GAMESCHEATSTRAINERSWALKTHROUGHSCD COVERSWALLPAPERSSCREENSHOTSDOWNLOAD

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21225
5455
5063
1438
1600
7336
6061
12975
1687

Online 1087 users

Užívateľ > malycauner > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Jedna z opravdu nejlepsich her, co tu za poslednich 5 let vyslo.Pribehove jsem z toho byl v pici, jak ve Hre o truny a hratelnosti, grafikou a herni technikou to bylo snad i nejkreativnejsi. Opravdu EPICKA hra plna okouzlujicich prvku se stredovekym autentismem.
Jako fanousek prvniho dobroduzstvi Amicie a Huga me opravdu zaskocilo, kolik veci tehle hre chybelo, a jak moc se herni rozhrani oproti predchudci zhorsilo.Tehle hre po strance hratelnosti a AI chybi logika a funkcnost s predchoziho dilu a proto byla hra mnohdy frustrujici a nehratelna. Kazdopadne po graficke strance a pribehoveho zakonceni je hra opravdu EPICKA a pokracuje v dokonalosti prvniho dilu.


Alan Wake je EPICKY vzor ORIGINALni hry, ktere proste nemam co vytknout.Radne zakoncena DUALOGIE, ktera si me dokazala ziskat opravdu profesionalni hratelnosti, temnou atmosferou, luxusni grafikou, bezchybnou optimalizaci a SPECIALnim pribehem s dobrym koncem.
Alan Wake je EPICKY vzor ORIGINALni hry, ktere proste nemam co vytknout.Radne zakoncena DUALOGIE, ktera si me dokazala ziskat opravdu profesionalni hratelnosti, temnou atmosferou, luxusni grafikou, bezchybnou optimalizaci a SPECIALnim pribehem s dobrym koncem.
+ Grafika
+ Pestrost
+ Pribeh

- Technicke cele spatne
- zbytecne minihry, co nemelo nic spolecneho se hrou
- bugy, ktere byly jen tam, kde to bylo rozhodujici
- hra nebyla zamyslena k tomu, aby to poskytlo hraci herni zazitek, ale aby hrac prohraval dokud nahodne nevyhraje






Picovina, bez quick saves, bez logiky, propracovana, ale nefunkcni !! Checkpointy patri do her, co jim funguje AI, a nezabugujou mapu tam, kde se je nezbytne vratit...




Tuto hru jsem hrával o pulnocích a nemohl jsem se odtrhnout ani k vychcání.Pak přišla mise s tím pohřbem a já to ani za hovno nedokázal projet.Začal jsem hrát jiné hry a po 3 měsících jsem se k tomu vrátil.Dnes je 3.6.2017 a já projel základní AC...Jdu se ožrat :D




Odpad nejvysiho kalibru.Zalozit stealth hru na 1% sance se v urcite vterine dostat z bodu A do bodu B je nejvetsi drzost.Pochopil bych, kdyby byla aspon sance se ubranit, ale ne, proste je to jen o halusu, a takove hry jsou o pici !!
Ja si uzil kazdej AC od 1-3, od Altaira po Connora, od zacatku Desmonada az po jeho konec, takze kdyz rikam, ze toto uz neni AC, ale piratska serednost bez spetky zaujatosti, tak hodnotim jako zastance klasiky! To, diky cemu AC bylo tak jedinecne, v teto brecce neni ani z 1%.Nudny pribeh, bezohledne povinne lodni rpg prvky, kvuli kterym tu hru nejde dohrat ani kvuli kampani mimo Animus.




Sice nevím přesně, proč jsou k tomuto AC mnozí takhle negativní, ale rozhodně to mělo značnou originalitu.Příběhově to bylo velice dobré, a po hratelnosti to mělo 8/10.Každopádně toto nemůžou hodnotit jako oficialní AC, protože to je předělávka z PSP, takže tady je to třeba brát z rezervou.Herní bojový system ani nemohl být jiný, bo Liberation patří k AC3, a ipřesto sae tam objevilo několik komb, co jsem v AC3 nazahlíd.Každopádně až na určité bugy, jsem si hru užil, a s rezervou na to, že je to předělávka tvrdím, že 70% je minimální hodnocení.Nižší si nezaslouží.
Zas 3 kroky vzad - museli ti zajebanci znova zalozit celou hru na plaveni po mori a boj s lodemi.
Black Flag byla katastrofa a oni to udelaj zas.
Okamzite po 2 hodinach vypnuto a odinstalovano - tvari se to jako nastupce legendarniho AC Origin, ale je to zesrane mechanikami a katastrofalne optimalizovanymi cutscenami, ze obetovat tomu dalsi hodiny by bylo nelidske !!




Nejlepší Eziuv díl.Hodně propracovanej a překvapivě záživnej.Po Italii je to velice příjemná změna.nejvíc mi asi vadilo, že tam má desmond absolutně jinej kzicht,Jako by ho animus skřížil s nějakým hispancem.Ale jinak hodně hodně luxusní.




Pribeh super, rozsireni 1 jeden level a nastraje strachu KREATIVNI, ale co ten zbytek??
Oklestit hru tak, ze klicova pozitiva hlavni hry odstranit a nahradit absolutni nefunkcnusti a nechutnou obtiznosti ze hry dela nasilu pokurvenou zbytecnost.V tom je Ubisoft nejlepsi, udelat neco skvelyho a pak to postrat!!


Velice netradicni styl teto hry mi prislo velice atraktivni a tak jsem to zkusil a wow, opravdu se z toho vyklubal pocin s velikanskym potencialem. Trosku problemy s texturama, ktere blokovali pohyb v boji, ale nemuzu rict, ze to je prumerna hra.
Za mne rozhodne nejvetsi skvost roku 2023 ... v dnesni dobe vymyslet a zrealizovat opravdu nekonvencni a bohate FPS RPGecko je pomalu nadlidsky ukon, ale Focusu se to povedlo a hle, opravdu zaslouzi POTLESK... Dekuji za dalsi LEGEND herni zazitek, na ktery budu vzpominat jen s laskou !!
1 DLC se nese v duchu puvodni hry, konkretne navazuje na 1 / 2 koncu. Trosku oklestene a mnohem frustrujici z novych enemaku, co uz hrali trochu extreme na nervy. Kazdopadne se jedna o slusne pokracovani a pristi DLC bude urcite s BABOU ZINOU.
Odecitam 20% za nezfixovatelny bug, ktery zpusobil zmenu obtiznosti a vzal mi 2 skillpointy.
A pak tady je absolutne nevysvetlitelny projev reterdace ze strany tvurcu, a to je absence automatickeho behu a neschopnost si behem boje jakkoli doplnit zivot. Ten zkurvysyn, ktery tohle uznal jako smysluplne by si mel odpikat 5 let v base.Hra je opravdu kouzelna, Grafika, optimalizace, pribeh, rozhrani.System boje je dost nedomysleny, chybi zamereni nepratel, ale jinak je to na rok 2010 nadcasove.Kazdopadne hre chybi nezbytnosti, co se nedaj odpustit, coz snizuje celkovy zazitek.
Zakonceni TRILOGIE ve stylu, ve kterem jsem to vubec necekal.. Kazdopadne, hru mi neslo dokoncit, protoze jsem nevedel, ze seznam misi ma jeste druhy list, kde je FREEZE apod.. Ale, jo ... povedena hra.
Zážitek co se nedá popsat slovy.Reálné, atmosferické, mysteriozní, taktické, záživné, SKORO dokonalé. Jediné mínus je herní system mačkání kláves, které nejde stihat mačkat v rychlosti, jakou hra požaduje.Ale jinak příběhově propracované a herně technicky jak to má být.


Po fiasku Battlefield 4 jsem poněkud pochyboval, že mě další díl nadchne jako BF3, ale toto jsem nečekal.Nádherně propracované dílo s nášupem všehochuťí a dokonale stealth akce.
Příběh, hratelnost, záživnost.
Absolutne neatraktivni, nechutne nesystamaticka hra, ktera ve me vzbudila tolik nadseni pred zahajenim, a pak mi zlomila srdce ...


60% pribehu, hratelnost, grafika, optimalizace, atmosfera = 100%
Posledni mise, checkpoints, systematicnost souboju = 0%..




Dalsi excelentni titul na motivy totalitniho rezimu romanu 1984.Temna atmosfera s obrovskym potencialem a vitecnou hratelnosti.Spolecne s INSIDE patri mezi nejlepsi tituly arcadovych her.
Tato hra me zklamala. V prvni casti te uvede do herni techniky, predstavi svoji nechutnou obtiznost, ale zaujme, protoze se tvari jako ciste STEALTH hra. Potom vsak prijde bossfight, kde se ze hry stava DOOM a k tomuto ta hra neni uzpusobena..nemluve o tom, ze kdyz chcipnes, musis ujit zase 100 kilaku, pracne porazit znova vsechny enemaky a znovu zkusit bossfight, kterej NEJDE prezit, protoze je hra pomala a enemaci reaguji na headshoot minimalne po treti, co jim ho das...


Po 3 hodinach absolutne omrzi, repetativni mise, ve kterych se vracis furt do tech samych lokaci, ve kterych se nesmyslne spawnuji zacheatovani enemaci..
Velmi kreativni mytologicke dobroduzstvi, plne interakce, zvratu, fantasy prostredi a plno dalsiho.
Na hratelnost je treba si zvyknout, pokud to hrajete single.










Nejlepsi, nejpropracovanejsi a nejsilenejsi COD, ktere zatim vyslo.Neubehla vterina, kdy by mi neprobehla husina z toho, jake zvraty tam nastavaly.Pribehove to bylo na 5 hvezdickove urovni a Kevin Spacey tomu dodal tresnicku na dortu.Opravdu nehorazny zazitek, jak po graficke strance tak i po hratelnosti celkove !!


Hra je momentalne, v roce 2023 nespustitelna a Activision odmita pomoct a jakkolili problem resit. Proste pokud hra nejde spustit po 4 letech od vydani, a podotykam, ze to neni mym hardwarem, tak toto opravdu shledavam za nejvetsi selhani !!




Hra je momentalne, v roce 2023 nespustitelna a Activision odmita pomoct a jakkolili problem resit. Proste pokud hra nejde spustit po 4 letech od vydani, a podotykam, ze to neni mym hardwarem, tak toto opravdu shledavam za nejvetsi selhani !!


Zakončení jedne z nejlepší stříleček v historii.Každopádně jsem si 3 světovou vychtutnal v maximálním pohodlí.A momentalne je ve ve vyvoji MW4, coz je pro me zatim jeden z nejocekavanejsich fps titulu 2019.
Když už jsem si tu hru konečně mohl dovolit, tak jsem to dal v nejnovějším stylu.Nádherná vizualita prostředí i děje.
Na tohle COD jsem se mega tesil, nybrz se serie vratila ke korenum. Cod po dobu MW serie a Scifi legendy Advanced Warfare opravdu perlila a prekypovala uzasem jak po graficke strance tak po strance optimalizace a hratelnosti. Takze se zeptam: Kteremu zkurvysynovi v tom Activision tak jeblo, ze tu hru pokurvil nefunkcnima QTEackama, ktere jebali zazitek ze hry a pokud se proste nepostesti, tak to nejde projet ani na popate?? Ty vyvojare museli v detsvti znasilnovat, ze si temito traumaty kompenzuji tyto fatalni dojeby teto hry, jako jsou tanky a letadla...KURVA, nejnelogictejsi picovina, je dat misi za tank, bez jakychkoli moznosti ten tank jakkoli ovladat...Jako ze co to do pici?? Letadla s citlivosti popaleniny 10 stupne a jeste abych bez jakekoli moznosti zamirit nebo se otocit aspon o 45 stupnu musel sestreli 10 letadel ?? Kurva, tato hra je jako Bananovy tvarohovy dort s jemnym piskotovym testem - polite rozvarenou, zhnilou kapustou ... Proste zbytecne a nasilu zmrdanej zazitek!!


Navzdory tem extremne nesmyslnym chybam a nedomyslene technice duelu musim uznat, ze to bylo uzasny westernovy dobroduzstvi s vsehochuti akcnosti a opravdu silnym pribehem.OPravdu nemuzu dat min nez 90, i kdyby si to v mnoha ohledech zaslouzilo.


Gigantické zklamání.Já čekal propracované pokračování legendárního Undyingu, a dočkám se suchého hovna seškrábaného z rok nemyté prdele. Sice je to 2007, ale Undying je 2000, je oproti téhle břečce na technologické urovni o 100 pater výš.Příběh je určitě dokonalej, ale herní zpracování, rozhraní a COOP z toho udělal fiasko.Stejně jako u Mafie 3 ...
Nehorázná řežba, příběh, myšlenka, zpracování, možnosti! Dokonalá hra !! Až na ten konec :D Ale 1 mínus oproti hromadě plusů..


Jako ze startu bylo obtížné se naučit ty obrané komba, ale jak se to naučí, tak ta hra nemá chybu.
Takový typ her neznám, takže rozhodně je tu originalita jak v příběhu, tak v propracovanosti.Já si hru excelentně užil a mrzí mě že to bylo celkem krátký.


Nevim, co bych hre vytknul. Velice originalni stylizace a zaludny gameplay.Rozhodne bych si zahral pokracovani, kdyby se postestilo.




Velikancke prekvapeni.Oproti Crysis 2, kterou jsem ani nedohral, bo me opravdu prestala bavit, tak toto bylo opravdu nesrovnatelne.Pribeh, herni rozhrani, zbrane, stealth, bossfighty, optimalizace a grafika - nemam co vytknout.Jedine minus byl pohyb v podrepu, ktery byl neadekvatne pomaly a mireni ve stihacce, ktere bylo v podstate nefunkcni, a bylo to jen o nahode, ze si neco sejmul.Ale jinak luxusni EPILOG k legendarni serii CRYSIS..
+ optimalizace na 60fps
+ grafika
+ pribeh
+ hratelnost
+ herni mechanismy

- odstraneni quicksaves
- rizeni vrtulniku/tanku = zbytecnost, mor hry
- prepinani zbrani = chaos
- tiche zabiti zezadu




Hra je EPICKA, opravdu je to neco neskutecne zazivnyhoho a po pribehove strance opravdu nema mnoho konkurentu, ale tech bugu tam bylo opravdu, kurva ale opravdu mnoho.Neda se to prehlizet a mavnout nad tim rukou, protoze to striktne ovlivnovalo klicove prvky gameplaye, a hra byla o to min zazivna.Ale i presto se jedna o hru, co se zapise do historie jako jedna z nejlepsich her.
Hra nebyla vubec spatna a myslim, ze po pribehove strance nezklamala. Ale hral jsem to po vic jak roce a uz jsem z te hry nemel takovy vibe a vubec mi nesedly ty zmeny v rozhrani a schopnostech.
Nadprumerne to je, ale ORIGINAL i pres vsechny bugy proste neprekonan.
Absolutně nefunkční hra, bez jakýchkoli vodítek a objektivů.Vydavatel si nedal ani tu práci překalibrovat ovládánní pro PC konfiguraci.Jako rpg tam chybí mnoho základních pohybu, jako je skok, dřep a mnoho dalších.Tu hru jsem hrál 30 minut, a nenašel jsem cestu dál z toho malého, prostorově omezeného kruhu.Pro konzole je to možná hratelné ale pro PC s keyboardem NIKOLI
Vetsi sracku nemohli vytvorit, jedina hra v historii, ktera nedokazala nastavit zamereni nepritele pri boji ... jebu mecem s maximalni presnosti a on to jebe do zdi...hra o hovne bez spetky logiky.
Fekalismus tvorit take hry.
Vetsi sracku nemohli vytvorit, jedina hra v historii, ktera nedokazala nastavit zamereni nepritele pri boji ... jebu mecem s maximalni presnosti a on to jebe do zdi...hra o hovne bez spetky logiky.
Fekalismus tvorit take hry.


Hra je dobra, tematika a hratelnost podle myho gusta, vsechno poskladane tak, aby pokracovala v dokonalosti sveho predchudce ... ale ... hra padala, nektere interakce ktere fungovali v classic verzi tam nebyly dostupne a to te hre uskodilo a odebiralo to celkovy zazitek = tak bohuzel no !!
Jako Darksiders III je neco naprosto ojedineleho, oproti svym dvema bratrum je to ochuzene o mapu a o moznost si dostatecne vydelat na vsechen ten okouzlujici arsenal, v plne pestrosti - ale na druhou stranu se jedna o nejlepsi a nejzazivnejsi dil ... Pribeh oproti predchozim dilum nebyl tak chaoticky a vsechno to bylo uvedeno na pravou miru, takze zazitek se vsim vsudy !!
Valka, demoni, andele, rpg, delka, PRIBEH...vse v jednom z nejunikatnejsich third-person silenstvi z pekla az do nebe.
Valka, demoni, andele, rpg, delka, PRIBEH...vse v jednom z nejunikatnejsich third-person silenstvi z pekla az do nebe.








Epilog k jedne z nejlepsich scifi her v historii buhuzel nedopadl jak se patri.Pribehove, atmosfericky, po strance grafiky a optimalizace to bylo dokonale.Animace, bossfighty (krom toho pavouka) byly velkolepe.ALE, a to je to GIGA negativum - odstraneni puvodniho rpg rozhrani, ukladciho terminalu, 4 slotu na zbrane, nedomyslene zbranove modifikace, robot jako soucast zbranoveho slotu, zajebane umisteni lavic (v mistnosti plne nesmrtelnych nepratel!!).A co KURVA bylo nejvyjebanejsi z cele hry byly ty limitovane otviraci systemy, ktere jsem pico v histerii musel pretrpet.Ten KOKOt, ktery to do te hry prosadil si zaslouzi krach!!
Bylo to z 50% utrepeni, ale i presto dam 70ku, z ucty epickemu zakonceni pribehu.
Jako alternativni pokracovani udalosti z Epilogu Dead Space je to bida, absolutni popreni vseho, o co v trilogii Dead Space slo.Proste jen takove CO KDYBY fajnovka, ale za ukonceni serie dead space toto rozhodne nelze povazovat !!
Snaha tam jde videt, ale to nestaci. Na hru z roku 2013 je to prumer, stovky negativ, ale clovek to dohraje. Vsadim se, ze kdyby to domysleli, a rok by jeste dumali, co vsechno se tam da zmenit , aby to bylo zazivne a smysluplne, tak by z toho byla legendarni hra. Bohuzel ...
Sracka prvni tridy, nefunkcni bojovy system, zombici ve vode po kolena se pohybuji jako na hladkem asfaltu, ale hrac jako s tuny hoven v trenkach.Proste celkove nedomyslena hovadina.


Ve srovnani s Dishonored je toto neuveritelny bullshit.Neni tu snad nic, co by bylo aspon trochu hrani-hodne...Grafika je snad to jedine, co se tu da ocenit.
Nehorázně propracované dílo s neuvěřitelnou zápletkou a celkovým příběhem.Tolik možností a tolik způsobu jak se zachovat a jak se vypořádat s nepřáteli.Zlatem této hry je samozřejmě délka,zážitek z hraní a hlavně ukládání rozhovorů,které uváděli celkový příběh k pochopení.
Samozřejmě tajné jednání a celková možnost tajného zabíjení.Sice mě sralo,že střely do hlav neměli žádný účinek ale to je jen jedno mínus oproti stovkám plusům.Ovšem za 100%.
Toto má být pokračování jedné z nejlepších her své doby??
Za mne totální zvracenost urážející svého předchůdce!!
Nehorázně propracované dílo s neuvěřitelnou zápletkou a celkovým příběhem.Tolik možností a tolik způsobu jak se zachovat a jak se vypořádat s nepřáteli.Zlatem této hry je samozřejmě délka,zážitek z hraní a hlavně ukládání rozhovorů,které uváděli celkový příběh k pochopení.
Samozřejmě tajné jednání a celková možnost tajného zabíjení.Sice mě sralo,že střely do hlav neměli žádný účinek ale to je jen jedno mínus oproti stovkám plusům.Ovšem za 100%.
Něco tak dokonalého snad ani nemohlo vzniknout, ALE VZNIKLO!! Po fiasku s druhým dílem TOTO předčilo mé očekávání snad tím nejlepším možným způsobem.Maximální zážitek z příběhu a realně propracované hratelnosti.Děkuju!!
Něco tak dokonalého snad ani nemohlo vzniknout, ALE VZNIKLO!! Po fiasku s druhým dílem TOTO předčilo mé očekávání snad tím nejlepším možným způsobem.Maximální zážitek z příběhu a realně propracované hratelnosti.Děkuju!!






Takže The Fall na mě zapůsobil rozpolceně.Rozhodně jsem si hru užil, ale v porovnání S Human Revolution je to hodně slabé a osekáné.Každopádně, tato verze ani neměla na PC vzniknout, což cením a jsem za to rád.Hra mě stála 6 hodin ale nedokončený příběh, což nenávidím.Mělo to pár výhod oproti oficiálu, ale taky tam chybělo několik zásadních prvků. V poměru zážitek - hratelnost tomu s velkou rezervou dávám 70%.


Co na TO říct? Absolutní zážitek.Hru jsem si dokonale užil, a to je to, co od her očekávám.Za mně je to jedna z nejlepších her své generace a jsem hrdý, že jsem si ji užil.


Jako zakonceni cele serie Dishonered je to super. Kazdopadne se jedna o DLC, a az na par novinek si pocina prumerne. Pribehove zakonceni jak DLC z prvniho dilu, tak Hlavni dejove linky je ale SUPER.
















Jeden z nejvetsich hernich titulu, co byl zatim vytvoren.Ma to vsechno, co vyzaduje dokanaly zazitek z perfekne realisticky zpracovaneho sveta plne zla, ktere ucite poslusnosti nehoraznym arsenalem. Mohl bych basnit o tom, v cem vsem se ostani tituly tohoto zanru nemuzou vyrovnat tomuto bescelaru, ale neni treba, tuto hru dlouho nic neprekona.
Prvni dil byl dokonalej a stala se mou srdcovkou.Dokonalej byl predevsim tim, ze byl svuj a nedrzel se zadnych rpg norem levelovani, jako to dnes dela skoro kazdy vyvojar. Bohuzel, i Techland se nedrzel sve originality z DL1 a nastavil pokracovani na jedno z nejhorsich hernich mechanik jake do hry muze clovek dat, a to je LIMIT. Nebyt moznosti se zbavit te spíčené imunity, hru bych vypnul, odinstaloval a hodil bych 0 procent dojebanost, ale to se dikybohu nestalo.Hru jsem si nastavil na podminky z prvniho dilu, aby jsem mohl pokracovat v zazitku, ktery mi prinesl DL1.Dokonalost rezby, pribehu a rozmanitosti byla zachovana, ale po technicke strance to bylo nekdy opravdu utrpeni.BUGY, coz mi zasazovaly instant killy opravdu nelze opomenout a nemluve a re-spamovani nepratel v temnych zonach, coz bylo k zbliti.Kazdopadne odehrano komplet za zhruba 100 hodin a celkove relativni spokojenost.Kdyby se jednalo a prvni dil v serii dal bych 100, ale ponevadz jsem byl donucen si hru upravit, aby nebyla suzovana LIMITEM, tak je na miste snizeni.
Hra ztratila koncept, pribeh se stal az moc laxni, jizda zasranym autem zaplnila 80 % hry a bouchavci na kazdem rohu co na tebe privolaj hromady behavcu tu hru uplne zkurvilo.No ale z ucty k tomu, co tam zustalo zachovale to jeste ocenim, jak nejlip muzu.


Pribeh - 100%
Hratelnost - 50%
Technicky stav - 70%
Celkova funkcnost - 40 %

Frustrujici hratelnost, ktera ubira 50% z celeho pozitku, ktery mohl byt jinak super.
Evil West rozhodne nepatri do Beckovych her, naopak svou exklusivni hratelnosti, rozhranim a tempem patri do skaly her, co tu za posledni roky opravdu chybelo.Obtiznost hry je v prvni polovine opravdu nesnesitelna i na Normal, ale cim vic skillu naberete, tim se zacnete i zlepsovat. Rozhodne bych u hry nezustal, kdyby me neuchvatil i samotny pribeh Fantasy-Westernoveho zanru.
Ten koncept byl v te dobe velice atraktivni, hru jsem projel dvakrat, ale druhy dil mi to tehdy neutahlo.V podstate jsem ani nechapal pribeh z perspektivy tvurce, ale podle toho jak to vse probihalo.Ale pak jsem si precet, o cem ten pribeh je,a hra se mi znechutila.Ale na tenhle dil budu vzdy vzpominat s laskou.
Strašně nudné, hlavní dějová linka celkem o hovně.Chybí tu dobývání uzemí a v průběhu tam dobýváš furt ty samé lokace, takže opravdu celkem o hovně!!
Jediné plus = pribeh a grafika.Vsechno ostatní je k hovnu.Stealth akcni položky nepoužitelné. Vsechno co děláš v té hře se stane bezvýznamnym, takže ti sežere čas i zážitek.Hře chybí realita z perpektivy hráče, ne jen počítače.Ubisoft u této hry neuvažoval racionálně, když do hry nedal quicksave.Uvidíme, jak na tom bude FC4 a Primal, ale toto není stealth hra, i když se tak tváří.
Jásná 70ka.Oproti hlavní hře je toto o tři řady výš.Je ironií, že je pro mě Far Cry 3 zklamáním, zatímco je pro mě tento titul dokonale zpracovanou s dokounalou herní technikou a dokonalou optimalizací.Ale příběh nebyl zajimavej a furt to má ty své FARCRY3oviny, které dost potlačujou zážitek z hraní.Ale jinak, tento titul, super !!
Toto byl nehorazny zazitek !! WOW !!
Sel jsem do toho nejmensim ocekavanim a dostal jsem jednu z nejlepsich her vubec.
3ti dil to predcilo uplne ve vsem.Byl to prvni Far Cry, ktery jsem kdy dohral, protoze se mi to neznechutilo po par hodinach, jako predesle dily, hlavne nechutna FR3.
Ubisoft se prekonal, a verim, ze DLC z Himalajema me nezklame.




Hral jsem 20 minut a umrel jsem nudou.Hra hned ze startu postradala to, co predchozi dily delalo tak unikatnim: Epicky prolog, kterej te vtahne a donuti te ve hre zustat.Misto toho ti nelitostne oznamila, ze hra bude probihat v cutscenach na 30fps, s cernymi pruhy a mimo first-person.Dobra, a i kdyz tyhle klicove aspekty ze hry vystranily, porad tu je pribeh, kterej se v prvnich 20 minutach snazil imitovat kouzlo FC4 a tim te v podstate ani nejak nepresvedcil, ze ma smysl pokracovat.Mili hraci, musime se smirit, ze v dnesni dobe se povede udrzet kvalitu pouze 1 z 10 hernich serii...SMUTNE!!
70 hodin, ktere mi nikdo nevrati, ukonceni hry bylo nudne, zdlouhave a zkurvene nerealne ... bossfighty byly snad to nejhorsi, co kdy ubisoft vymyslel, slo videt, ze herni mechanismy a systematicnost v teto hre vytvarela nejaka banda zkurvysynu, co si neumi ani utrit prdel, kdyz vyserou takovouhle sracku ... hra byla cim dal horsi a horsi v prubehu, a 40 hodin jen tak neslo zahodit a nedohrat ... proste FEKAL !!


Snad jediná závodní hra, která mě kdy bavila, kromě NFS MW 1..A baví mě i po deseti letech.Pár nepříjemných nedostatků to má, ale na rok 2006, je to umělecké dílo mezi auto hrami.






25 - Grafika
25 - Optimalizace a TAKTICKY rozhrani

A ten zbytek dalsi hra s nadejnou excelenci, kterou zamerne posrali tim neubozejsim zpusobem, a to tim, ze tam nedali zachytne checkpointy, diky kterym a moznosti, si zopakovat lokaci - 20 minut jedes stealth, pojebes tam 30 vojaku a pak ta hra hodi glitch, ktery zpusobi nezdar mise a... zase znova?? Ktera pica takhle nastavi hru a pak to hrde vyda? - ANO, PICA Ubisoft!!
desna optimalizace, lagy pri nejcastejsich interakcih ... takovy name musis dotahnout do konce, ne to udelat z 25 % a pak za to chtit prachy.


LUXUS!! Tato hra vas bud chytne a nebo ne .. neni nic mezi tim.Excelentni hratelnost, pestrost magickych prvku a spektrum japonske mytologie... jako za mne prvotridni vytvor!!
Nebyt curaka, co tu u kazde hry pise stejny koment, si hra udrzi krasnych 95%..Za mne je tohle opravdu Epic Story Game s opravdu povedenou grafikou, optimalizaci a hratelnosti doprovazene severskou mytologii a legendarni pestrosti arsenalu.Verim, ze do par let vyjde na PC i Ragnarok a ja budu mit tu cest pokracovat v dobroduzstvi Kratose jeho maleho poloboha.
Toto bylo prvni gta, ktere jsem dohral do konce a zaroven to predcilo vsechny predchozi dily dohromady.S klidem muzu rict, ze je to DOKONALOST ve vsech smerech.
San Andreas patří mezi hodně luxusní nadílku akčních nášupů.Ačkoli tam bylo celkem dost možností a příběh je opravdu progengsterován, tak co se týče závodů,autoškoly a odporně neprojetelnou letoškolou je hra celkem schválně zkažena.Akční mise jak mají být ale narvat tam zbytečné letadla,které vic jak 60% hráčů nedokázalo projet,tak to je smutné.


90%GUN
První WESTERNGAME, kterou jsem kdy hrál, a to za časů, kdy jsem se táhnul se starým trabantem. Báječný koncept, hratelnost, příběh - grafika na tu dobu dokonale optimální.
90%GYLT
Rozhodne jsem necekal, ze se mi tato hra az tak zalibi. Koncept kombinujici Alan Wake a Styxe v ponure povidce o male skolacce zachranujici svou sestrenici pred monstry, jenz si podminili male mestecko zakladajici si na dulnim prumyslu. Bohuzel je to hra na 6-8 hodin a ma nekolik chybejicich clanku, jenz by tam nemuseli chybet.




Nikdy jsem nebyl zastancem ani fandou HALO hry. Zkusil jsem hrat 1 a 2, ale proste si to neziskalome sympatie. Kozdopadne od prvniho nahledu na hru HALO Infinite jsem vedel, ze tu hru rozhodne chci zkusit, a NEZKLAMALA me. I kdyz jsem ji hral v anglictine a neznal jsem pribeh puvodnich 5 dilu, presto si me ziskala a musim rict HALO 7 rozhodne patri na seznam her, ktere musim hrat.


Naramne atmosfericka pribehovka co bohuzel nedokazala vyuzit potencial v hratelnosti ... hra probiha ve 3 porad se opakujicich sekvencich, a z toho 2 jsou labyrintalni nezazivnost a hardcore puzzle. Nez hledat dalsi obrazec v tyhle nasilu podelany hre, to radsi projedu znovu Mafii a bude to mit 1000x vetsi smysl.
+ Grafika
+ Atmosfera
+ Pribeh

- dropy FPS
- nuda a frustrace v puzzle sekvencich
- kdyz chcipnes, jedes new game+


Tato hra má všechno,co od her vyžadují opravdu vášnivý hráči,kterým jde o taktický zážitek.Je tam k dispozici jak taktický mod (strategický pohled),tak i akční mod z pohledu 3 i 1 osoby.Opravdu je to hra,která vyžaduje promyšlení taktiky dle požadavku hráče.Pokud si hru opravdu chce člověk užít,tak jedna mise ho vyjde i na hodinu a půl.Atraktivní je taky engine,který byl použit i v legendárním díle Mafia 1.








Nejlepsi Hitman zatim.Tvurci se uplne odchylili jak od predchozi herni techniky, tak od zajimavosti pribehu.Par nervu kvuli nedomyslenym checkpointum jsem chyt, ale v podstate je to extremne zazivne stealth dobroduzstvi.


Horizon ma jeden extremeni problem: 3 klicove zapory masivne prevazuji jeho 3 klicove klady.
+ Krasna grafika (krasna, nerikam fukncni), opravdu se povedla ta vizualni konstrukce
+ Originalita - Svet ovladajici stroje a lide zpet ve staroveku, opravdu jedinecne.
+ Pestrost fauny tech stroju, jejich tam opravdu hodne a pusobi to opravdu propracovane.

- Technicky stav je na tom dost bidne, a to i po dvou letech po vydani na PC.Myslim, ze to musi
byt neprijemne kazdemu, kdo si chce hru uzit, kdyz se ti kazdych 15 vterin trhne obraz.Hra totiz
nezvlada vykreslovani textur bez toho, aby hra na vterinu trhla a pritom hra je o prozkoumavani
sveta kde dochazi k neustalemu vykroslovani novych oblasti, takze ...

- OMEZENOST: paradoxne jak je hra pestra, tak zaroven dost omezena.System kontaktnich boju,
stealth technik a lootovacek je dost nezazivne a na jedno brdo.Nejvetsi OMEZENOST, ktera tuto
hru pohrbila je velikost inventare.Pomer toho co potrebujes nalootit ku velikosti inventare je
1:100, coz znamena, ze bez nejake truhly, kde si muzes odkladat loot je to jeden z nejhorsich
loot systemu v historii RPG her.

- Velikost sveta je hoodne velka ale zazivnost hry je hoodne, ale hoodne mala.Po 20 hodinach
zabijeni, stroju a lootovani pro upgrade postavy me hra omrzela, a to jsem se jeste ani nedostal
k 15% pribehove linie, protoze TU, nasi mili vyvojari dali az na konce cele te velke mapy.Takze
te vyvojari donuti, obsadit vsechna taboriste a vesnice, zabijet velke stroje, protoze potrebujes
veci, bez kterych se neobejdes v dalsi casti pribehu a tak to jde furt dokola a najednou te hra
zacne extremne nudit a zjistujes, ze ti vlastne nema co nabidnout.

Holt nektere hry proste exceluji pouze v tom, ze projebou svuj potencial.

Opravdu nejlepší na této hře je, že je sestavena ve stejném grafickém enginu,jako je legendární Mafia 1.
Hra má pěknej příběh a propracované mise. Samozřejmě že se velice oceňuje i možnost tajně se proplížit či zabíjet nepřátele. Opravdu,komu jede Mafia 1,tak tuhle tu hru si nezapomeňte zahrát.


Hra predcila veskere ocekavani, opravdu neskutecne zazivne dobroduzstvi napric alternativnimi realitami ovlivnujici kazdickou soucast pribehu a k tomu je vse marinovane v motivu udalosti v Chernobylu ... Nemam co vytknout, proste mistrovske dilo.
Hnus.Hral jsme to 20 minut a po představení bojové techniky se mi chtělo blít.Jeden musí z kola ven podstatě je nehratelná ptákovina


100%INSIDE




Takový Bond už bohužel nikdy nevznikne.Nejlepší Bond je s Craigem, a tady je i nový příběh mimo film.Tohle mělo vše, co hry o agentech potřebují.
To mu se říká profesionální stealth hra.Na svou dobu je to opravdu propracovaný unikát. Každopádně, vše má svou vadu na kráse, a zde to bylo velice omezené vyklonování do stran.


U hry me trochu zarazil technicky stav, na to ze je to rok a pul stare a grafika vypada jednoduse, ale po tech 5 minutach me to moc nezaujalo...hra je FREE na Steamu a treba se k ni nekdy vratim a dam ji druhou sanci, prozatim hodnotim ciste jen muj dojem.
Journey je dokonale proziti dobroduzstvi uzasneho sveta a symbolicky poukazuje na cestu zivota od narozeni po smrt. Nadherny herni zazitek !!




Takze po projeti tohoto velkolepeho titulu mam jen jednu otazku: proc KURVA takhle nezpracovali prvni dil.Druhy dil je presny protiklad vsech zaporu toho odpadu, co splodili poprve..A ironocky zkritizovali toto nez aby vycetli tu nehratelnost jednicky.
Za mne je toto sice kratka,ale dostatecne zazivna strilecka s exkluzivnim pohledem ze treti osoby.


Dokud se to technicky nespravi, tak je to nehratelne.Mam comp, ktery si takove hry podmanuje jak nic, takze je nemozne aby to bylo nedostatkem vykonu.Hra se strasne trha a je extremne neprijemne, kdyz se to nahle trhne behem boje.
150 hodin, prozkoumano skrz na skrz, neni vec, co bych v tehle hre nevyzkousel!!
+Pribeh (Daniel Vavra opet nezklamal)
+Grafika
+CZ Dabing
+zbrane a vybava
+choice system
+plnohodnotne DLC rozsireni
+kostky

-UNREAL NPCs
-nefunkcni bojovy system
-UNREAL stealth kill
-ty muzes hovno oproti tomu co muzou NPC enemaci
-BUGGY,BUGGY,BUGGY - tolik buggu nema ani Skyrim a CyberPunk 2077 dohromady
-velice opozdene nacitani textur
-absolutne zadna logika v chovani, boji a moznostech vsech NPC
-nadbytecna a zbytecna frustrace z technik, ktere v te hre vubec nemuseli byt, a bylo by to i realnejsi
-nutnost si kupovat a sbirat savy - to je absurnost nejvetsiho kalibru

Podotykam, ze hru jsem hral 2023, tudiz 5 LET po vydani, takze neexistuje vymluva, ze hra este neni hotova.Realisticka hra? Kurva tahle hra je realisticka JENOM v podminkach, ktere pusobi na tebe, ale NPC si muzou doslova delat co chteji !! Neomezenou staminu, neomezenou nosnost, neomezeny skill, neomezenou moznost protiutoku, muzou doslova vejit do tebe a zevnitr te rosekat!! Takze sorry WarHorse, realicnost teto hry je sotva na 30%...








Ocekaval jsem prilis.Opravdu jsem se snazil prekousnout ty klicove chyby, ale neslo to.Nestoji davat energii tak nesystematicke herni technice, nelogicke rozmisteni checkpointu a nezazivnymi bosfighty.
Mrzi me, ze zrovna tak originalni namet musi mit tak zajebanou sestavbu.
Tohle to bylo EPICKY dobroduzstvi plne agonie z rozhodnuti, ktere pred vas osud postavi.Pokud bych tuto legendarni story game mel definovat par slovy, tak: RODINA NA PRVNIM MISTE !!
Tohle to bylo EPICKY dobroduzstvi plne agonie z rozhodnuti, ktere pred vas osud postavi.Pokud bych tuto legendarni story game mel shrnout par slovy, tak: RODINA NA PRVNIM MISTE !!
Tohle to bylo EPICKY dobroduzstvi plne agonie z rozhodnuti, ktere pred vas osud postavi.Pokud bych tuto legendarni story game mel definovat par slovy, tak: RODINA NA PRVNIM MISTE !!
Tohle to bylo EPICKY dobroduzstvi plne agonie z rozhodnuti, ktere pred vas osud postavi.Pokud bych tuto legendarni story game mel shrnout par slovy, tak: RODINA NA PRVNIM MISTE !!
Tohle to bylo EPICKY dobroduzstvi plne agonie z rozhodnuti, ktere pred vas osud postavi.Pokud bych tuto legendarni story game mel shrnout par slovy, tak: RODINA NA PRVNIM MISTE !!












Zkurvysynsky, zakomplexovany buzerant, co se vylozene musel nasrat do herniho prumyslu a zkurvit tak jeden z nejlepsich konceptu 2D her ... at ten zkundykzicht, co to nazval logickou hrou a sesral to tunami nelogickych limitu je odkazan zrat vlastni hovna na 60 dni, at si uvedomi, jak spatne se rozhoduje !!


Mafia II je vysoce obstojne pokracovani NEJLEPSI HRY STOLETI: Mafia: The City of Lost Heaven.Jde videt, ze o scenar pribehu se opet staral mistr Vavra a hratelnost je excelentni.V urcitych castech chybi moznost si ulozit hru, ale otevrenost sveta je vynikajici, zasnezeny New York, kapitola ve vezeni, pestrost zbrani, cesky dabing, a mohl bych jeste pokracovat.Oproti GTA IV, ktera je starsi a neskutecne nehratelna, je toto rozhodne hra roku 2010.


Hra mela vyresit veskere technicke problemy spojene se sputenim Mafia II Classic na nynejsi vyspely hardware, ale selhala.Vykreslovani behem jizdy autem zpusobovalo zaseky a v nekolika oblastech, kde se hodne strilelo hra spadla na 20fps a vubec za to nemohlo graficke nastaveni hry.Ale i tak se to dalo dohrat, ale zazitek, o kterej me tenhle remastered okradl je k nezaplaceni.
Jako Remake nejlepsi hry 100leti se to povedlo po graficke i dabingove strance.Nektere herni prvky jako stealth, kryti za prekazkou byly ocenitelne.Tak, o to je asi vse.Pribeh byl sice krapet rozsiren, ale absolutne nekorespendoval s PUVODNIM mistrovkym dilem, ktere Daniel Vavra pred 20i lety predstavil hernimu svetu.Epilog byl absurdne prevypravenej a jako FANDA Mafia 1 rozhodne muzu s klidem rict, ze hra si po strance reality a celkove myslenky znacne pohorsila.Ale co byste cekali od tvurcu posrane Mafie 3, ktera spada snad pod jednu z nejvetsich shitu v hernim svete.Ale jinak jsem to dojel a pro dnesni generaci asi je pochopitelne zajet tenhle Remake, nez si hrabnout do archivu pro nesmrtelnou Mafia: The City of Lost Heaven.
Mafia byla,JE a vždy bude jedná z nejlepších her století.
PŘÍBĚH, DÉLKA, ZÁŽITEK, REALIČNOST, MOŽNOSTI, AKCE,
NAPÍNAVOST, MYSTERIOZITA, HUDBA LADÍCÍ S PŘESNĚ DANOU
SITUACÍ A ZVRATEM.NA TU DOBU JE TO DOKONALÉ DÍLO!!
100 % je ještě dost málo na to,aby to zvládlo ohodnotit tak
BEZKONKURENČNÍ KLASIKU.




Jedna z nejlegendárnějších third-person hra v historii.Projel jsem to asi 4x, a pokaždé jsem si to dokonale užil.Bulal jsem školu a hrál to celé dny.Po všech stránkách absolutní zážitek.Ale u žádné hry jsem se tolik nenervoval, jako u této, ale ty nervy za to stály :)
Furt dokonalý zážitek i když příběh trochu slabší.Ale přidáné herní techniky, mysteriozní průběh, bullettime sice posrali, ale přesto furt ten starej Max.
Co bych k tomu řekl.Čekal jsem 5 let, abych si konečně zahral Epilog k jedné z nejlepších her v historii.A nezklamal mě.Jediné mínus byly checkpointy a nesnižování kritického zdraví.Ale zážitek na celej život :) Drsnéj a brutální děj ale štástnej konec.Ať žije MAX PAYNE.
Zkratka Arcadovy zážitek.Opravdu graficky i technicky propracované dílo.Doporučuji každému.Jediné mínus je hratelnost s myší, ale to se dá překousnout.Jinak se opravdu divím, že tato hra tu zde ještě není hodnocena, tak aspon mám tu čest, a jsem první kdo to tu ohodnotí :) Originální TOP plošinovka.




Snad moje první válečná hra,kterou jsem kdy hrál.Mělo to perfektní zpracování misí,válečného prostředí a i vzájemná realita zabíjení celkem ušla.Příběh byl zasazen do historických události a krásně zakončen.Na svou dobu je to top dílo.90%.


















Zasranej mezernik !! Opravdu u zadne hry jsem nezazil tolik frustrace u nefunkcniho mezerniku jako tady.Hra je rozhodne uzasnym pokracovanim a az na obcasnou nefunkcnost interakce s mezernikem byla hra velice zazivna.








Fraska, hnus, odpad, absurnost, nuda, nehratelne, no keyboard nastaveni a neskutecne oflakla pc verze...to jestli je to na konzole dobre me nezajima, vyslo to na pc a je to extrem bulshit.
Úžasnej styl akčních old school stříleček.Na to,z jakého je to roku je to exkluzivně propracovaná hra a to jak v rámci grafiky a ovládání tak i délka a příběh.Je to realistické a originální.Já dávám za 100,protože jen málo her takového stylu je tak živě realistické.
Tak svého předchůdce to teda nedoběhlo.Jako, grafika bylo slušně zpracovaná, ale profesialnost hry tak slušná nebyla.Mnoho nervů a mnoho nelogických jednání nepřátel vůči tobě té hře hodně uškodilo.Ale v poměru jsem si tu hru celkem užil.Takže takhle asi...


Frustrujuci, mnohdy unlogic a extremne limitovany pocin, ktery ovsem dosahl toho, ze jsem to dojel do konce...za mne je kazda hra, kde se musis za kazdou cenu divat na jiny gameplay ci navod selhanim...porad neco nefungovalo, porad jsem neco nemoh najit a porad to po me chtelo, abych znal veci, ktere mi ta hra sama nerekne...Hry proste maj vzdy nejake trapeni, ale tohle byly vylozene muka!!
90 vterin a vypnul jsem to, hodnotim ciste jen fakt, PC verze teto hry neni PC verze supportla pro klavesnici, ale ciste jen pro X-Box ovladac. Nevim jakou jsem mel verzi, ale hra mi nespustila uvodni cutscenu a hned me hodila do gameplaye, ale to uz je jedno. Predchozi hra nebyla nic extra, ale mela kouzlo, ktere ovsem toto pokracovani nema a uz vubec se vyvojari nesmohli ani k zachovani quicksaves a puvodniho ovladani klavesnici.
Hra zabalena do nekrasnejsiho a nejuchvatnejsiho obalu, ale uvnitr je to nejvetsi svinstvo, co kdy herni prumysl zplodil.
Hra zabalena do nekrasnejsiho a nejuchvatnejsiho obalu, ale uvnitr je to nejvetsi svinstvo, co kdy herni prumysl zplodil.
Planet ALPHA je dalsi EPICKY nastupce INSIDE a rozhodne je to jeden z nejkouzelnejsich 2D pocinu, co kdy vzniknul. Vyvojari vsadili na detailni atmosferu s nadhernou a zaroven nebezpecnou faunou a florou, ktera celi destrukci zahadnymi ,,terminatory,, v cele s temnym Baymaxem, kteremu se z nejakeho duvodu nelibis.
Dokonaly nastupce INSIDE a dokonce i jeho pokoritel. Hra si zislala misto v mym srdci a doufam, ze vyvojari z Wishfully budou pokracovat v takovymhle konceptualu, ponevadz jejich prvni pocin se EPICKY povedl.






Musím uznat,že tohle už není Polda.Snažily se až o moc detailní grafiku,že to zcela zkomolily.
Bylo to nějak až moc divné a ztratilo to zcela to originální kouzlo,což můžem spatřit v předešlých dílech.Prostě je to zcela jiná adventura.NE POLDA!!
Musím uznat,že tohle už není Polda.Snažily se až o moc detailní grafiku,že to zcela zkomolily.
Bylo to nějak až moc divné a ztratilo to zcela to originální kouzlo,což můžem spatřit v předešlých dílech.Prostě je to zcela jiná adventura.NE POLDA!!




100%Portal
NIkdy nezapomenu na ten moment, kdy me pohltil Portal a prenesl me do uzasneho pribehu.Byl to moment, kdy se me Plechovka snazila usmazit v peci a ja si rek: Tak jo, nebyla to spatna hra ... A pak, bum, obratil se osud cele hry i osud meho nazoru pro ni.Nejlepsi hry si nejvic uzijes, kdyz je podcenis.
Portal bude vzdy patrit k mym srdcovkam.Je to presne ten typ titulu, ktere te vzdy necim prekvapi a vtahne do uplne jineho prostoru, nez ktery je ocekavan.Pribehove se to nema s cim srovnat, graficky na vrcholu, i nad nekterymi hrami z 2018.Neskutecny zazitek plneho dobroduzstvi a dokonaleho zakonceni.


Hruza, des, 5 minut ktere mi uz nikdo nevrati.Nejhorsi optimalizace EVER.Mozna to vyladi casem, ale momentalne je to cipovina nejvysiho kalibru.
90%Prey
Absolutní nářez !! Sice jsem se sem tam opravdu nervnul, ale to že si neměl žádné objektivy a vše si reálně zjištoval k tomu prostě patřilo.Každopádně to mělo koncept hry Portal, která patří mezi TOP, které jse kdy hrál.Já si hru užil a doufám, že letošní pokračování tomu neudělá hanbu.
+ grafika
+ optimalizace
+ fyzika

- vsechno ostatni

= zadny duvod hre investovat cas a energii

PS:
Nechapu, proc se Bethseda snizila na tolik, aby vykradala jmeno 10 let stare hry. To jim dosla kreativita, ze tomu nemohli dat jiny nazev? Banda vocasu to je!!
Když zavzpomínám,jak jsem se nadřel u této hry v mých letech batolete...Fakt to byl nášup,který člověka chytl a ponořil do zvědavosti,jak to všechno dopadne.Na dobu 90 let,kdy nic jako herní pc neexistoval,tak to byl originální výtvor.






Herni titul s extremne nejbohatsi propracovanosti nejdulezitejsiho tematu v historii Science-Fiction = CASOPROSTOR. Optimalizace hry neni o nic horsi, nez u AC Black Flag, takze si staci jen pohrat s nastavenim sve grafiky a hra jede obstojne ciste.
40%RAGE


UNLOGIC !! Kurva, jak muze byt Lockdown realnejsi nez tento novej dil? Kde je tva vlastni jednotka? Kde je ten ten tactic mood, ten R6, co byl zalozenej na strategii? Nocni videni, baterka? Kurva vysrali na na to, hlavne at online hraci maji do huby, ale udelat plnohodnotnou kampan, to uz je moc nesmyslne...
zas, picovina sveta bojovat bossfighty, bez schopnosti se vylecit, s nulovou taktickou vyhodou a jeste s armadou dalsich enemaku, kteri neumozni se jakkoli ubarnit ... nechapu tyhle zkurvysyni, co tyhle hry delaj...
Opravdu legendarni westernovka prinasejici vsehochut herniho pozitku a opravdu nezapomenutelnou grafiku, ktera vykreslila divokej zapad snad nejlip jak jen mohla.
100%


Absolutní sračka !! Toto nemá s Red Faction nic společného !!
Je to jen komerční multiplayerová píčovina, jejíž vývoj nebyl vůbec propracován...0% samozřejmě!!
Takto ma vypadat REAL single player GAME !! Cyberpunk style v te nejlepsi mozne grafice, s tou nejlepsi moznou hratelnosti, nejlepsim moznym pribehem a nejlepsi moznou optimalizaci z roku 2013 mi zaplnuje navzdy misto v mym srdci mezi nejlepsimi hry, ktere jsem kdy hral.
Hra ma rozhodne kouzlo, uzival jsem si ji, ale az do chvile, kdy se ukazalo, ze je to uplne k hovnu,bez zivotu, bez sance, bez logiky, v podstate pokud neni ckeckpoint, hrajete odznova, a porad a porad dokola...takovy typ her je uplne o pici !!






Moje definice tohoto veledila je KONTRAST vsehochuti akce a survivalu, ktery byl tak variabilni, ze tu hru neslo vypnout driv, nez po 12 hodinach hrani. Neskutecne me ale mrzi ten coop koncept, ktery byl extremne frustrujici, zvlast, kdyz si mel co delat, abys prezil. Kazdopadne pribeh krasne pokracuje po skvele RE2 a zobrazi nam dopad udalosti z Recoon City na tajemny ostrov.
Legendarni herni titul se vsim vsudy, nemelo to jedinou chybicku a jakozto jedinej hratelnej dil serie je ovsem urcite nejlepsi ze vsech, ponevadz uz to nejsou jen zombie a nechutne spatne provedenej rezim pohledu pres rameno, coz je nehratelne a neatraktivni ... tak je toto opravdu jeden z nejlepsich survival akcnich pocinu, kterej mel uplne vse, co si singleplayer hraci muzou prat.
ABSOLUTNI DOKONALOST !! Neuveritelne propracovcany pribeh a excelentni hratelnost s epickym rozhranim - takovejhle hry jsou tKURVA VZACNY. HERNI ZAZITEK na celej zivot.


Mělo to něco do sebe.Celkově jsem se i pobavil.Jinak střely do hlavy teda ve většina případech nepřítele neskolí,což ja nemám rád ale český dabing tomu dodal švrnc.Takže s ohledem na rok vydání 70%.
100%RiME
RiME patri mezi nejkrasnejsi hry, ktere jsme kdy hral.Nepotrebuje preklad, pribeh je vypraven vizualne a jeho zakonceni je opravdu srdcervouci.Originalni graficky engine, optimalizace, herni technika, pribeh a hlavne myslenka delaji z teto hry opravdu kreativni Mistrovske dilo.






+ PRIBEH [navazujici hlavne na prvni film Robocop]
+ PESTROST
+ HUDBA
+ RPG STATUS
+ KRVAVY EFEKTY
+ HRATELNOST

- RAKETY prochazejici skrz NPC
- NO QUICK SAVES
- obcasne BUGY
- HAZENI VYBUSNYCH PREDMETU [nesmi byt pred vami zadna textura]

FINALNI VERDIKT: Navzdory negativum to byl plnohodnotny zazitek rozsirujici svet legendarniho REOBOCOPA a rozhodne preji vyvojarum, at jim dari i v budoucich projektech tohoto typu, na ktere se budu tesit.


Když člověk má starší počítač a kolem sebe jen slyší,jak vycházejí realisticky zpracované hry,které on si nemůže zahrát,tak už člověk nevěří,že se najde na jeho PC ještě hra,která by byl uchvácenihodná.RUNE patří mezí opravdu hry,které mají to akční a originální kouzlo.Prostředí vikingských dob zasazený do vikingských bájí a k tomu je to akční hra s pohledu 3.osoby.Co jiného si přát v dobách,kdy svět patří novějším Věcem.za 100.


ABSOLUTNI SQOST mezi akcnima rpg z historickeho obdobi... Nesmirne nadcasove hlavne po graficke strance a ta hratelnost? KURVA, ta pise !!






Zase jedna z tech her, ktere projebou veskerej potencial na unlogic rozhrani a harcore systemu, ktery vsichni klonuji s toho podelaneho Dark Souls jak masa tupych klonu bez spetky inspirace. Stacilo by aspon, kdyby do tehle hry dali auto-save, a urcite by ta hra byla aspon z casti hratelna, ale s tim bon-fire systemem si muzete jit vylizat analy...
Hra sazi na system: hod mysku do labyrintu a sleduj, jestli najde cestu...No ja tech cest nasel 10 a vsechny byly k hovnu...Sorry, ale obetovat cas tehle bezvyznamnosti nedava zadny smysl.
Takze, hra predcila vsechny ocekavani a to mam nejradsi.Bylo to krasne zazivne dobroduzstvi s ohromnou myslenkou a neubehla chvilka, kdyby me ta hra necim odrazovala.
Opravdu, umelecke dilo.
Hra nema vubec zadnou atraktivni slozku ze strany hratelnosti a rpg rozhrani.Third-person mode se vubec nepovedl a hra je neprirozene rychla a nelogicky obtizna, a to hned v uvodni misi.Optimalizace si zaslouzi nejake + , ale to je tak vse.


Jako velky obdivovatel predchozich dvou Tomb Raideru muzu s cistym svedomim rict: TOTO JE CISTOKREVNE ZNEUCTENI vseho, co TB 2013 a Rise predstavovali. Hra ztratila svobodu jak v hratelnosti, tak vseobecne v herni technice. Je to jako kdyz demokracii nahradis komunismem, takovy dopad jsem z tohohle ,,zakonceni trilogie,, citil.Edios si hru udelali tak, jak by podle nich mela vypadat a to znesvetilo hodnotu LEGENDARNICH dvou predchudcu.Pribehove to bylo zakonceno velice neslane, hrobkam chybela predchozi autenticnost a rozhrani vcetne skills tree bylo opravdu podradne.
Opravdu utopie, ze herni prumysl skoro nikdy nedokaze herni serie vest k rozkvetu, ale strhava to k upadku a degeneraci.Zlomilo mi srdce, ze ukonceni Trilogie bylo nepopsatelnym zklamanim.

+ Grafika, optimalizace
+ sveseni na lanu
+ cutsceny 60fps bez problemu
+ moznost potapeni

- VSECHNO ostatni


Na ciste adventury me moc neuzije, ale tohle bylo neco neoodolatelnyho. Videl jsem v tom potencial, kterej se v prubehu hrani promenil v temer dokonalej vybrousenej diamant. Jedna se opravdu o jednu s nejlepsich adventur vubec, ale presto me technicke problemy s optimalizaci bili do tvare, coz se neda nezahrnout v hodnoceni.
Hra ma velky kouzlo, opravdu struhujici atmosferu, koncept, ale do hajzlu, po technicke strance je to nehratelna vec.Hru jsem hral na steamu, takze nejlepsi mozna optimalizace, a trhalo se to v momentech, kdy to bylo neprijatelne.Mrzi me to, protoze hra me opravdu vtahla do toho Ticheho kopce.
9 let stara rezba a mel jsem pocit jako bych hral nejnovejsi titul.Nehorazne zazivne FPS sci-fi dobroduzstvi, ktere nemelo temer ani jednu vadu na krase.
Jeden z nejvetsich hernich zazitku v mym zivote.Vedle GTA V, a mozna (zatim jsem nehral) RDR je toto nejkreativnejsi herni titul po vsech strankach.Pribehove to Excelovalo v 5i hvezdickovem rozmeru a herni rozhrani a ovladatelnost byla rozmanita a prijemne synchronni. Jednim slovem - DOKONALOST !!
Jeden z nejvetsich hernich zazitku v mym zivote.Vedle GTA V, a mozna (zatim jsem nehral) RDR 2 je toto nejkreativnejsi herni titul po vsech strankach.Pribehove to Excelovalo v 5i hvezdickovem rozmeru a herni rozhrani a ovladatelnost byla rozmanita a prijemne synchronni. Jednim slovem - DOKONALOST !!


Sniper je supr valečný počin.Rozhodně si to člověk užije a ještě se vrátí v čase :) Zprácování, mise, atmosféra, hratelnost = zážitek.Příběh u těch 2WW nehodnotím, poněvadž jsou všechny stejné :)






ze stejneho roku jako Medal of Honor, o tri roky starsi nez COD 4, a fps mod horsi nez u Vietcongu 1 ... velke selhani !!
Opravdu nepochopim hodnoceni lidi, co muzou dat teto hre nizsi hodnoceni, nez u GW 1.
Temto lidem opravdu musi radne jebat, nebo absolutne nedokazali temi svymi ,,hracskymi instinkty,, uzrit, ze GW2 je 1000x realnejsi , propracovanejsi a zazivnejsi !! Neni to nic pro hardcore gamery, co nadrzene prahnou, aby kazdou chvilku chcipali a projizdeli jeden checkpoint na 100x ... ale pro hrace, co hledaji zazitek s klidem na dusi je toto vylozene to prave orechove.
DLC mi vynahradila to negativum puvodni hry, kdz jsi byl pod neustalou intruktazi a musel to delat, jak ti nakazali. Sibirska atmosfera a prequel story mi narame sedli a rozhodne to je jedna z mala DLC, co ma kvalitu puvodni hry.
Hra ma krasny rozhrani ve stylu Far Cry, optimalizace super, ale po strance funkcnosti a dohlednosti je to bohuzel az nehratelne !! Mrzi me to ...
70 s primourenyma ocima, protoze nefunkci kooperativni AI tu hru zcela pojebalo.
Pribeh OK.Akcnost hry OK, ale dosrane rozhrani s fatalnim dopadem na ovladatelnost - katastrofa.
Opravdu bych dal nejradsi tech 60, ale kvalita pribehu me nepusti.










Hra je odklonena od puvodni trilogie, rozhrani je dost neprakticke, predevsim 3D mapa, ktera je uplne nepouzitelna.Musim to hodnotit jako clovek, co si to nemoh dohrat bez padu hry, nefunkcnim loadingem a zamrzle interakce pri pouzivani pohybovych klaves. Hold Win 10 ta hra nepremohla.
Hru jsem hral pred 12 lety na stare Nokii, projel ji tak 50x, a pribeh se mi tam zdal o hodne zajimavejsi - byl tam fight se zralokem, stealth mise v budove vysilani televiznich novin atd. Proste jsem od toho cekal nejak moc.Musel jsem to dokoukat na Walkthrought a kdyz jsem videl tu misi s tou binarni rubikovou kostkou, tak jsem celkem rad, ze jsem tim nemusel projit.Takove picoviny do sagy Splinter Cell rozhodne nepatri !! Technicka stranka absolutne nekompatibilni s novejsim hardwarem a operacnim systemem. A jeste jedno extremne zavazne negativum: pokud je hra z roku 1999 schopna libovolne si nastavit ovladani, vcetne postranich tlacitek mysi, tak nechapu, jak to nemuze byt mozne u hry z roku 2006 !! Protoze defaultni nastaveni co tam vyvojari dali je znamka mentalni zaostalosti !! + rozliseni 1920x1080 je mozne nastavit i u Mafie 1 bez toho, abych musel menit konfiguracni soubor. Posledni extremni selhani Ubisoftu v tehle hre je absence titulku, ktere nechybeli ani jednou v puvodni Trilogii !! UBISOFT tady tu hru odflak jak nejvic mohl!!
Upadek jedne z nejlepich stealth serii, Trilogie se zapsala do historie ale od 4ky to je bezducha vyjebanost o nesmlyslne omezenych interakcich a krome pribehu neni jiny duvod, proc toomuto hovnu venovat jakoukoli energii ... STEALTH hra bez STEALTH obsahu - ubohost nejvysi kategorie ... zkurvenej ubisoft !!
Skoda slov.Hra je absolutne nefunkcni, stealth je mnohdy az tak nemozny, ze se to musi cheatnout.
Posledni umirajici prvky legendarni puvodni trilogie byly jedine, co me tu hru donutilo dohrat,Ubisoft si muze vylizat prdel s takovouhle popravou unikatniho titulu.Prosim, at uz se nepokousi udelat dalsi dil, bylo by to extremne neuctive.
Zcela to popřelo vše,na čem se zakládal první díl.Uznávám,že graficky se posunula,ale celkově je to úplně něco jiného.Ovládání je založeno úplně na jiných principech a tím že do toho ještě přidávaj nějaké logické skládačky,které patří do adventur,tak tím tu hru zcela oddělují od toho,že je to pokračování legendárního prvního dílu.Dávam 20 hlavně kvůli zcela tomu,že se to ve všem zcela protiřečí se vším,co dělalo PRVNÍ DÍL tak unikátní!!
Toto byl náramnej zážitek.Už jsem myslel že na mojí vykopávku nic novýho nenajdu.Má to skvělý arsenal nastavení,možností i ovládání.Je to náramně skvělá a dlouhá hra.Příběh ve Star Trek stylu.Strašně mě mrzí,že ten druhý díl tak strašně pokurvili a zcela vyvrátili,že se jedná o pokračování této náramně chytlavé hry.Opravdu doporučuju těm,co mají slabší počítače z let 2005.Má to náramně synchronní grafický regulátor,což přizpůsobí tvou grafickou kartu k stabilnímu nastavení.100!!




EA je banda zasranych lenochu s nulovou sebereflexi a ti buzeranti si zaslouzi extremni penale za to, ze takhle po technicke strance odflakli hru se znackou STRAR WARS.. Pochybuji, ze na to nemeli, nebo ze z nejakou zahadneho duvode nemohli .. oni proste nechteli a tim okradli kazdeho, kdo si hru zakoupil. KROME priserne optimalizace a neodpustitelneho technickeho stavu je to byla zase dalsi EPICKA vyprava v duchu JEDI atmosfery a to vyvazovalo to neuprosne minus.
Myslim si, ze Star Wars BII je uzasnym prologem k Epizode VII a zaroven uzasny zazitek z pohledu hlavnich hrdinu.Rozhodne je hra urcena ze 70 % zase jen pro multiplayer ci coop, ale me tech 30 % stacilo a rozhodne to neni hra, co si zaslouzi mene nez 100.
Snad jedinej Star Wars v historii, co je s hratelností, vizuálem a příběhem tam, kde má být.Tento a Jedi Academy.Toto je původní koncept a tento koncept také byl ukončen po vydaní Force Unleashed.
Každopádně nehorázný nařez, na kteréj nezbývá nic, než vzpomínat.Lucas Arts je fuč a Star Wars hry šli do piče s nim.


STAR WARS pro me bude navzdy srdcova zalezitost a NUMBER ONE, takze tady to ocenim pouze po strance pribehu, ale hratelnost nesnesitelna kvuli coop NPC, ktere ja naopak k smrti nenavidim a tim je pro me tato hra nehratelna. Nejsem chuva, abych se staral o nejake tupe npc.
- citlivost mysi
- zadne titulky
- max 40 fps
- zadna moznost ukoncit, preskocit cutscenes
- zadny setting rozhrani a grafika vypada na 1080p tragicky

Jedi Outcast, ktery je o 7 let starsi, je 100% lepsi uplne ve vsem. Toto je snad nejhur udelany 3rd person game v historii. Nemluve o 2D soubojich inspirovanych z Naruto games, urcene na PSP.

Nic ve zlym, Bethesdo, ale tohle se ti moc nepovedlo. Pekna grafika a optimalizace, pestrost palebne sily, cestovani vesmirem pomoci hyperskoku, zkoumani planet a.. ? A to je vse ? Kde je ten uzasny pribeh, ta zajimavost, ta pohonna jiskra co me ma motivovat pokracovat dal? Bohuzel to tam neni a tim padem je to sice velikanska hra, ale bez velikanskeho potencialu.


100%Stray








Co k tomu dodat.SWAT akce v grafice svého roku a plnohodnotná realita.Exclusivní zážitek z pohledu SWAT vojáka.Za 100%




+ Grafika, optimalizace
+ Zbrane, lootsystem
+ Atmosfera
+ Pribeh, i kdyz zadnej original, tak i tak velice dobre zkombinovanej

- Kyberprostor / no saves
- no quicksaves
- extremne zdlouhave chozeni po cele lodi a hledani cest a objectivu
- posledni 2 hodiny jsem musel vsechno co jsem za 30 hodin nalootoval presouvat z lokaci, do
ktere ti hra odstrani pristup...
- velice nedostacujici a neprehledne informace, diky kterym jsi musel ve hre postupovat








To byl excelentni zazitek, nejlepsi a nejzazivnejsi Spider-Man game EVER.Strhujici animace, excelentni herni technika a epicke bossfighty.Doslova AMAZING !!




Hra byla nefunkcni, nepromyslena, a kooperace jako u vsech coop her byla stupidni a zbytecna ... hrac se nema starat o chyby, ktere dela inteligence boot spoluhracu...
Vyjebana pica, co si zaslouzi vylizovat hovna z kanalu a ne vyvijet hry.Toto je nejvetsi kokotina, co kdy lidskej mozek mohl zplodit.Vyjebanec, ktery me pripravil o 30 minut zivota.Jak muze vubec nekdo vytvorit hru bez tutorialu a vysvetlivek, zmrdskej zkurvysyn, kdybych ho potkal, tak bych mu schuti zarazil tu jeho kundohru do hlavy !!


TOTO JE NEJVETSI HRA VSECH DOB !! Bohuzel to taky znamena ze to obnaselo dost bugu a nelogickych hernich rozhrani, nekdy to i znamenalo, ze jsem musel projet hodinu hry znova.ALE i presto je to nejunikatnejsi titul, ktery jsem kdy hral.Tohleto nejde predcit lacinymi RPG tituly, ktere se tomu snazi vyrovnavat.SVITKY PREDKU ovladli SKYRIm i me srdce.UKAZKOVY priklad toho, jak ma vypadat dokonaly Single Player.Kdo si neodhraje nejmene 10 hodin, at nesoudi a radsi ani nekomentuje.Nehorazne obrovity respekt tvurcum a verim v ELDER SCROLLS VI.
TOTO JE NEJVETSI HRA VSECH DOB !! Bohuzel to taky znamena ze to obnaselo dost bugu a nelogickych hernich rozhrani, nekdy to i znamenalo, ze jsem musel projet hodinu hry znova.ALE i presto je to nejunikatnejsi titul, ktery jsem kdy hral.Tohleto nejde predcit lacinymi RPG tituly, ktere se tomu snazi vyrovnavat.SVITKY PREDKU ovladli SKYRIm i me srdce.UKAZKOVY priklad toho, jak ma vypadat dokonaly Single Player.Kdo si neodhraje nejmene 10 hodin, at nesoudi a radsi ani nekomentuje.Nehorazne obrovity respekt tvurcum a verim v ELDER SCROLLS VI.








Jedine co lze k teto hre rici je... NEFUNGUJE!! Prvni interakce ve hre a hra spadne, nemluve o trhani obrazu apod...
Moje prvni a zaroven nejlepsi hra, kterou jsem kdy projel na PS4 - konkurovat moze maximalne Days Gone, ale story Last of Us je neprekonatelne !!
Cerven 2023, nehratelne, nastaveni grafiky absolutne nefunguje, motion blur je tam napevno a fps sa trhaju jak CYBERPUNK bez DLSS...nemluve o pixelovem bug ve stinech, kdy se smeaglovo haro zmeni na pixelovy ramecek...opravdu bida.








Klady:
+stealth rozhrani
+tematicky vzhled (nacisti, cernobily profil, atd.)
+hratelnost
+chytlavost
+rpg prvky
+Do znacne miry si to clovek dokaze nahrat do syta a hru ani neprojet celou.

Zapory:
-grafika (na 2009 je to fakt des)
-optimalizace (vykreslovani tu hru strasne zasekavalo)
-ektremni bugy (hral jsem posledni verzi updatu, a presto jsem nepoznal rozdil)
-MAPA (-20% jen za ten nejhorsi system mapy, strasne neprijemne skakani na mapu pres menu,
nastaveni vlastni znacky uplne neprirozne...)Mapu potrebujes snad v kazde hre tohoto typu a oni
to dokazali zkurvit tak nelogickym zpusobem.
-posledni minus je asi celkem nepritazlivy pribeh, dialogy byly takove neslane a celkove to nemelo
cim zaujmout
Žádná z her,které jsem kdy hrál mě u compu takhle nezotročila.Sice po týdnu nepřetržitého hraní už to přestává být zábavné ale po půl roce to zapnu znova a zas mě to pohltí.Opravdu je to revoluční simulátor života což opravdu zaslouží za 100!!
Extremne spatna optimalizace, mam nejnovejsi model GPU, a dropuje mi to jako na prvni nvdii v historii.Hra je hratelna pouze na 640 rozliseni s minimalnimi detaily, takze to oznacuju po optimalizacni strance za ostudu jmena The Sims !!
+ tvorba simika
+ barevna skala vsech stavebnich prvku

- absurni extroverstke a nelogicke navazovani vztahu
- vtiravost ostatnich simiku pri soukromem dialogu
- absolutni nekontrolovatelnost nad naladami a emocemi
- proste je to bulshit






DOKONALEJ EPILOG ke Kralovskemu RPG, ktera opravdu nema konkurenci a v chaosu, co dnes herni prumysl suzuje dlouho jeste mit nebude.






Hodnotim originalitu, realicnost, zpracovani interakci, grafiku.Hral jsem to cca 7 hodin.Hra je pohlcujici, ale casove vycerpavajici pro postup ve hre.V podstate, kdyz nemas co pouzit, muzes jen spat do noci...ale o tom ta hra nejspis je.Kazdopadne, hra ma ohromne kouzlo a zaslouzi si potlesk.
Pribeh minus 25, konec hry, ktery byl absurni a nelogicky minus 25.Kdyby vice uvazovali, mohli dat rychlejsi pohyb hraci a rpg rozhrani pro vylepseni hrace.


Tomb Raider 2013 se da zhodnotit jen jedinym slovem - DOKONALOST. Navzdory nekolika chybkam v rozhrani, se Tomb Raider zapsal do historie nejzazivnejsich her EVER.Jako jedna z mala her ma real damage, kdy rana do hlavy znamena smrt, a je to kurva propracovany.Otevreny svet, skilling, zbrane, bojovy system, animace a celkova optimalizace hry je neco neuveritelneho.Jedna z mala her, ktere stoji za to si zahrat znovu po letech a mit z toho temer rovnoceny zazitek.
Toto je první Tomb Raider pro ovládaní na myš.Zcela se to dá brát za pokračování Tomb Raider 2013 a 2015/2016.Ja jsem se náramně bavil.Mělo to hodně dobrý příběh i celkovou strukturu nastavení a zpracování.Doporučuju a dávam za 80%.Jinak komu vadí pavouci - tak ti tam v žádném případě nejsou.Ale v 8.dílu už ANO.






Jako pokracovani super strilecky to technicky i graficky udelalo 100 mil dozadu !!
Nefunkcni mireni a nepratele uhybaj kulkam jak Max Payne.Jednim slovem SHIT.
Hodnotim pouze The Lost Legacy, a byla to fakt bida..AI absurdni, nektere hadanky extreme frustrujici a jizda autem nehorazna vyjebanost.Jedine co se tu da ocenit jsou efekty, grafika a par zbrani.




hru neslo dohrat kvuli zabugovanemu systemu nepratel.Tlumic uplne k hovnu a stiny v nekterych oblastech taky.Je to hra o jedne interakci, pribeh nejak nezazivny...8 hodin v pici.




Tato hra je jedna z nejlepších her, co jsem kdy projel...na svou dobu to nemělo konkurenta !!
Každopádně chybí další podobné tituly s těmito historickými nádechy...
Navzdory tomu, ze je tato hra konceptualne jedinecna, pribeh je tez adekvatni, grafika krasne optimalni a proste na prvni pohled to vypada, ze je jakz tak dokonala ... hratelnost je na tom ttak kurevsky spatne, ze obtiznost hry je nelogicka a absolutne neopravnena.Chybi tam klicove nezbytnosti, bez kterych tu hru proste nejde hrat na zaklade toho, ze splnujes co hra ocekava, a na zaklade stesti, coz je absurdnost nejvysi urovne !!
Jako ty zkurveny cheaty, co vyvojari pouzili na ty policajty se neda odpustit... toto, kdyby udelali v GTA 5, tak by rockstar neuspel. 10 strel do hlavy a fizl nesmrtelny... ujet nemozne beze upgradu, co vyzaduje mit 50% projete hry, boze, kokoti z ubisoftu zase dokazali, ze nejsou plnohodnotne uvazujici vyvojari, ale jen banda sracu, co chtej jen money.


K moji skode jsem na hru aplikoval nejakou AI cestinu, ktera uplne rozhodila nazvy a popisy vsech objektu. Ale ve finale tohle byla hra, na kterou jsem se opravdu moc tesil.Mozna jsem mel moc velke ocekavani, ale hra mimo STORY LINE nenabizela nic moc extra plnohodnotnyho. LOOT system tu funguje brilantne, az na to, ze pokud chci vzit jen jednu polozku, musim se prepnout do inventare, a nektere zbrane byly taky opravdu k pokukani. Stealth tu mel opravdu vyrazny nedostatek, a to je schovavani tel. Krom aut a popelnic uz neslo pouzit nic, abych skryl telo, coz nedavalo smysl.
BUGY, LITANI TEL PO ZABITI, nesmyslne alertovani NPC a mnoho dalsiho, co hre ubralo na atraktivite a dobre hratelnosti. Jedna z nejvetsich failu byla baterka, ktera se musela prepinat pres vrhaci rychly slot.
Hru jsem dojel jen do ACTU III, takze nekdy v budoucnu si to jeste dokoncim.
FINALNI VERDIKT: Lehce nadprumerna hra, z velice originalnim svetem a docela dobrym pribehem.
Tato hra je za mne jiz treti v poradi, ktera je zasazena do exklusivni temne rise, kde se neznamy tajemny hrdna snazi utect z rezimu, kterym je zuzovany.Inside, Black the Fall a ted White Shadows.I kdyz kazdou z tech her delali jini vyvojari, ten koncept je obdobnej a mna se to velmi paci.Ale White Shadows oproti ostatnim mel nekolik vad, ktere me misto pohodlneho hrani vystavil zbytecny frustraci nejakymi Rayman prvkami, ktere z odpocinkove hry udelal neco, co vskutku nenavidim.
Technika teto hry je v prdeli i 3 roky od vydani. Obecne si v teto hre nejde najit zadne steblo, za ktere se chytit a porozumet, co kurva ocekava. Anglictina teto hry je neprakticka a absolutne nedokaze ani definovat veci, ktere mas delat. Grafika+
HNUS, ODPAD, UNLOGIC nesmysl, ktera krom grafiky nezaujme ani 0.00000000001 % hratelnosti. Jedna se o dalsi zacheatovanou hru, jejiz cilem nikdy nebyl, aby pobavila, poskytla herni zazitek ci zaujala necim novym, co tu jeste nebylo. Prosim vyvojare teto hry, at uz dalsi mrdniky nevytvarej a tvorbe her se vyhybaj obloukem.


Nevim kterej zajebanej srac v tom vyvoji dlc zavedl automaticke vylepseni, staci zapomenout v jedne misi na tlumic a hra je na konci pokurvena a bez spetky zazivnosti.
Asi nejprijemnejsi ze vse dlc, Joe byl super az na absenci tlumice, coz sesralo zaver a Ticha Smrt byla tak podprumernejsi.
Jako doplnek je to velice slabe, jak pribehove, tak zpracovanim.Ale dohral jsem a nezabalil to po druhe misi..
Trosku me mrzi, ze jsem to hral ve spatnem pribehovem poradi, ale zaroven jsem to hral ve spravnem poradi, co se tyce kvality ... TOTO byl vrchol fps zanru a nejlepsi WOLF EVER.
Ted jenom tpelive vyhlizet prvni trailer k WOLF III, ktera to musi EPICKY zakoncit.


Rozhodne z velke casti prekonal New Order, jak animaci, zbranemi a optimalni realicnosti, tak i zajimavosti prostredi.Hru jsem si uzil o neco vic, nez New Order, doufam ze WOLF II me nezklame.
90%XIII






Hrál jsem to v dobách kdy nebylo co a neměl jsem žádné informace o tom,že se hry nějak rozlišují.Každopádně je to opravdu obdivuhodné dílo.Na to že je to adventura to mělo úrovně hratelnosti na dobrých nastaveních.Doporučuju těm,co mají rádí netradiční a originální adventury.



© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |