzeralo biť zo začiatku.

Výhody: Úplná voľnosť vo všetkých smeroch (môžte sa pohybovať po rozsiahlom ostrove,môžte si kupovať auto bez akých koľvek obmedzení),množstvo auto od starých klasik až po moderné koncepty,veďlajšie úkoly (vozenie modeliek a stopárov,prepravovanie aut a balíčkov),vlastnenie nehnuteľnosti.

Nevýhody: nemožnosť reštartovania ani vypnutia pretekov,málo druhov pretekov ktoré začnu biť časom nudné,dosť nudné trasy, úzke cesty a zákerný civilisti.

Dávam 83%.
Tak ta to hra je Fantasy-RPG v pravom slova zmysle.Obrovské a rôznorodé prostredia kde si na plno môžte užiť úlohu dobrodruha a hrdiny.Hrá ponúka veľa možnosti sa realizovať,veľa úkolov,obrovské množstva zbraní a vybavenie.Hra naozaj ponúka množstvo hodín zábavy v rôznych prostrediach a úkoloch.Na svoju dobo je to hotový unikát a perfektná hra.
Keď sa povie slovo RPG (Fantasy-RPG) tak prvé čo ma napadne je Elder Scrolls asi najznámejšia značka medzi RPG (Fantasy-RPG).

Výhody: Obrovské herné prostredie (na svoju dobu až neuveriteľné),veľke množstvo miest a obchodníkov,veľa úkolov a postáv (postavy ktoré vás môžu trénovať alebo vám zadávajú úkoly),veľké množstvo zbraní,výbavy a magie (možnosť tvoriť vlastné zbrane a magie) a množstvo iných detailov.

Nevýhody: Nie veľmi zaujímavý hlavný príbeh (na hrách mi to veľmi vadí ale paradoxne na Morrowinde ani trochu),v hre sa môžte ľahko stratiť či už v úkole alebo v prostredí.

Dávam: 95%.

Ďaľšie pokračovanie legendárneho RPG zo serie The Elder Scrolls.Grafika sa oproti Morowindu značne zlepšila a prostredia sú oveľa krajšie a živšie ako u Morovindu.No Oblivion aj v niečom stráca na Morrowind a to množstve ukolov a frakcii za ktoré môžte plniť úkoly.(chýba Cisárska légia, cisársky mnísi a šľachtické rody).Ale aj napriek tomu je Oblivion perfektné RPG s rovnakými prednosťami ako mal aj Morrwind a samozrejme že aj chybami.(hlavná dejová línia je zase nie veľmi zaujme).Stále ale trvám na tom že pod pojmom RPG si predstavím hry série The Elder Scrolls.

Výhody: Obrovský herný svet,voľnosť,množstvo úkolov,veľke množstvo zbraní a vybavenia,pekná grafika.

Nevýhody: Hlavná dejová linia zase za veľa nestojí, chýbajú tam niektoré veci ktoré boli už v Morrowinde.

Dávam 90%.
Ďaľšie už 5 pokračovanie snáď naj legendárnejšieho RPG na svete 100% naplnilo moje očakávanie.Neni čo dodať proste typický The Elder Scrolls.U Skyrimu plati že za málo peňazí veľa muziky na dnešnú dobu ma veľmi malé hardvérové požiadavky no ponuká poriadnu dávku RPG dobrodružstva v dobrej grafike,z dlhou hracou dobou,s veľkou rozsiahlosťou a voľnosťou v každom smere.No proste typický Elder Scrolls v novom kabáte.

Výhody: Úplná voľnosť v každom smere (od rozvoja hrdiny cez úplnú voľnosť pri pohybe terénom až po voľnosť v úkoloch), rozsiahlosť herného sveta,prepracovaný RPG systém,dlhá hracia doba,množstvo zbraní,brnení a inej výbavy,veľké množstvo vedľajších ukolov.

Nevýhody: Značne slabší a neosobný príbeh v porovnaní s titulmi od BioWare alebo Zaklínačom,množstvo boguv,menej spoločenstiev (Cechov) a úkolov pre nich ako v predchádzajúcich dieloch.

Dávam: 93%.

Celkom zaujímavá hra v štýle GTA alebo Mafie ale nie na tak vysokej urovni.Hra ale má čo ponúknuť, dostávate sa do role mafiánskeho bosa z vlastnou družinou s ktorou aj bude chodiť na ukoly.Seba a aj svoju partu môžte počas hrania vylepšovať podobne ako v RPG (viac života presnejšie mierenie a iné).Misie su celkom zaujmavé aj keď nie až tak dobré ako u GTA či Mafie no čo sa týka grafiky,spracovania mesta, množstva aut a príbehu tak tam už za GTA a Mafiu strašne zaostáva.

Výhody: Ponúka množstvo veci ktoré hry podobného žánru neponúkajú.(Vlastnu partiu,vlastný zločinecky syndikát,vyberanie výpalného,vojny medzi zločineckými syndikátmi)

Nevýhody: Slaba grafika,malé množstvo dopravných prostriedkov,Príbeh a dejová línia niesu moc prepracované.

Dávam 75%.


The Sims bola v svojej dobe prelomová hra prvý Simulátor života.S kamošmi sme to tiež dosť často hrávali.Vytvárali si ludi a hrali s nimi akože sme to mi.Získavali sme sni my rôznych priateľov,zarábali peniaze a stúpali v rebríčku karieriy. Sa mozrejme sme stavali všemožné domy a kupovali rôzne nábytky.

Výhody: Veľmi zaujímavý žáner hry a s veľkými možnosťami.
Nevýhody: Veľmi ťažké a divné budovanie vzťahov,nemožnosť dosiahnuť vrchol kariery a neustály nedostatok potrieb u simíkov (praktický stále potrebujú jesť,WC,spať,zábavu) a na budovanie vzťahov a kariery ostáva málo času.
Ozaj geniálny Simulátor života.Všetky chyby a nedostatky s prvého dielu boli v tomto odstraňené .Naozaj veľmi zábavná hra s obrovskými možnosťami.Je to jedna z mála hier ktorú si zahrám ešte dnes.Strávil som pri nej naozaj veľa času a zažil veľa zábavy.Keď si ku hre zoženiete všetký datadisky mate naozaj skoro reálny simulátor života.(možnosť chodiť do barov a klubov,vlastniť auto,študovať na vysokej škole,Podnikať,starať sa o zvierata,chodiť na dovolenky a množstvo iných veci)

Výhody: Perfektná hrateľnosť,obstojná grafika,veľké možnosti realizácie.

Nevýhody: Zo pár detailov bi sa do hry ešte dalo doplniť ale to si už vyvojári nechali na The Sims 3.

Dávam 95%.
The Witcher 2: Assassins Of Kings je 2 pokračovanie asi moje najobľúbenejšej PC hry.Po odohraní prvých 2 kapitol som si ju zaradil ako RPG roku a ako jednu z najlepších hier roku 2011 no keď my po dokončení pomerne krátkej 3 kapitoly vyskočili titulky ako po dokončení hry ostal som ako obarený, neveril som tomu čo vidím.Nech sa na mňa vývojári z CD Project nehnevajú ale hru nemuseli ukončiť v polovici príbehu.:(Ale aj napriek tomu hra ponúka úchvatný príbeh a atmoséru a oproti prvému dielu aj veľké množstvo zbraní a výbavy a samozrejme prepracovanejší RPG systém.Škoda len toho záveru,keby hra pokračovala ešte 2 kapitolami na úrovni prvých dvoch a príbeh by bol rozumne zakončený mohla to byť hra roku.

Výhody: Úchvatný príbeh a atmosféra ktorý môžte do velikej miery ovplyvňovať,perfektné dialógy a animované scény,perfektné úlohy,rýchle načítavanie prostredí,Poľský Dabing.

Nevýhody:Slabý záver (hra ukončená v polovici príbehu),obmedzený pohyb terénom.

S veľkým sklamaním dávam 90% fakt nerozumiem prečo to takto zakončili...:(
Nemôžem si pomôcť ale mám dojem ako keby ta hra nebola dokončená čím ma veľmi sklamali vývojári z CD Project,čakal som hocičo ale že u seknú príbeh som nečakal,nič na tom nezmení ani to že to čo v hre je je urobené bravúrne.
Začne asi tým že The Witcher 3: Wild Hunt je vlastne jediná hra ktoru som si kúpil a rozhodne toho neľutujem.Už prvého Zaklínača (The Witcher: Enhanced Edition) som považoval za najlepšiu hru aku som kedy hral a tretí diel ho rozhodne vo všetkom prekonáva.Nemyslel som si že v mojom veku (24) ma ešte dokáže hra takto pohltiť a vzhľadom k sviatkom som mal aj čas a stravil som pri nej intenzvne zhruba 14 dni.A teraz už konkretne ku hre.Skratene: Rozsiahle epické dobrodružstvo v špičkovej audio-vizuálnej kvalite.Na rozdiel ale prináša aj rozsialy a volne prístupný svet.Naozaj hra dokazuje svoju kvalitu vo všetkých smeroch veď vyše 200 herných ocenení hovorí za všetko ba dokonca vyhral aj miny suboj s dlho očakavaním pokračovaním najpopularnejšej hernej serii GTA V.(mimochodom taktiež najpodarenejší diel serie).Ne dámi ale aj trochu nezkritizovať pohy postavi ktorý síce realisticky ale občas neprakticky (hlavne keď sa zaseknete medzi vedrom a balikom sena).Rozhodne odporučam všetkým ktorý si zakladajú na príbehu a interkciach ale tiež bude určite vyhovovať hráčom RPG.Keď to teraz s hodnotím ako celú trilogiu rozhodne sa jedná o najlepšiu najkvalitnejšiu v hystorii hie podľa mňa dokonca predbehla aj Mass Effect.

Výhody: Rozsiahle detailne spracované epické dobrodružstvo (najlepšíe spracovaný herný príbeh v historii),Audio-Vizuálne spracovanie,rozsiahly volne pristupný svet,Interakcie,Atmosfera.herná doba.

Nevýhody: Menšie technické chybičky



Tak tomu to už vravným hra.Hra zo 100% najlepším príbehom aký som kedy videl na hre.Keď som ju začal hrať tak ma veľmi nechytila (hlavne vďaka divnému spôsobu boja) no po dokončení prvej kapitoly ma hra úplne pohltila hlavne vďaka geniálnemu a extrémne pútavému-emotívnemu príbehu ale aj perfektnými súbojmi, prekrásnymi prostrediami a mestami.Ďaľšia skvelá vec je že celý ten to perfektný príbeh bol podaný v geniálnom českom dabingu ale nebudem to tu rozpisovať každý milovník RPG titulov a hier zo silným filozofickým a emotívnym príbehom si musi túto hru určite skúsiť.Dovolím si tvrdiť že na svoju dobu to bol hotoví unikát spojenia riadnej akcie,RPG,super grafiky a geniálneho príbehu (hry podobného žánru a roku vydania Oblívion a Gothic 3 sú generáciu po zadu) no štruktúra príbehu pripomína štruktúry Mega Hitov ako Dragon Age 1-2 a Mass Efect 1-2 ktoré su ale o 3 roky mladšie.Dokonca si dovolím tvrdiť že príbeh a jeho štruktra je v Zaklínačovi ešte lepšia ako u nich.

Výhody: Najlepší (najzaujímavejší,najpútavejší, naj emočnejší) príbeh ktorý som kedy v hre videl,perfektné kombo súboje (na RPG),krásny a detailne spracovaný svet zaklínača,rôzne miny hry iné detaily života Geralta.

Nevýhody: Divný bojový systém (ktorý môže hráča odradiť hneď na začiatku čo bi bola veľká chyba)

Dávam 99%


Tomb Raider je ďalšia stará pecka ktorú som sem našiel.Pamätám sa ako sme to z bratrancom hrávali asi tak zhruba pred 11-12 rokmi ešte na mojom prvom PC.Vlastne Tomb Raider patril medzi moje prve PC hry.Z bratrancom sme sa to snažili hrať ale aj tak sa nám nepodarilo nikam dojsť tak maximálne zabiť zápar nepriateľov či vyriešiť jednoduchší hlavolam ale vďaka cudzím saveom sme nakukli do každého levelu.Na svoju dobu to bola viac než slušná hra.

Výhody: Perfektná kombinácia akcie,skákacích pasáži a logických úloh,rozmanité a slušné spracované prostredia (samozrejmé na svoju dobu),dlhá hracia doba.

Nevýhody: V dnešnej dobe bi si to už len málo kto zahral na mobile a nie to ešte na PC (teda ak bi zohnal nejaký ktorý bi mu to rozbehal..:).

Dávam Nostalgických 85%.
Tomb Raider 7: Legend je taký mix Skákačky, Adventúry a Akčnej-strielačky vo veľmi zaujímavom príbehu a v rozmanitých prostrediach.

Výhody: Dobrý príbeh,rozmanitosť prostredí a činnosti v hre.

Nevýhody: Velmi krátka hracia doba.

Dávam: 83%


Takže táto hra ma u mňa veľa prvenstiev.Je to prvá hra ktorú som hral na PC a je to prvá hra ktorú som dohral až dokonca.Aj keď je pravda že za pomoci cheatov a cudzích Saveov ale tak mal som vtedy 9 rokov.Na dobu kedy bola vytvorená je celkom dobrá grafika aj hrateľnosť,no dnes pôsobi trošku komicky.Dávam nostalgických 70%.


Ďalšia stará kultová hra na ktorú som si spomenul. Pamätám sa ako sme to s kamošmi hrávali a neskutočne sme sa bavili na červíkoch ktoré sa navzájom vyvraždujú rôznymi zbraňami od bazuky cez bojové umenia až po vybuchujúcu ovcu. Tiež sme velmi ocenili možnosť hrania viacerých hráčov na jednom PC.Ešte do dám že podľa môjho názoru sú 2D Worms omnoho lepšie a zábavnejšie ako ich novší 3D bratia.

Výhody: Velmi zábavné, zaujímavý žáner hry,výroky červíkov,možnosť hrať viacerých hráčov na jednom PC.

Nevýhody: Myslím že hra ma všetko čo sa od takého žánru dalo čakať.

Dávam: 80%.
Tak to je maximum čo vám môže Worms 2D priniesť a je to naozaj bomba. Všetke výhody 2D Worms mu ostávajú ale obsahuje oveľa viacej máp,zbraní a módov.Je to naozaj vrchol pre milovníkov Worms (v 2D formáte).Podľa môjho názoru najlepší Worms aký kedy vyšiel len akosi nesúhlasím z dátumom vydania ktorý uviedla redakcia pretože ja som si kúpil Sector v roku 2006/2007 to už neviem presne a na ňom bola práve táto hra.

Výhody: presne tie istý ako u všetkých starších Worms + veľa máp,zbraní,modov a perfektný Multiplayer,český dabing.

Nevýhody: Žiadne.

Dávam 87%.
Na tak túto hru považujem za najlepší simulátor manažmentu aký bol kedy vídaný.No určite sa jedná o najlepší simulátor vedenia Zoo aký kedý vyšiel.Hrá je naozaj perfektné spravená od peknej grafiky,dobrej hrateľnosti až po dobre spracovaný manažment v Zoo.Hra ponuká široke možnosti realizácie, množstvo zvierat,budov a rôzneho iného vybavenia Zoo.No proste veľmi pohodová a zábavná hra s peknou grafikou a aj hudbou.

Výhody: Najlepší Simulátor manažmentu Zoo,pekná grafika,množstvo zvierat,budov, rôznych doplnkov (obydlia pre zvierata,hračky,oplotenia a iné).

Nevýhody: Pri každej hre sa dá ešte veľa zlepšiť a Zoo Tyccon nieje výnimkou.

Dávam 95%.



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |